Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rety jestem w szoku, moze wiele osob uzna, ze to pytania nie na miejscu, ale co sie stalo :o

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Kochani dziękuję odnalazłam Wasze forum dzięki Dudziowi i tym bardziej mi ciężko pisać on bardzo zmienił moje życie i mój świat tak naprawdę był ogromną radością dnia codziennego, miałam do kogo wracać po pracy a teraz........ jeżdżę po mieście kilka godzin bo powrót do pustego domu mnie przeraża. Duz część mojego życia była podporządkowana właśnie jemu i dlatego tak ciężko mi sie z tym pogodzić. To mój drugi bokser i też drugi pies w moim życiu zarówno jeden i drugi odeszły tak młodo....... to bardzo przykre i smutne....

Sylwia dziękuję za wspomnienia......

Posted

Jest mi bardzo, bardzo, bardzo przykro. Rozumiem twoj zal i bol :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .

Ja mialam miesiac by pogodzic sie z tym, ze moja ukochana bokserka umrze, miala wtedy 8,5 roku i tylez wlasnie spedzilysmy wspolnych lat.

Zycze ci jednak szybkiej decyzji i kupna nowego bokserka, to najlepsze lekarstwo :D .

ZYCIE ZNOWU NABIERZE SENSU

• 4 months later...
Posted

Elwisku. Zaplątałam się tu z forum gr.3 , ale nie przypadkiem .Rozumię twój żal . Ja także straciłam mojego przyjaciela .Stało sie to 3 sierpnia 2004 r. Harley miał wtedy 4 latka 2 miesiące i 25 dni . Odszedł po cichu , zle poczułsię w piątek w poniedziałek miałoperację a we wtorek zasnął na zawsze . Do dziś nie potrafię się z tym pogodzić , często gdy o nim myślę uronię łzę której się nie wstydzę pomimo swego wieku i czytając takie strony jak ta przed oczami staje mi mój Niuniek .Nie potrafiłam zdecydować się na drugiego boksera , bo chcę aby ten pozostał jako ten jedyny .Łączę się z tobą w twym żalu .Ala :cry:

• 11 months later...
Posted

Dziękuje Ci Agguś za te szczęśliwe chwile i za to że w każdym punkcie byłaś najlepsza

1. Moje życie to prawdopodobnie 10-15 lat. Każde rozstanie z Tobą będzie pełne bólu.
2. Daj mi czas abym mógł zrozumieć czego ode mnie chcesz.
3. Miej do mnie zaufanie - to decyduje o moim dobrym samopoczuciu.
4. Nie bądź na mnie zły długo, i nie zamykaj mnie za karę. Ty masz swoja prace, kolegów, rozrywki. Ja mam tylko Ciebie.
5. Mów do mnie, jeśli nawet nie zrozumiem słów, zrozumiem glos, który mówi do mnie.
6. Bądź ostrożny w traktowaniu mnie - ja NIGDY nie zapominam.
7. Zanim mnie uderzysz, pamiętaj ze ja mam zęby które mogą łatwo skruszyć kości Twojej ręki, ale to ja decyduję, że nie chcę Cię ugryźć.
8. Zanim zaczniesz krzyczeć na mnie za lenistwo albo nieposłuszeństwo, spytaj siebie głęboko o mnie. Może dostałem niedobre jedzenie, albo byłem na słońcu zbyt długo, albo moje serce się starzeje i staje się słabsze?
9. Opiekuj się mną, gdy będę stary, Ty też się starzejesz.
10. Jedź ze mną w trudne podróże, nigdy nie mów " nie mogę tego oglądać" albo " lepiej będzie beze mnie".

Wszystko jest łatwiejsze dla MNIE, jeśli jesteś ze mną.
Pamiętaj, ja Cię kocham na zawsze.

NA ZAWSZE TWOJA SARCIA

ŻYCIE Z TOBĄ BYŁO

Wspałniełe spacery

Spokojne chwile

Wspólne zabawy :)

Beztroskie życie

http://img482.imageshack.us/img482/118/sisi0017wj3wg.jpg

NA ZAWSZE SARA

http://img391.imageshack.us/img391/8415/sisi0413dz9jm.jpg
Nie ma martw się dobrze się opiekuja mną tutaj