danka1234 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 nareszcie same dobre nowiny.:multi: bardzo mocno trzymamy kciuki by wszystko ułożylo sie jak trzeba. Quote
snuszak Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 trzymamy kciuki :multi::multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Właśnie wróciłam z lecznicy. Isia obdarła się na morgi z moją suką- ale fakt, moja zaczęła, bo za blisko innego psa byłam a to się nie godzi. Dzisiaj był zastrzyk, jutro ostatni - w piątek około 13.00 sunia wyjeżdża z moim Darkiem do Częśtochowy. Dalsze wieści - z nowgeo domku. Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Poczekac z przeniesiem jej do dzialu: w nowym domu? Quote
_ogonek_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 deer poczekać, lepiej nie zapeszać :-D To była najwspanialsza wiadomość jaką otrzymałam dzisiaj :multi::multi::multi:Może zmienić by tylko tytuł że w piątek wyjeżdża do domu? Quote
Litiel Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 "Wszystko już prawie zapięte na ostatni guzik. Tylko oby wszystko wypaliło do końca." Byłoby fantastycznie :multi: gdyby przynajmniej Isi się udało... W świetle ostatnich wydarzeń ( :mdleje: ) również dla mnie nabrałoby to szczególnego znaczenia... Quote
supergoga Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wyjazd z Poznania około 13.00. Basia - koleżanka Isi juz myślę psychicznie przygotowana. Legowisko nowe dla Isi kupione. Dzisaj był ostatnio zastrzyk. I Isia wyrusza w podróż. Oby wszystko się udało. Potrzebna nam jakaś bardzo pozytywna historia, tyle ostatnio nieszczęść. Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 goga uśmiechnij się będzie dobrze :-) Isia ruszy w podróż za 41 minut :multi: Quote
Lilmo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Isieńko jeszcz 40 minut i wyruszysz w podróż po nowe życie ! :multi::multi::multi: Czekamy na wieści! Quote
Lilmo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 AdaK napisał(a):goga uśmiechnij się będzie dobrze :-) Isia ruszy w podróż za 41 minut :multi: hahaha, ale miałyśmy wyczcie :D Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Lilmo napisał(a):hahaha, ale miałyśmy wyczcie :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lilmo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No to nasza Iśka już od godziny podróżuje w kierunku nowego domku :loveu: Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Lilmo napisał(a):No to nasza Iśka już od godziny podróżuje w kierunku nowego domku :loveu: Właśnie miałam pisać :roflt: Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ano podróżuje. Nie podoba jej się kontenerek, ale ponieważ TZ jedzie sam, tak jest bezpieczniej. Ma ją na oku z przodu. Jak tylko nastapi przekazanie w Częstochowie napiszę. Quote
Lilmo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 AdaK napisał(a):Właśnie miałam pisać :roflt: Powoli zaczyna mnie to przerażać :evil_lol: :D Quote
Lilmo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 supergoga napisał(a):Ano podróżuje. Nie podoba jej się kontenerek, ale ponieważ TZ jedzie sam, tak jest bezpieczniej. Ma ją na oku z przodu. Jak tylko nastapi przekazanie w Częstochowie napiszę. A to mała maruda z niej :lol: Czekamy na wieści :multi: Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 supergoga napisał(a):Ano podróżuje. Nie podoba jej się kontenerek, ale ponieważ TZ jedzie sam, tak jest bezpieczniej. Ma ją na oku z przodu. Jak tylko nastapi przekazanie w Częstochowie napiszę. trzymam kciuki b. mocno :thumbs: Quote
taxelina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Kiedy mozna ja przeniesc do dzialu w nowym domu? Quote
danka1234 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 cudnie ze Isienka juz w drodze do swojego domku.Kciuki mocno trzymamy za szczęsliwą podróz. Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wieści wieści czekamy na nie! :multi::multi: Quote
Isadora7 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Puk, puk czekamy na potwierdzenie że Isieńka już w Domeczku Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Oj no co Wy takie niecierpliwe :p. Na razie mam wieści od TZ-a że Isia została przekazana w Częstochowie w ręce p. Bodumiły, której nasza kruszynka bardzo się podobała. Przytulona wyjechała do Krakowa. Na razie nie mam wieści, ale na pewno sporo czasu teraz zajmuje socjalizacja Basi i Isi - wszak to 2 sunieczki i trzeba je ze sobą poznać. Więc ich Pańcia nie mogła natychmiast do komputera wyruszyć. Jak tylko dostanę wieści - zaraz napiszę. Quote
Recommended Posts