Lilmo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Czarno to wszystko widzę :placz: Isiu w górę !!! Sprawa bardzo pilna !!! Quote
malagos Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dobry i tydzień, ale co potem? Moze będzie super i znajdzie domek stały? Taki mały cud mógłby się zdarzyć, nie?... Quote
supergoga Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ja juz nie wierzę w cuda. Moża dlatego że jestem chora, mam wysoką gorączkę a musze załatwiac tyle spraw i coraz mniej we mnie wiary. Quote
snuszak Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 A ja mimo tylu przeciwnosci ciagle mam nadzieje! Lilmo ktos moze pisał w sprawie Isi? Widze ze Malagos zawitała do naszej małej, witamy! Teraz tymczas dla Isi potrzebny na Cito!!!! Quote
Lilmo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Niestety nie :placz: Isia ma anioła nad sobą w postaci p. Hani, która bardzo chce pomóc w znalezieniu domku dla naszej Isi, otrzymałam dziś od niej maila : (...)Była też akcja adopcyjna w Katowicach trwająca dwa dni, gdzie Isi widniała wśród innych psiaków pilnie szukających domu. Dostałam info od znajomej , że jeden weterynarz poszukuje psiaka, podskoczyłam z radości ale okazało się, że było to niestety nieporozumienie, owszem wet stracił niedawno pieska ale nie wyleczył jeszcze ran po jego śmierci i nie myślał o następnym :[ To tyle co mogłam zrobić, więcej niestety się nie potrafię. Każda potencjalna osoba pytała niestety o szczenię jamniczka... Nadal jednak rozglądam się, koleżanka zrobiła plakat.(...) Tak, więc tutaj sprawy stoją w miejscu :placz: Rodzina, o której pisałam,że mają doświadczenie w opiece nad psem z niedowładem nadal milczy... :-( Boję się o naszą Iśkę :-( Quote
marta23t Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 zadzwoniła do mnie Ola / ta co ma małe dziecko i Isia u niej na dt odpada/: mam wysłać ogłoszenie z Isią a jej mąż prześle w pracy ludziom. a tam pracuje...500 osób:evil_lol: może się ktoś znajdzie. no i Ola postanowiła dać tymczas innej biedzie, która będzie mogła z dzidziusiem być:cool3: a zawsze to jest szansa dla jakiegoś psiaka. tak więc nie traćmy wiary w cuda i wiary w ludzi...poszukiwania trwają:p Quote
taxelina Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ja jak bede dodawac ja tu (ejamniki fora pl) to zaznacze ze DT szybko Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Isia trzymaj się :placz: Dobry i ten tydzień. http://www.dogomania.pl/forum/1905092-post161.html Może tu się coś znajdzie.. (Co to znaczy DTA?) Może takie: [FONT=Arial, sans-serif][SIZE=2]Poznań / Skórzewo[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]KaRa_TC[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]tel kom.: 0 512 273 965[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]e-mail: [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]kara_calling[malpa]wp.pl[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]NET[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]DT[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]DTA[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]FOTO[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]PETSITTER[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]INNE / opieka nad gryzoniami itp/ [/FONT][SIZE=2]POZNAŃ mrowa23 kom 506 122690 mroweczka23@wp.pl NET DT - dla malego i spokojnego psa/kota bez problemu DTA- jak najbardziej moze byc nawet wiekszy pies ale juz nie na dlugi pobyt WIZ/DOM tak DOS- dla mniejszych suczek/ kotek WIZ/ poadopcyjna AUTO- do 50 km bez problemu, trasy powyzej 50 km glowie weekendy bez problemu trasy po calej polsce, tylko moga byc problemy z funduszami na paliwo FOTO- tak 1x tydz robie trase [SIZE=1]poznan-oborniki-obrzycko-szamotuly-poznan [SIZE=3] [FONT=Arial, sans-serif]KONIN[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]Nietoper[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]tel. 693 697 767[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]agnieszka.dorywalska[malpa]op.pl[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]NET [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]DT suczki i psy wysterylizowane[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUTO[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]TRANSPORT 2 x w miesiacu KONIN - POZNAN (100km) [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]codziennie KONIN - KALISZ (60 km)[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]AUKCJE allegro[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]OGL/PLAKATY[/FONT] [SIZE=1] Co myślicie? Może dałoby radę?? [FONT=Arial, sans-serif][/FONT] Quote
