Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jolu ....

... piszesz hamaczek, drzewko, mrówki.... czytam jak bym siebie i Sare widziała. U nas zawsze hamaczek w nim ja. Pod hameczkiem Sarcia na trawce...Mróweczki też jej nie przeszkadzały. Nad nami piękny, duży orzech. Ona na działce czuła się tak dobrze. Chodziła ścieżkami nie deptała grządek. Pilnowała porzadku na działce. Zawsze była pierwsza przy furtce. Jeszcze nawet w seszłym roku zabraliśmy staruszkę na działkę. Wtedy wlazła na ławkę i zasnęła na kocu. W galerii są nawet takie zdjęcia. Obie na działecze spędzałyśmy czas. KIedy Sarcia była mniejsza na działkę jeźziliśmy nawet w zimie. Ona miała swoje ulubione różowe kółeczko. Uwielbiała jak sie jej rzucało. Teraz nawet widze tet jej rozwiane uszy i fafle. Ten błysk w oku...Ahhh co to była za radośc. Wracała do domu zmęczona ale zadowolona. Teraz na działkę będe sama jeździć. Zasadze tą jabłonkę, dla Ciebie Saruś. Zasadze abym miała gdzie przyjść i posiedzieć i pogadać z TObą. Czekam tylko aby sie cieplej zrobiło...

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posadze na pewno. Bedzie to nasze drzewko. MOże któregoś dnia siąde pod tym drzewkiem z małą kruszynką.

Jakies dwa dni temu śniłas mi się Saruś. To był miły sen. Pamietam, że wyszłam z Tobą na spacerek. Tak mi dobrze było...Nawet nie wiesz jak mi brakuje naszych spacerów, nawet tych osttanich krótkich:-( Tak dobrze się sniło. Byłaś zdrowa. Śnij mi się tak częsciej.

Posted

Ostatnio wogole nie siedzialam na DOGO ,dzis weszlam ...i dostalam PW od Ciebie AGGUS....zrobilas smutna minke...i sobie pomyslalam SARA....cos sie stalo Sarce...
No i znalazlam ten watek...:-(
Aggus trzymaj sie malenka...Buziaczki.

Posted

Sylwia :loveu:

MOja Sarcia:loveu: . Mam nadzieje pieseczku, że jest Ci tam dobrze.
JUto minie miesiąc jak Ciebie nie ma. Każdy dzien to taki pusty dzień.
Saruś dziś wracałam do domu przez ten park koło górki. W pewnym momencie moj wzrok przykuła bokserka. Taka jak Ty. Nawet te ruchy, wypisz wymaluj TY. Stanełam jak zamurowna. Ona byla dośc daleko, ale ja widziałam. Łzy leciały same. Długo sie odwracałam, chciałąm jeszcze ja zobaczyć. :-( Saruś tak bym chciała Cię przytulić...DOtknąc tego uszka lub mokrego noska...Nieraz widziałam u Ciebie łezki - wy psiaczki też potraficie płakać. Mam nadzieje, ze tam gdzie jestes nie płaczesz...

Posted

Pieseczku....Dziś mija miesiąc odkąd los nas rozdzielił. ZNowu widziałam tego pieska co wczoraj. Strasznie mi Ciebie przypomina. Twoje zdjęcia wciąz wiszą na ścianie stoją na komodzie, mam w portfelu. Kocham CIę mordeczko:loveu:

Posted

Agguś , Sarcia jest tam z Harleyem i innymi naszymi psiątkami ....i napewno już nie płacze /Harley płakał jak umierał , naprawdę leciały mu łzy z oczu :-(/Zajrzyj na TM do Harleyka :cool3:

Posted

Tak ALu oni tam teraz razem buszują...

Saruś Ty tam sie wstaw u Najwyższego za LAZY i Pagajka. Niech Pan jeszcze ich do siebie nie wzywa. :shake:

Posted

Saruś dwa dni temu śniłaś mi sie. W śnie leżałaś na moim łóżku w promieniach śłonecznych. W rzeczywistości na łóżku nigdy nie padają promienie słoneczne. WYglądałaś tak pieknie.Taka spokojna byłaś. A ja z aparatem do Ciebie szłam zrobić zdjęcie. Popatrzyłaś tym swoim wzrokiem....obudziłam się...

Dziś część trawników zostało juz wygrabionych...Twoje kupolki zniknęły...

Posted

Saruś codziennie o Tobie mysle, oglądam zdjęcia. Cały czas czuje Twoją obecność. Ostatnio Agatka u nas była. CHodziła po domu i wołała "hau hau" Powiedzielismy jej, że Sara pojechała. Saruś wiesz co - Twoj pan strasznie teskni za TObą. Wiesz, że pańcio nie jest skory do zwierzen. Ale dzis mi powiedział, że bardzo teskni za TObą. W głebi serca wiem, że chciałby aby po domu biegało jakies maleństwo, ale on sie boi...WIem ze musze jeszcze poczekać...

Posted

Bardzo bym chciała bokserka - szczeniaka. Chciałabym jeszcze raz przeżywać wszystko od początku. Saruś zrob coś, aby mamcia z tatą zmienili zdanie.

Posted

Aguś nie martw sie rodzice sie zgodza:) napewno ale trzeba czasu ... ja czekalam na nowego piesia prawie rok (i musze przyznac ze to byl ciezki rok ...ale teraz teraz juz zapomnialam jak ciezko bylo :) i zycze ci tego samego )
3maj sie cieplutko :)pozdrowionka

Posted

Czesc Agga - wlasnie wstalam, mialam dziwny sen- snil mi sie Atos z Twoja Sarcia! To musialaby Ona! Biegaly sobie nasze wariaty szczesliwe - szczekaly, im z pewnoscia jest dobrze.