Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

snuszkak napisał(a):
bardzo dobra wiadomosc, tak sie ciesze :multi:

teraz tylko pilnie domku szukamy, zeby za chwile znowu problemu z DT nie bylo, Goga a jak rachunek ostateczny z kliniki? Ile z darowizn? Dało wszystko rade?

No właśnie jaki stan kasy?

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja stworzyłam coś takiego:

gumtree poznań

Goga nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale podałam ogłoszeniu Twój numer tel. :oops: jeżeli sobie tego nie życzysz, to mogę w każdej chwili zmienić treść ogłoszenia :oops:

Proszę też o ocenę treści, czy coś jeszcze trzeba opisać, bo chciałabym jeszcze dalej poumieszczać ogłoszenia, ale najpierw chciałabym,żeby ktoś na nie spojrzał, bo jak wiadomo Isia potrzebuje określonego domku :(

Posted

Dzięki wielkie wszystkim za pomoc. Dzięki Jamniczej Skarpecie i darowiznim - koszt pobytu w klinice jest zapłacony.
Dzisiaj zaksięgowałyśmy wpłaty od Natalii i Magdaleny - nazwisk nie piszę, bo nie każdy sobie zyczy.
Kłaniamy sie pięknie.
Faktura wyniosła 600 zł.
Wyposaźyłam sunię w karmę na tymczas.
Za tydzień zabierzemy Isię na szczepienie.

Najgorzej że nie mam kiedy napisać tekstu. Totalny kanał.
Może ktoś wspomoże....:placz:

Posted

Inna Ola wzięła Isię. Mam nadzieję, że wszystko u nich ok.

Ogłoszenia moga byc z moim telefonem. W sumie na dzisiaj wiem o niej najwięcej. I w razie czego będę informować.

Dzięki Wam, bez Was nie dalibyśmy sobie rady!!!

Posted

Lilmo - ogłoszenie ok, super - tylko zmień, bo sunia już nie jest w klinice. Opuściła ją na własnych łapkach - nie omieszkała zrobic jeszcze przed odjazdem siusiu i koopke :evil_lol: - na trawniczku.

Czeka w domu tymczasowym w Poznaniu.
I ważne - sunia nie może samodzielnie chodzić po schodach, wskakiwać na melble. Wymaga ograniczonego ruchu i wysiłku fozycznego.
Potrzebuje spokojnego domu (bez innych zwierząt które będą ją zachęcały do zabawy) i dużo miłości.
Jest przyleką wielką.

Posted

Wiem, wiem, tylko jestem złym cżłowiekiem i chciałam dodać dramatyzmu, że Isia jest w klinice i ten tymczas tak bardzo, bardzo potrzebny :evil_lol: ale dobrze, już nie będę wstrętnym kłamczuchem i poprawie za moment ogłoszenia i dodam te szczegóły dotyczące potencjalnego domu ;)

Posted

Ja się tylko bałam, żeby się tymczas jakiś nie zgłosił. Bo raczej stały dom jej potrzebny. A co do dramatyzmu, wiem i też stosuje. Potrzebne jest.
Nie zabij, ale mogłabyś jeszcze dodać, że ma około 5 lat.
Nie jest stara.

W lecznicy jeszcze pieknie oczyścili jej ząbki i ma śliczne białe, jak nowe. Bo brzydko wygladały.

Posted

Jeśli możesz, to byłoby super.
Ja daję tak jak zwykle:
alegro
alegratka
kupsprzedaj
eurocity
4łapy
cafeanimal
i nasza stronka fundacyjna.

A teraz fotki do wstawiania

I jak Wam się podoba nasza panna?

Posted

Dzięki za pomoc.
Dzisiaj w nocy miała małą traumę - zresztą nie tylko ja, Ola też.
O 3.40 :-o otrzymałam alarmującego sms-a, że Isia ma biegunkę, nie je tylko pije i czy ma jechać zaraz do kliniki.
Prosiłam o spokój, stres, leki, które dostawała mogły spowodować rozstrój żołądka. Wszystkiego w klinice nie powiedzą wszak.

Starałam się uspokoić Ole nocną porą. Rano zadz\woniłam do mojej wetki, wszystkiego się wywiedziałam. Przekazałam Oli. Po jakims czasie dostałąm sms-a że lepiej, że Isia na spacerku wywaliła resztę z siebie, trochę zjadła, ogonek merda, jest energiczna i wesoła.
Awanturuje się przez ściany z blokowymi psami. :angryy::crazyeye:

Mam nadzieję, że jej nie wyeksmitują.
Szukamy pilnie domku dla Isi. Bardzo pilnie.

Posted

W życiu psa nigdy nie wiadomo jaki będzie kolejny dzień - radosny czy też skończy się tragicznie. Oto kolejny przykład tragicznie skończonego dnia :
Isia ma 5 lat. Młoda, prawda? Jest też wspaniałą brunatną jamniczką, ogółem-piękna. Ale los nie oszczędził jej problemow... Straciła dom zaraz po tym jak tylko straciła możliwość chodzenia o tylnych łapach... Nadzieja zanikała z dnia na dzień, ale oto wyłonił się zza burzowych chmur blask nadzei, nadziei na życie... Teraz Isia jest w domu tymaczsowym, ale nie na zawsze. Potrzebny jest bardzo pilnie dom stały! Chcesz pomóc? Wyrwać Isię z szarej beznadziei? Zadzwoń pod numer 609 - 601 - 362
Nie bądź obojętny!

Warunkiem adopcji Isi jest podpisanie umowy adocyjnej. Isia nie jest na sprzedaż.

Posted

Robicie świetna robote, ja teraz zawalona jestem, a Isiu nie wariuj tak w tym tymczasie bo sasiedzi beda źli

no i podnosze i bannerrek zmianiam na stary bo Isia juz tymczas ma :p

Posted

Mamy porblem - Isia ma biegunke i wieczorem zwymiotowała jedzonko. Ola jest ze mną na bieżąco w kontakcie.
Podała wszystko co zaleciła wetka. Ja wiem, że to od razu nie pomoże.
Jutro pewnie sunia trafi do weta - bo nam osłabnie i sie odwodni.
Co oni jej podawali, że tak jest.
Mówili że jadła karmę suchą royala.
Myślę, że organizm czyści się jeszcze z nadmairu leków, które musiałą dostać.