Isadora7 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='AdaK']Isia trzymaj się :placz: Dobry i ten tydzień. http://www.dogomania.pl/forum/1905092-post161.html Może tu się coś znajdzie.. (Co to znaczy DTA?) Może takie: Co myślicie? Może dałoby radę?? Trzeba próbować, trzeba wszędzie próbowac. DTA - Dom Tymczasowy Awaryjny :p Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Isadora dzięki :oops: Ja to się tak nie znam dobrze na tych waszych skrótach ale cos niecoś rozumiem. :oops: Jeśli dziewczyny się zgodzą to mogę napisać do tych osób z prośbą o DT dla Isi, co? Quote
snuszak Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 DT u Kasi to Dt u mnie, ale tylko w wypadku jesli Franek pojdzie do domku, a ma sie to stac juz niedługo, no i niestety to bardzo awaryjne Dt bo teraz znowu mam uczelnie, mase pracy i bywaja dni ze nie ma mnie od 6/7 rano gdy biegne na pociag i wracam o 20 tak jak dzis :shake: Quote
supergoga Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Mrówa i KaRa TC raczej odpadają. Tam sporo innych zwierzaków i raczej spokojnie nie jest. Dzwoniłąm to tej osoby, która jeszcze miałą dać DT na tydzień, niesttey właśnie mi napisała, że właściciel mieszkania się nie zgadza i nie może się podjąć. CXzekam jeszcze na odpowiedź od Kingi, która w akademiku miała Mufke, może na troszkę weźmie Isię, choć to też nie idealne wyjście - tam sporo studentów stale się przewija, mało spokoju. Ale klinika mnie powiesi, miałąm zabrać sukę przed weekendem. Już po nim, a ja nie mam gdzie. Niestety tak to zwykle wychodzi. Nie jest sztuka jak się okazuje zabrać psa do kliniki, podleczyć. sztuką stamtąd psa zabrać - jak nie ma gdzie. Ja naprawde odpadam. Nie mam juz pomysłu...:shake: Quote
marta23t Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 eh to nieciekawie:shake: ogłoszenie Isi - zrobiłam takie ściskające za serce z fotami-zostało dzięki mężowi Olki przesłane do ponad 500 osób z jego firmy. trzymajcie kciuki żeby tam dobra dusza się znalazła. Gosia podałam Twój i Kasi numer telefonu więc jakby dzwonił ktoś to się nie zdziwcie:oops: mam nadzieję, że nie będziecie złe ale musiałam szybko uzupełnić ogłoszenie o numery i nie miałam już jak zadzwonić żeby ustalać, a że w innych ogłoszeniach były Wasze nr stwierdziłam, że nie będzie problemu:oops: Natsza79-Natalia napisała mi na pw że wplaca 80 zł na Isię i postara się po wypłacie coś jeszcze dorzucić-dziękujemy:loveu: dt nadal szukamy Quote
supergoga Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Marta - nie ma sprawy. W każdej chwili moge jechać i zabrać Isię z kliniki żeby gdzies ją dostarczyć, oby było gdzie. JUż się boję do nich jechać i dzwonić. Co mam z nią zrobić.:shake: Quote
snuszak Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 dostałam info w sprawie DT, Goga wysyłam do Ciebie pw sprawa jest skomplikowana zobaczymy Quote
marta23t Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ja wieczorem mam dostać info czy dt na 2 tygodnie wypali / wszystko zależy od decyzji męża jednej pani/.... Kasia, Goga a już ktoś dzwonił z tych osób z ogłoszenia?? Quote
supergoga Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dzwoniła jedna osoba ale to naprawde awaryjny dom. Natomiast dzięki Kindze - może jutro przekażę sunię do DT. Jade do kliniki gdzie spotkamy się z domkeim i mam nadzieję, że sunia na razie bęzie bezpieczna. Oczywiście pilnie potrzebny dla niej dom stały. Quote
snuszak Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Tak sie ciesze ze moze wreszcie cos sie ruszy. Quote
Isadora7 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dobre i to na trochę i trzeba się wziąć za bardzo intensywne ogłaszanie sunieczki. Quote
danka1234 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 oby sie Wam udało znależć ten tymczasik dla Isieńki. jesli potrzeba ogłoszeń to chętnie pomoge. Quote
supergoga Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Isia opuściła klinikę - udała się z Olą do domku tymczasowego. Duzo lepiej się porusza. TYlko czasami nieco się zachwieje. I czuje się dobrze, bo niestety próbuje wspinać się na ludzkie kolana - taki miziak. Tymczas nie może trwać niestety długo. Proszę Was, pomóżcie Isi szukac domku. Ja wystawię sunię na: allegro alegratkę kupsprzedaj cafeanimal 4łapy eurocity. Więcej nie dam rady. Isia musi znaleźć spokojny dom, bez innych zwierzaków, żeby nie zaczepiały jej do wspólnych zabaw i ganiania. Moga być starsi ludzie, bo jej potrzeba tylko krótkiego spacerku na sioo i kooo - tyle, że po schodach trzeba ją nieść. Mam nowe zdjęcia, jak tylko wgram, wstawię. Quote
snuszak Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 bardzo dobra wiadomosc, tak sie ciesze :multi: teraz tylko pilnie domku szukamy, zeby za chwile znowu problemu z DT nie bylo, Goga a jak rachunek ostateczny z kliniki? Ile z darowizn? Dało wszystko rade? Quote
Recommended Posts