Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mam nowe, lepsze wieści. Isia przespała spokojnie noc, dając spać Oli - co jest ważne.
Zrobiła 2 prawie normalne kupki, nie wymiotuje, zaczyna jeść.
Jutro spotkamy się u wetki wieczorem - to napiszę szczegółowo. Ale mam nadzieję, że idzie ku lepszemu.

Trzymajcie kciukasy.

Posted

Napisała do mnie użytkowniczka walko z dogo:

Witam !
Interesuje mnie Isia. Zapisałam się do forum ale nie umiem jeszcze pisać postów i mnie system nie wpuszcza.
Internet mam niedawno i dopiero dzisiaj odkryłam portale z pomocą dla jamników. Najpierw znalazłam Stellę i pisałam w jej sprawie do osoby podanej w kontakcie ale nie odpisała. Międzyczasie znalazłam zdjęcie na którym Stella była z nową opiekunką.
Czyli znalazła szczęśliwie dom i moja propozycja była za późno.
Napisz proszę czy Isia mogłaby mieszkać z ponad 15 letnią jamniczką, bo ja mam taką. Na cafeanimal jest pod nazwą użytkownika walko, możesz ją zobaczyć. Czy by nie atakowała starszej suczki ? Bo Basia czasem jest słaba - zależy od dnia.

Zamierzam wziąć na zawsze starszą suczkę jamniczkę, która nie ma domu, możliwie malutką, bo Basia jest malutka, żeby sobie nie zrobiły krzywdy.
Mam prawie 50 lat więc nie może to być szczeniak, bo go po prostu nie dogonię (wiem jaka Basia była szybka).

Na razie wysyłam na Isię trochę pieniędzy, na leki chociaż będziecie mieć. Dajcie znać jakby było więcej potrzeba. Po wypłacie będę mogła posłać więcej bo dzisiaj jak u urzędnika przed pierwszym. (ten urzędnik to ja).
Pozdrawiam i czekam na wiadomość.

Bogumiła Walkowiak

Ps. Przelew elektroniczny już poszedł.

Czy ktos "obcykany" mógłby odpisać? I szcsrgółowo opisać sytuację.?

Posted

Ja z tą Panią romawiałam kiedyś przy akcji "jamniczej plantacji). Pani wtedy starała się o jamniczkę Stellę. Pani jest z Krakowa. Rozmawiam z Panią(mailuję), opisalam właśnie jak ma dostać na wątek Isi.

Posted

Piękna psinka :loveu: Podobna do mojej suń :evil_lol: Prześliczna psinka taka wierna:diabloti: supergoga trzymam kciuki!;) Daj znać co i jak:angryy:

Posted

Isia już po wizycie. Wieć naprawdę dobre. Mała z apetytem je, już nawet lubi suchą karmę, choć głownie dostaje specjalną leczniczą mokrą. Nie ma biegunki, nie wymiotuje. Jeszcze bierze serię zastrzyków, żeby nic nie wróciło.
Jest wesoła. Jak Ola wraca do domu, bardzo się cieszy.
Jak jest sama, spi - nie niszczy.
Jeszcze chudzinka z niej, ale to się zmieni - oby nie za bardzo.
Teraz tylko domku trzeba. Jestem z Panią zainteresowaną sunią w kontakcie i może....

Posted

Bardzo się cieszę, że ze zdrówkiem Isi co raz lepiej. Isieńko, teraz już będzie tylko lepiej maleńska :kiss_2: Mam przeczycie,że domek dla niej już niedługo się znajdzie :roll:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Isieńko czy Pani nadal chętna na ciebie?

musi musi :multi:
Jestem kłębkiem od gadfania głupot dzisiaj :mad: Nie dziwne znów mi się zatoki pierniczą :roll:

Posted

Isia w coraz lepszej formie jest. Rezolutna panienka.
A Pani Bogusia nadal zainteresowana.
W piątek Isia opuści czułe ramiona Oli i razem z moim TZ-em pojedzie do Częstochowy, gdzie odbierze ją jej nowa Pani i zawiezie do Krakowa.

Wszystko już prawie zapięte na ostatni guzik.
Tylko oby wszystko wypaliło do końca.

Posted

supergoga napisał(a):
Isia w coraz lepszej formie jest. Rezolutna panienka.
A Pani Bogusia nadal zainteresowana.
W piątek Isia opuści czułe ramiona Oli i razem z moim TZ-em pojedzie do Częstochowy, gdzie odbierze ją jej nowa Pani i zawiezie do Krakowa.

Wszystko już prawie zapięte na ostatni guzik.
Tylko oby wszystko wypaliło do końca.

To najwspanialsza wiadomość jaką usłyszałam w ciągu kilku ostatnich dni! :multi:

Isieńko nie chcę się za szybko cieszyć, więc do piątku wstrzymuję oddech i trzymam kciuki za Ciebie i Twój nowy domek!