Feigned Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 stoją, stoją :) nie pamiętam dokładnie, ale nie musiałam długo kleić, jedno stanęło bardzo szybko, drugie kleiłam trochę dłużej, ale i tak nie mieliśmy z tym zbyt dużo zabawy Quote
Maalwi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Feigned napisał(a):stoją, stoją :) nie pamiętam dokładnie, ale nie musiałam długo kleić, jedno stanęło bardzo szybko, drugie kleiłam trochę dłużej, ale i tak nie mieliśmy z tym zbyt dużo zabawy Kurcze BIbi już ponad 5 miesięcy ma klejone i wygląda tak: http://www.sulimer.pl/zdjecie/12952778840.84453900 Quote
Iza. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Maalwi napisał(a):Kurcze BIbi już ponad 5 miesięcy ma klejone i wygląda tak: http://www.sulimer.pl/zdjecie/12952778840.84453900 Klej koniecznie, ja kleiłam baaaaardzo długo. Quote
kaskaSz Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Zaglądam tak do was po cichu, a fotek świeżych nie ma :( Quote
Maalwi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Iza.']Klej koniecznie, ja kleiłam baaaaardzo długo.[/QUOTE] na razie uszy jej stoją na dworze a w domu nie... czy to źle? Quote
Iza. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Maalwi']na razie uszy jej stoją na dworze a w domu nie... czy to źle?[/QUOTE] To normalne, w domu jest cieplej i uszy klapią. Dopóki nie stanął porządnie może się tak dziać Quote
Maalwi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Feigned']stoją, stoją :) nie pamiętam dokładnie, ale nie musiałam długo kleić, jedno stanęło bardzo szybko, drugie kleiłam trochę dłużej, ale i tak nie mieliśmy z tym zbyt dużo zabawy[/QUOTE] wstaw fotki :) Quote
Iza. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Maalwi']na razie uszy jej stoją na dworze a w domu nie... czy to źle?[/QUOTE] To normalne, w domu jest cieplej i uszy klapią. Dopóki nie stanął porządnie może się tak dziać Quote
Illusion Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 A ja mam takie pytanie odnośnie golenia pyszczka, golisz go z nakładką, czy bez? Quote
Feigned Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Illusion napisał(a):A ja mam takie pytanie odnośnie golenia pyszczka, golisz go z nakładką, czy bez? golę bez żadnych nakładek :) Quote
Illusion Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Feigned napisał(a):golę bez żadnych nakładek :) A nie boisz się, że przyłożysz źle maszynkę i zatniesz psa? Quote
Feigned Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 zuza:D napisał(a):Cześć! Będą zdjęcia białasków??:razz: hej hej :) na razie chyba nie, nie bardzo mam jak coś skombinować Illusion napisał(a):A nie boisz się, że przyłożysz źle maszynkę i zatniesz psa? czekaj, czekaj, ale o jakiej maszynce mówimy? bałabym się jednorazówką, ale golę elektryczną maszynką i jest ok :) Quote
Illusion Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Feigned napisał(a): czekaj, czekaj, ale o jakiej maszynce mówimy? bałabym się jednorazówką, ale golę elektryczną maszynką i jest ok :) Mówię o takiej na prąd, tudzież akumulator, taką jednorazową to bałabym się wziąć do ręki :lol:. Dzięki ;). Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja calego Aresa tez ciełam bez nakładek bo nie miałam.... jednak troche za krótko to było, w tym roku wybierzemy się do znajomej psiej fryzjerki Quote
Maalwi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Illusion napisał(a):Mówię o takiej na prąd, tudzież akumulator, taką jednorazową to bałabym się wziąć do ręki :lol:. Dzięki ;). Ja też bez nakładek golę :) Quote
Feigned Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 dzisiaj pozbyłam się gipsu to może skołuję jakieś nowe foty :) tylko najpierw psy ogarnę, bo jedną ręką nie było to możliwe :lol: mam tylko jakieś z telefonu mina "na głupka" :loveu: :) a tak sobie Magnusisko śpiocha Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No nareszcie się odezwałaś :) Nawet nie wiedziałam, że miałaś rękę złamaną Quote
Feigned Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Illusion napisał(a):Co ja widzę, masz eLę? :cool3: ano mam :loveu: tylko okazji do focenia ostatnio za bardzo nie ma, w sumie fociłam nim dosłownie kilka razy, ale planuję to zmienić :diabloti: Izabela124. napisał(a):No nareszcie się odezwałaś :) Nawet nie wiedziałam, że miałaś rękę złamaną bo nie miałam :lol: taką małą operację miałam i po tym mnie w gips władowali, ale dobrze się goi, więc wczoraj mnie tego pozbawili :) Quote
Illusion Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zazdroszczę :). Teraz już musisz wrzucać dużo zdjęć :P. A z jakim światłem? ;) Quote
Gosia9712P Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Aaaa, jakie cudne białaski! :loveu: No, nie ukrywam, mi się szczególnie Axel podoba :cool3: Fajną ma długość kłaczków ;) A z jakiej on hodowli? Quote
Recommended Posts