Iza. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Unbelievable napisał(a):No nie mogę, kolejna zagrzywkowana :evil_lol: weźcie wy sobie kupcie jakieś normalne psy :evil_lol: Kup se grzywka zamiast tego swojego owczarka, a dołączysz do nas :lol: :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Iza. napisał(a):Kup se grzywka zamiast tego swojego owczarka, a dołączysz do nas :lol: :evil_lol: jeszcze czego :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Unbelievable napisał(a):jeszcze czego :evil_lol: coś Ci nie pasuje w grzywaczach ? :mad::diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Iza. napisał(a):coś Ci nie pasuje w grzywaczach ? :mad::diabloti: niic, zupełnie nic :diabloti: niech tylko się z Gramem spotkają, będą się włosy sypały :diabloti: Quote
Iza. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Unbelievable napisał(a):niic, zupełnie nic :diabloti: niech tylko się z Gramem spotkają, będą się włosy sypały :diabloti: Gram dostanie po łbie i oduczy się trymowania :diabloti::evil_lol: Quote
Dada Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wróciłam i nadrabiam zaległości. Zakochana jestem w Twoich zdjęciach, zwłaszcza w "bracie, daj buzi" aaa, sweeeet. Maniutek widać, ze jest przeszczesliwy, łysy braciszek też ma spida i zaawansowane w stopniu mocnym adhd :diabloti: księciunia dzieci :evil_lol: Quote
Feigned Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Unbelievable']No nie mogę, kolejna zagrzywkowana :evil_lol: weźcie wy sobie kupcie jakieś normalne psy :evil_lol: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6404.jpg słodziak :loveu: ja lubię nienormalne :evil_lol: :loveu: [quote name='niunka04']no kurcze nie ma mnie tu chwile i prosze jakie wieści??? ;) ALe super dwa białe psiaki;) niespodzianka :lol: [quote name='Iza.']Kup se grzywka zamiast tego swojego owczarka, a dołączysz do nas :lol: :evil_lol: [quote name='Unbelievable']jeszcze czego :evil_lol: [quote name='Iza.']coś Ci nie pasuje w grzywaczach ? :mad::diabloti: [quote name='Unbelievable']niic, zupełnie nic :diabloti: niech tylko się z Gramem spotkają, będą się włosy sypały :diabloti: [quote name='Iza.']Gram dostanie po łbie i oduczy się trymowania :diabloti::evil_lol: uahahah :evil_lol: nie no, grzywki to naprawdę bardzo fajne psyy :cool3: Unbleblable, po co Ci jakiś tam owczarek.. :diabloti: oj taaam, Axel do specjalnie delikatnych też nie należy :cool1: [quote name='Dada']Wróciłam i nadrabiam zaległości. Zakochana jestem w Twoich zdjęciach, zwłaszcza w "bracie, daj buzi" aaa, sweeeet. Maniutek widać, ze jest przeszczesliwy, łysy braciszek też ma spida i zaawansowane w stopniu mocnym adhd :diabloti: księciunia dzieci :evil_lol: rodzina w końcu :loveu: :evil_lol: noo, a najlepsze jest jak Axel z niewiadomego powodu :cool1: zaczyna lizać Magnusa po mordzie, a ten go zębami za jęzor łapie :evil_lol: moje szajby :loveu: btw, fajnie by było się spotkać jakoś niedługo, teraz to pewnie Magnees by nieźle szalał z bratem :diabloti: Iza coś mówiła o takim większym spacerze po świętach.. :cool3: Quote
Czarnulka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6372.jpg słodkie:loveu: śliczny jest;) Quote
Bzikowa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Feigned napisał(a):j Unbleblable, po co Ci jakiś tam owczarek.. :diabloti: Z tym się muszę zgodzić :P Ale niekoniecznie na korzyść grzywków :evil_lol: Chociaż nie powiem, sympatyczne zwierzątka ;) Quote
Feigned Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Czarnulka']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6372.jpg słodkie:loveu: śliczny jest;) :loveu: [quote name='Izuuus']Magda, a może tak zdjęcia byś dała? :cool3: trzeba mieć :diabloti: jak zrobię to na pewno dam :cool3: [quote name='Bzikowa']Z tym się muszę zgodzić :P Ale niekoniecznie na korzyść grzywków :evil_lol: Chociaż nie powiem, sympatyczne zwierzątka ;) .. na korzyść maltanów? :diabloti: nie no dobra, wiem, jaki jest Twój typ :razz: ogoliłam Magnusa :diabloti: tzn. mordę i uszy.. hahah wczoraj wieczorem jak zaczełam to wyglądał jakby pod kosiarke wpadł, dosłownie :diabloti: ale dzisiaj poprawiłam i jest miodzio :) biorąc pod uwagę to, że: a) pierwszy raz w życiu używałam na psie maszynki, b) owca ma w tyłku robaki i nie może usiedzieć chwilkę w miejscu (chyba, że akurat coś je, ale to trochę utrudnia) to wyszło całkiem ładnie :) Quote
Dada Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Feigned napisał(a): ogoliłam Magnusa :diabloti: tzn. mordę i uszy.. hahah wczoraj wieczorem jak zaczełam to wyglądał jakby pod kosiarke wpadł, dosłownie :diabloti: ale dzisiaj poprawiłam i jest miodzio :) biorąc pod uwagę to, że: a) pierwszy raz w życiu używałam na psie maszynki, b) owca ma w tyłku robaki i nie może usiedzieć chwilkę w miejscu (chyba, że akurat coś je, ale to trochę utrudnia) to wyszło całkiem ładnie :) Ale jestem z Ciebie dumna! :multi: Koniecznie musimy się spotkać na spacerku, mamy boską pogodę!!! Zapomnialam dodac, ze cudny masz avatar i podpis :loveu: Quote
