Isadora7 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 snuszkak napisał(a):bardzo dobra wiadomosc, tak sie ciesze :multi: teraz tylko pilnie domku szukamy, zeby za chwile znowu problemu z DT nie bylo, Goga a jak rachunek ostateczny z kliniki? Ile z darowizn? Dało wszystko rade? No właśnie jaki stan kasy? Quote
DG32 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dziewczyny to napiszcie jakiś tekścik, podajcie namiary to ja też małą poogłaszam. Quote
Lilmo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja stworzyłam coś takiego: gumtree poznań Goga nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale podałam ogłoszeniu Twój numer tel. :oops: jeżeli sobie tego nie życzysz, to mogę w każdej chwili zmienić treść ogłoszenia :oops: Proszę też o ocenę treści, czy coś jeszcze trzeba opisać, bo chciałabym jeszcze dalej poumieszczać ogłoszenia, ale najpierw chciałabym,żeby ktoś na nie spojrzał, bo jak wiadomo Isia potrzebuje określonego domku :( Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dzięki wielkie wszystkim za pomoc. Dzięki Jamniczej Skarpecie i darowiznim - koszt pobytu w klinice jest zapłacony. Dzisiaj zaksięgowałyśmy wpłaty od Natalii i Magdaleny - nazwisk nie piszę, bo nie każdy sobie zyczy. Kłaniamy sie pięknie. Faktura wyniosła 600 zł. Wyposaźyłam sunię w karmę na tymczas. Za tydzień zabierzemy Isię na szczepienie. Najgorzej że nie mam kiedy napisać tekstu. Totalny kanał. Może ktoś wspomoże....:placz: Quote
marta23t Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 a Isię wzieła ta Ola od dzidziusia jednak / czy inna?/:cool3: Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Inna Ola wzięła Isię. Mam nadzieję, że wszystko u nich ok. Ogłoszenia moga byc z moim telefonem. W sumie na dzisiaj wiem o niej najwięcej. I w razie czego będę informować. Dzięki Wam, bez Was nie dalibyśmy sobie rady!!! Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Lilmo - ogłoszenie ok, super - tylko zmień, bo sunia już nie jest w klinice. Opuściła ją na własnych łapkach - nie omieszkała zrobic jeszcze przed odjazdem siusiu i koopke :evil_lol: - na trawniczku. Czeka w domu tymczasowym w Poznaniu. I ważne - sunia nie może samodzielnie chodzić po schodach, wskakiwać na melble. Wymaga ograniczonego ruchu i wysiłku fozycznego. Potrzebuje spokojnego domu (bez innych zwierząt które będą ją zachęcały do zabawy) i dużo miłości. Jest przyleką wielką. Quote
Lilmo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wiem, wiem, tylko jestem złym cżłowiekiem i chciałam dodać dramatyzmu, że Isia jest w klinice i ten tymczas tak bardzo, bardzo potrzebny :evil_lol: ale dobrze, już nie będę wstrętnym kłamczuchem i poprawie za moment ogłoszenia i dodam te szczegóły dotyczące potencjalnego domu ;) Quote
Lilmo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Poprawione ;) dramatyzmu dodałam w innym miejscu :evil_lol: miejmy nadzieję, że przeczyta to ktoś o wielkim serce i miłości do psiaków... poprawione ogłoszenie Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja się tylko bałam, żeby się tymczas jakiś nie zgłosił. Bo raczej stały dom jej potrzebny. A co do dramatyzmu, wiem i też stosuje. Potrzebne jest. Nie zabij, ale mogłabyś jeszcze dodać, że ma około 5 lat. Nie jest stara. W lecznicy jeszcze pieknie oczyścili jej ząbki i ma śliczne białe, jak nowe. Bo brzydko wygladały. Quote
Lilmo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Czy pododawać jeszcze w innych portalach, czy ktoś się tym zajmuje ? Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jeśli możesz, to byłoby super. Ja daję tak jak zwykle: alegro alegratka kupsprzedaj eurocity 4łapy cafeanimal i nasza stronka fundacyjna. A teraz fotki do wstawiania I jak Wam się podoba nasza panna? Quote
marta23t Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Isia na czterech łapkach-to mi się podoba;):eviltong: Quote
DG32 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kokosy pajęczyna dwukropek eoferty adopcjapsa Quote
supergoga Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dzięki za pomoc. Dzisiaj w nocy miała małą traumę - zresztą nie tylko ja, Ola też. O 3.40 :-o otrzymałam alarmującego sms-a, że Isia ma biegunkę, nie je tylko pije i czy ma jechać zaraz do kliniki. Prosiłam o spokój, stres, leki, które dostawała mogły spowodować rozstrój żołądka. Wszystkiego w klinice nie powiedzą wszak. Starałam się uspokoić Ole nocną porą. Rano zadz\woniłam do mojej wetki, wszystkiego się wywiedziałam. Przekazałam Oli. Po jakims czasie dostałąm sms-a że lepiej, że Isia na spacerku wywaliła resztę z siebie, trochę zjadła, ogonek merda, jest energiczna i wesoła. Awanturuje się przez ściany z blokowymi psami. :angryy::crazyeye: Mam nadzieję, że jej nie wyeksmitują. Szukamy pilnie domku dla Isi. Bardzo pilnie. Quote
danka1234 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ogłoszenia dla Isieńki; interpress ojej kupie psa psy do adopcji giełda ogłoszeń 24 polska szukaj zwierzaka nasi pupile ogłoszenia olx aleokazja ofertownia petsy przygarnij zwierzaka -po akceptacji czworonogi -po akceptacji Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 W życiu psa nigdy nie wiadomo jaki będzie kolejny dzień - radosny czy też skończy się tragicznie. Oto kolejny przykład tragicznie skończonego dnia : Isia ma 5 lat. Młoda, prawda? Jest też wspaniałą brunatną jamniczką, ogółem-piękna. Ale los nie oszczędził jej problemow... Straciła dom zaraz po tym jak tylko straciła możliwość chodzenia o tylnych łapach... Nadzieja zanikała z dnia na dzień, ale oto wyłonił się zza burzowych chmur blask nadzei, nadziei na życie... Teraz Isia jest w domu tymaczsowym, ale nie na zawsze. Potrzebny jest bardzo pilnie dom stały! Chcesz pomóc? Wyrwać Isię z szarej beznadziei? Zadzwoń pod numer 609 - 601 - 362 Nie bądź obojętny! Warunkiem adopcji Isi jest podpisanie umowy adocyjnej. Isia nie jest na sprzedaż. Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja tylko tak zasugerowałam... :roll: Trochę błędów jest wydaje mi się i takie masło maślane... Quote
snuszak Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Robicie świetna robote, ja teraz zawalona jestem, a Isiu nie wariuj tak w tym tymczasie bo sasiedzi beda źli no i podnosze i bannerrek zmianiam na stary bo Isia juz tymczas ma :p Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Może uśmiechniemy się do Isadorki i poprosmy o banerek w tych samych wymiaracxh co teraz? EDIT: napisalam priv z proba do Isadory :loveu: Quote
supergoga Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Mamy porblem - Isia ma biegunke i wieczorem zwymiotowała jedzonko. Ola jest ze mną na bieżąco w kontakcie. Podała wszystko co zaleciła wetka. Ja wiem, że to od razu nie pomoże. Jutro pewnie sunia trafi do weta - bo nam osłabnie i sie odwodni. Co oni jej podawali, że tak jest. Mówili że jadła karmę suchą royala. Myślę, że organizm czyści się jeszcze z nadmairu leków, które musiałą dostać. Quote
Recommended Posts