supergoga Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 I ja też. To dla mnie taka radość, bo tak się martwiłam, co stanie się z Isią gdy juz opuściła klinikę. Ile czasu Ola będzie mogła ją zatrzymać - i co dalej. Kto pokocha Isię. Trafiła na najlepszy chyba dom z mozliwych. Jest kochana, mimo iz ma charakter i nie wsyztsko jest różowe. To takie ważne Walko, że ją kochasz. Do tego Walko podarowała książki na bazarek - dla Tiny, dzielnej psiej mamy która urodziła i wychowała na mrozie 3 dzieci. Dzieci już w domach, a Tina - w hoteliku. Bo nie było dla niej miejsca a moim zdaniem to wspaniała psica i schronisko odpadało. zapraszamy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazkowy-bazarek-na-hotelik-tiny-do-10-04-a-134670/#post12054798 Walko - dziękuję bardzo! Quote
walko1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Składam donos na samą siebie:diabloti: Niezgodnie z umową adopcyjną Isia jest wykorzystywana jako pies pracujący:angryy: Trochę się wstydzę ale nie za zbytnio. Ona pracuje wzrokiem. Jak Isia patrzy to Basia zjada swoje leki bez mrugnięcia okiem - szybko i skutecznie. Informuję Fundację,że nie zamierzam zaniechać procederu wykorzystywania Isi do pracy. Oooo ludzie ! jaka to wygoda! Nie muszę latać za psem i wpychać tabletek na siłę i patrzeć jak się je wypluwa. :lol: Quote
Isadora7 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 walko1 napisał(a):Składam donos na samą siebie:diabloti: Niezgodnie z umową adopcyjną Isia jest wykorzystywana jako pies pracujący:angryy: Trochę się wstydzę ale nie za zbytnio. Ona pracuje wzrokiem. Jak Isia patrzy to Basia zjada swoje leki bez mrugnięcia okiem - szybko i skutecznie. Informuję Fundację,że nie zamierzam zaniechać procederu wykorzystywania Isi do pracy. Oooo ludzie ! jaka to wygoda! Nie muszę latać za psem i wpychać tabletek na siłę i patrzeć jak się je wypluwa. :lol: No to konieczna wizyta poadopcyjna:grin::grin::grin: A tak naprawdę to powiem że jednak posiadanie dwóch psiaków to jest naprawdę radocha. Ja z przyjemnością patrze jak Ruda i Rambo sie bawią i mnie to bardzo uspokaja. Rambo chodzi lepiej na smyczy, mniej ciągnie.Poza tym wykorzystuje je ogrzewania jedno grzeje jedną nerkę drugie drugą :) Quote
walko1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To prawda! Te 2 łebki witające przy drzwiach za wszystko wystarczą. Łażą za mną obie wszędzie. Totalna inwigilacja. :evil_lol: Jaka ja głupia byłam że wcześniej nie miałam dwóch psiaków - Basia była sama. Isia ma zbawienny wpływ na Baśkę, która psychicznie odmłodniała, częściej się uśmiecha, nie zawiesza się tak często. Iza za to "panuje" nad wszystkim - wszystko widzi nawet przez ścianę, wszystko wie, wszędzie "pomaga" jak umie. Taka pracowita sunia mi się trafiła. Quote
supergoga Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hmmm, to myślę, czy jednak karnej wizyty nie odbyć. Tak wykorzystywać niepenosprawnego psa. Do PRACY. Oj Walko, nieładnie tak nas omamiać i prosze. Cóż, chyba jednak się wybiorę na rekonesans. Quote
walko1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Zapraszamy !!! Obgryziemy do kosteczki ! :multi: A tak na poważnie to Pan doktor kazał przyjść na badanie przed sterylką 15 kwietnia jak się babskie "przyjemności" skończą i ustalimy termin wykonania. Ja się już trzęsę ze strachu co to będzie i czy Isia się na mnie nie pogniewa. Moja przytulajka cieplutka. :-( Quote
Isadora7 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 walko1 napisał(a):Zapraszamy !!! Obgryziemy do kosteczki ! :multi: A tak na poważnie to Pan doktor kazał przyjść na badanie przed sterylką 15 kwietnia jak się babskie "przyjemności" skończą i ustalimy termin wykonania. Ja się już trzęsę ze strachu co to będzie i czy Isia się na mnie nie pogniewa. Moja przytulajka cieplutka. :-( Miałam ten dylemat z Rudą. A tu sie okazało że po sterylce ona jeszcze bardziej oszalała z miłosci do mnie. Quote
supergoga Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 To ja Wam teraqz pokażę fotki niepełnosprawnej Isi - ot i ona: (chyba że Walko podmieniła psy :mad:) I moje ulubione, cudne, uśmiechnięte pełnym pysiem Quote
Isadora7 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ogonek w górę = pełnia szczęścia. No i biega. Walko przyznaj się do zdjęć dałas innego psiaka abyśmy nie zobaczyły "zapracowanej i niepełnosprawnej" Isi. Quote
Lilmo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Isadora7 napisał(a):Walko przyznaj się do zdjęć dałas innego psiaka abyśmy nie zobaczyły "zapracowanej i niepełnosprawnej" Isi. No przecież od razu widać, że to nie Isia :mad: Walko jak mogłaś nas tak oszukać, no wiesz :mad: A tak poważnie to oczywiście oczy mi się spociły podczas patrzenia na te zdjęcia. :roll: Walko pozdrowienia dla Ciebie, Twojej rodzinki i oczywiście dla dziewczyn :) Quote
walko1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ja jej jeszcze nie podmieniłam ale chyba podmienię. Strasznie pracowita sunia. Ja patyki na kupę a ona łaps za patyki i chodu :angryy:. Wszędzie leżą. Jak ja mam ją chronić i podtuczyć jak się jej nie da zatrzymać. Ona lata jak perszing :evil_lol:. Po 3 dniach na działce będzie do piątku przerwa. Może ze 2 deko przytyje. Quote
Isadora7 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Tylko słychać jak uszy furkoczą: http://img209.imageshack.us/img209/6943/img0907s.jpg Quote
Lilmo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Walko cudowne zdjęcia! Dziękujemy! Moje ulubione : http://img9.imageshack.us/img9/166/img0908j.jpg Isieńko :loveu::loveu::loveu: Quote
walko1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ja tylko chciałam pokazać że Isi nie dzieje się krzywda i że to radosny psiak. Pozdrawiamy wszystkie Cioteczki naszej Isi:multi: Quote
Recommended Posts