Feigned Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Dada napisał(a):Ale jestem z Ciebie dumna! :multi: Koniecznie musimy się spotkać na spacerku, mamy boską pogodę!!! Zapomnialam dodac, ze cudny masz avatar i podpis :loveu: :loveu: koniecznie :) może Iza z Buenosem by wpadła, im więcej grzywek tym lepiej :diabloti: i może ktoś jeszcze będzie chętny.. :cool3: dziękuję, od LadyK :loveu: Quote
niunka04 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 to może foteczki dla udokumentowania tego wyczynu;) Quote
Iza. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Buenosek jest chory póki co więc my się na spacerki na razie nie piszemy ;) Kupiłaś maszynkę ? Quote
Dada Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Feigned napisał(a)::loveu: b) owca ma w tyłku robaki i nie może usiedzieć chwilkę w miejscu (chyba, że akurat coś je, ale to trochę utrudnia) to wyszło całkiem ładnie :) A pamiętasz jaki był grzeczniutki jak u mnie miał golone pyszczydło? :evil_lol: Mam Twoją metryczkę, jutro popołudniu moje dziecko zapisuję i jestem na sekcji w oddziale, więc jak znajdziesz czas i chęci to zapraszam, poustawia się dziecko na stoliku, każdy obmaca małego no i przy okazji zrobić można foteczki Quote
Unbelievable Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Feigned napisał(a): uahahah :evil_lol: nie no, grzywki to naprawdę bardzo fajne psyy :cool3: Unbleblable, po co Ci jakiś tam owczarek.. :diabloti: oj taaam, Axel do specjalnie delikatnych też nie należy :cool1: bo takich przejściach z terrierem wolę mieć jakiegoś mniej humorzastego psa :evil_lol: ale i tak russelle są dla mnie idealne :loveu: Quote
Feigned Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='niunka04']to może foteczki dla udokumentowania tego wyczynu;) później może coś wstawię :) [quote name='Iza.']Buenosek jest chory póki co więc my się na spacerki na razie nie piszemy ;) Kupiłaś maszynkę ? ojej, to coś tak poważnego? jak tam teraz u niego? niee, taty :diabloti: taka malutka, bezprzewodowa. [quote name='Dada']A pamiętasz jaki był grzeczniutki jak u mnie miał golone pyszczydło? :evil_lol: Mam Twoją metryczkę, jutro popołudniu moje dziecko zapisuję i jestem na sekcji w oddziale, więc jak znajdziesz czas i chęci to zapraszam, poustawia się dziecko na stoliku, każdy obmaca małego no i przy okazji zrobić można foteczki udawał, bo się pewnie bał, że jak pokaże charakterek to go oddamy :diabloti: nie wiem czy będę mogła, bo trochę chora jestem, nie wiem czy pójdę w ogóle jutro do szkoły. A w razie czego w jakich godzinach się wybierasz? [quote name='Unbelievable']bo takich przejściach z terrierem wolę mieć jakiegoś mniej humorzastego psa :evil_lol: ale i tak russelle są dla mnie idealne :loveu: ja jestem strasznie ciekawa charakterku Grama :cool3: już niedługo.. :razz: to ozdóbkę bierz :evil_lol: a tak serio to też kiedyś będę miała owczarka, tak za 10 lat. :lol: książe mistrz głupich min Quote
Dada Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Boże, jaki on cudny!! I uszka stoją!! :loveu::loveu: Książe miny ma fantastyczne!!! :evil_lol: Koło 16 idę i pewnie z 2 godziny będę Quote
Sable Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 A ja go jeszcze nie widziałam! W takim wypadku... niecierpliwie oczekuję, aż się pojawicie na treningu ;D! Quote
Feigned Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Dada napisał(a):Boże, jaki on cudny!! I uszka stoją!! :loveu::loveu: Książe miny ma fantastyczne!!! :evil_lol: Koło 16 idę i pewnie z 2 godziny będę jedno ślicznie stoi, drugie po kilku godz. opada :lol: ale dalej podlkejamy. to ja nawet jakbym normalnie szła do szkoły to bym się nie wyrobiła :shake: lekcje mam do 17 Sable napisał(a):A ja go jeszcze nie widziałam! W takim wypadku... niecierpliwie oczekuję, aż się pojawicie na treningu ;D! łaa, kogo ja widzę :razz: już niedługo :cool3: biorę go od razu w sobotę, mam tylko nadzieję, że się nie zabiję z nimi na smyczach, bo w tej kwestii jeden lepszy od drugiego :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Magda, wiesz... Moge Ci pomóc jak chcesz ;ppp A w niedziele też idziesz? Ja chce zdjęcia ;) Quote
Iza. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dada napisał(a):A pamiętasz jaki był grzeczniutki jak u mnie miał golone pyszczydło? :evil_lol: U Ciebie wszystkie psy są grzeczne także wiesz :eviltong: Feigned napisał(a):\ ojej, to coś tak poważnego? jak tam teraz u niego? niee, taty :diabloti: taka malutka, bezprzewodowa. Jest na lekach co najmniej do czwartku, ma coś z brzuszkiem. O prosze, tato ci pozwolił ? Mój nie chciał :evil_lol: Magnus zdecydowanie lepiej z taki uszami wygląda :loveu::loveu: Quote
Illusion Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6509.jpg Znowu Muppet :evil_lol:. Młody ma świetne ucholki :loveu:. Quote
Recommended Posts