Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda dzięki za spotkanie i zaproszenie!!! Teraz wpadasz do mnie, albo wpraszamy się do Izy

akaka napisał(a):

łysy jest super :loveu: kiedyś będę miała taką pannę :loveu::loveu::loveu:

Łysol dziękuje :loveu::loveu::loveu: Jak gdzieś jedziesz na wystawę, to może osobiście byś łysola poznała? On jak i Maniek ma jakiś dar -ludzie zakochują się w nim po uszy :evil_lol: To wesołe i wiecznie szczęśliwe adhd kochające wszystko i wszystkich, w ogóle gamą dźwięków i swoimi gałami rozbraja mnie non stop. A akcje z łysym w roli głownej hahaha, ostatnio zabrał człowiekowi na plaży z ręczniczka majtki i uciekał przed ich właścicielem w krzaki i jeszcze podbiegał do niego i pokazywał machając ogonem - "patrz co mam, patrz co maaaam hhahaha i tak mnie nie złapiesz". Sędziemu zaczął podczas oceny na stoliku wylizywać twarz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak tooooo
Joyosław - łoooojciec Magnusa i Małego niestety nie był wykąpany na spotkanku z powodu zakroplonych kropelek od kleszczy, dzisiaj juz jest pieeeeeekny i pachnący :loveu::multi:
Ten krejzol łysy sam się prosił o gryzienie w dupsko, atak był 2 na 1 i zabieranie kurczaka, Axel i Maniek to zgrany duet Axel pomagał Mankowi przechwycić kurczaka i to ciągle od początku (jak sie tylko udało malemu go dorwać i chciał z nim zwiewać) :diabloti:

Posted

Dada napisał(a):

Łysol dziękuje :loveu::loveu::loveu: Jak gdzieś jedziesz na wystawę, to może osobiście byś łysola poznała?

z przyjemnością :loveu::loveu::loveu:

Dada napisał(a):
On jak i Maniek ma jakiś dar -ludzie zakochują się w nim po uszy :evil_lol: To wesołe i wiecznie szczęśliwe adhd kochające wszystko i wszystkich, w ogóle gamą dźwięków i swoimi gałami rozbraja mnie non stop.

nic dziwnego :loveu: do mnie trafi pojutrze piesek pp, o matko już się nie mogę doczekać :loveu::loveu::loveu:
Dada napisał(a):
A akcje z łysym w roli głownej hahaha, ostatnio zabrał człowiekowi na plaży z ręczniczka majtki i uciekał przed ich właścicielem w krzaki i jeszcze podbiegał do niego i pokazywał machając ogonem - "patrz co mam, patrz co maaaam hhahaha i tak mnie nie złapiesz". Sędziemu zaczął podczas oceny na stoliku wylizywać twarz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:D :D :D :D super :D

Dada napisał(a):

Ten krejzol łysy sam się prosił o gryzienie w dupsko, atak był 2 na 1 i zabieranie kurczaka, Axel i Maniek to zgrany duet Axel pomagał Mankowi przechwycić kurczaka i to ciągle od początku (jak sie tylko udało malemu go dorwać i chciał z nim zwiewać) :diabloti:

a to świrek :D :D :D :diabloti:

mam nadzieję że i Maniusia będę miała okazję zobaczyć na wystawie :loveu:

Posted

Dada napisał(a):
Magda dzięki za spotkanie i zaproszenie!!! Teraz wpadasz do mnie, albo wpraszamy się do Izy

We środe moi goscie w końcu wyjeżdżają więc od czwartku mam chate prawie wolną, zapraszam :loveu: :loveu:

Posted

akaka napisał(a):
pasują do siebie ;) tacy grzywiaści :loveu::diabloti:

Jeszcze jakby się pańcia na biało przefarbowała to by dopiero do siebie pasowali :loveu:

Posted

Manisiosław to cioci ukochany (ow gush!) wnuczek, on nie zdrajca, on mnie koooooooooooooocha bardziej od Ciebie, to normalne chyba, nie? :P ;)

Posted

A tak na powaznie nie znam bardziej wpatrzonego psa w swoją mamusię :) :) Maniuś Magda i Axelos to rodzinka na 5 z plusem, a jak dzisiaj chłopcy pracowali, wooow. Maniek pierwszy raz w zyciu tunel duzy i to z jakim rezultatem, mądry chłopiec!!!

Posted

dziękujemy za komentarze :) agilitujemy, z Axelem to już od jakiegoś czasu :) a Magnus dopiero zaczyna, ale to jest mistrzunio i będzie supcio biegał, z frisbee też może coś wyjdzie :cool3: fajnie się szarpie, biega za rollerami, w powietrzu też próbuje łapać

dzięki za foty!
http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz24665.jpg łeee Iza co Ty mi tu za pokraki dajesz, stoi jak nie wiadomo co :evil_lol:
Axelek tęskni do cioci, chce, żeby ktoś go na rączkach ponosił :(