Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie wróciłam z lecznicy. Isia obdarła się na morgi z moją suką- ale fakt, moja zaczęła, bo za blisko innego psa byłam a to się nie godzi.

Dzisiaj był zastrzyk, jutro ostatni - w piątek około 13.00 sunia wyjeżdża z moim Darkiem do Częśtochowy. Dalsze wieści - z nowgeo domku.

Posted

deer poczekać, lepiej nie zapeszać :-D

To była najwspanialsza wiadomość jaką otrzymałam dzisiaj :multi::multi::multi:Może zmienić by tylko tytuł że w piątek wyjeżdża do domu?

Posted

"Wszystko już prawie zapięte na ostatni guzik.
Tylko oby wszystko wypaliło do końca."

Byłoby fantastycznie :multi: gdyby przynajmniej Isi się udało...
W świetle ostatnich wydarzeń ( :mdleje: ) również dla mnie nabrałoby to szczególnego znaczenia...

Posted

Wyjazd z Poznania około 13.00. Basia - koleżanka Isi juz myślę psychicznie przygotowana. Legowisko nowe dla Isi kupione.
Dzisaj był ostatnio zastrzyk. I Isia wyrusza w podróż.
Oby wszystko się udało.

Potrzebna nam jakaś bardzo pozytywna historia, tyle ostatnio nieszczęść.

Posted

Ano podróżuje. Nie podoba jej się kontenerek, ale ponieważ TZ jedzie sam, tak jest bezpieczniej. Ma ją na oku z przodu. Jak tylko nastapi przekazanie w Częstochowie napiszę.

Posted

supergoga napisał(a):
Ano podróżuje. Nie podoba jej się kontenerek, ale ponieważ TZ jedzie sam, tak jest bezpieczniej. Ma ją na oku z przodu. Jak tylko nastapi przekazanie w Częstochowie napiszę.

A to mała maruda z niej :lol: Czekamy na wieści :multi:

Posted

supergoga napisał(a):

trzymam kciuki b. mocno :thumbs:

Posted

Oj no co Wy takie niecierpliwe :p. Na razie mam wieści od TZ-a że Isia została przekazana w Częstochowie w ręce p. Bodumiły, której nasza kruszynka bardzo się podobała.
Przytulona wyjechała do Krakowa.

Na razie nie mam wieści, ale na pewno sporo czasu teraz zajmuje socjalizacja Basi i Isi - wszak to 2 sunieczki i trzeba je ze sobą poznać. Więc ich Pańcia nie mogła natychmiast do komputera wyruszyć.

Jak tylko dostanę wieści - zaraz napiszę.