Agga Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Oktawia narazie moje serce skierowane jest w strone bokserków. Tak jak piszesz Sylwia może nie teraz pora na mojego bokserka. MOże jeszcze chwilka i będzie u mnie. Nie ma sie co spieszyć. Najgorzej jak sie pochopną decyzję podejmnie. Sylwia bardzo mi przykro. Quote
sylwiaskalska Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Agga']Oktawia narazie moje serce skierowane jest w strone bokserków. Tak jak piszesz Sylwia może nie teraz pora na mojego bokserka. MOże jeszcze chwilka i będzie u mnie. Nie ma sie co spieszyć. Najgorzej jak sie pochopną decyzję podejmnie. Sylwia bardzo mi przykro. Spoko ja się nie poddam wiesz tak wczoraj tez o tym myslałam i lepiej poczekać i wiedzieć że twoja decyzja jest dobra a na pewno wszystko się dobrzy ułoży. Wiesz są wakacje więc może pomyśl może w sierpniu albo wrzesień - wtedy będzie czas wolny rodzice trochę się uspokoją bo teraz to na pewno odpowiadają emocjami ;) Jak to mówią czas leczy rany i sądze że to prawda :) Niektórzy chodowcy zgadzają się aby płacić raty a nie całość a kaska wiesz zawsze się znajdzie jakby co to trochę mogę pożyczyć, a wiesz jak to jest czasami są pieski tańsze jeżeli nie chcesz wystawiać :) Quote
Aganiok Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 na forum boksery ktos szuka domu dla tekiej ślicznej suni Quote
Aganiok Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 sunia ma 12 miesięcy, własciciele muszą ją oddać, bo diametralnie zmieniła się im sytuacja rodzinna... a sunia jest gdzieś w woj opolskim Quote
Agga Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Sunia chyba bedzie miała domek. Narazie nic wiecej nie moge powiedziec. Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Saruś - postaraj się - wiesz, że Oni tego potrzebują! :loveu: Quote
AgaiTheta Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Sarunia wie co robi, przyjdzie czas dla rodziny na kochanie, będzie "obiekt". Pozdrawiam kochani :) Quote
Agga Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Dziś piątek. Saruś ciągle pamiętamy. Własnie ja z mamą wspominałysmy i sie popłakałyśmy. Ale..Saruś kochamy pamietaj. Gdzie Ty tam ja.Zawsze... Quote
oktawia6 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Rozumiem Agaa, to sentyment do danej rasy, mnie np.: w Gryfonikach podoba się charakter-chociaż każdy piesek nawet zwykły kundelek potrafi nas zadziwić, kiedyś pewna pani opowiadała jak wzięła ze schroniska psa-kundel-taki owczarkowaty-musiała po pewnym czasie wyjechać do senatorium na 3 tygodnie więc piesek był pod opieką taty w Ursusie (Warszawa) a pani mieszkała na Mokotowie(Warszawa) co daję różnicę prawie pół miasta i wyobraź sobie, że podczas spaceru on uciekł i szedł na Mokotów kilka dni:-o dotarł pod jej drzwi i warował bez jedzenia i picia, :-( dobra sąsiadka go wzięła do siebie piętro wyżej i zaczekał do przyjazdu swojej pani-to było wielkie zdziwienie jak on trafił i wielka rodość - niesamowita historia i trafiająca prosto w serce-zaszczyt mieć takiego psa:iloveyou: Quote
oktawia6 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :-( :-( :-( :placz: :placz: :( :( :cry: :shake: Quote
Agga Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Tak jak w tytule. Jeśli odszedł Wam kiedyś Tu można się tym podzielić. Quote
Wyjątek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Urodzony: 13.03.2006 Odszedł: 13.09.2006:placz: Otisek ['] Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Maksiu.... Taaaaaaaaaaaak.. to był wspanialay pies. Odszedł od nas 28.04.06. Max był łagodny ja baranek... muchy by nie skrzywdził... buta nie tkął.... nie mam zdjęcia. :cry: Maxiu- pamiętam... Quote
Akadna Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dla wszystkich boksiów które odeszły od nas...... :( Quote
RyBa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witam i ja niedawno miałem 2 rocznice odejścia mojego ARESA do krainy wiecznych łowów:placz::placz::placz:Oj to był wspaniały Przyjaciel :placz: Mam nowego Przyjaciela Boksia z schroniska w Rzeszowie ale Pamięć o Aresie Pozostanie:placz: Pozdrawiamy Robert i Goliad Quote
Birmanka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ... i moje Słoneczko odeszło za TM :-( FUGA 03.09.1996 - 06.02.2008 Quote
boksiedwa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pięknego wieku dożyła śliczna panienka :( [*] czeka na Ciebie po drugiej stronie Quote
Birmanka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Kompletnie nie mogę się pozbierać ... :( I mam uczucie, że czas nie leczy ran niestety. Zamiast lepiej jest coraz gorzej ... Robi się ciepło pora na długie spacery ... a tu wiecznie brakuje Funi u boku :-( Wczoraj wypożyczyłam boksię sąsiadki na spacer, dzisiaj też pewnie tak zrobię ... lata przyzwyczajeń i raptem jednego dnia człowiek się budzi jak bez rąk i nóg ... Marna to egzystencja ... Żaden pies mi Jej nie zastąpi w najmniejszym nawet stopniu, ale też wiem że trzeba teraz szukać i czekać ... Może jakiś mały boksiu zechce się ze mna zaprzyjaźnić na kolejne długie lata :roll: Quote
boksiedwa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Żaden pies nie będzie taki sam jak Funia, żaden nie ma jej zastępować. On ma być z Tobą żeby zając Twój czas, Twoje myśli. Zajrzyj na boksery w potrzebie jest tam sporo bidul czekających na swojego człowieka. Quote
Agga Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 BIrmanko dokładnie czuje to co TY. Minęło dwa lata( na razie nie moge mieć psa, czekam ,aż będę na swoim ):-( Nawet teraz brakuje mi wychodzenia z Sarcia, brakuje mi wszystkiego. Quote
Birmanka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 boksiedwa napisał(a):Żaden pies nie będzie taki sam jak Funia, żaden nie ma jej zastępować. On ma być z Tobą żeby zając Twój czas, Twoje myśli. Zajrzyj na boksery w potrzebie jest tam sporo bidul czekających na swojego człowieka. Niestety z wielu róznych względów nie wchodzi w rachubę żebym mogła wziąść dorosłego psa ... Szkoda mi tych wszystkich boksiowych bidulek - często przeglądam boksery w potrzebie, ale niestety ... Jeżeli zacznę się rozglądać za malutkim boksiem (czy jakimś innym pieseczkiem) bedzie to tylko i wyłącznie maluszek i z rodowodem ... :roll: Quote
Recommended Posts