Lilmo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A może Isia mogłaby zająć miejsce Norki w hoteliku ? :roll: Quote
_ogonek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jak przecież Nora też potrzebuje hotelu... Quote
Lilmo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 AdaK napisał(a):Jak przecież Nora też potrzebuje hotelu... No tak, ale niedługo go opuści, bo znaleziono dla niej DS i jeżeli uda się znaleźć transport to jest duże prawdopodobieństwo, że niedługo zwolni miejsce :roll: Quote
_ogonek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Przeczytałam wła.śnie przed chwilą :-) Quote
snuszak Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Isiu szybko do góry! Ludzie DT chociaz na parę dni aby móc poszukać czegoś innego Quote
_ogonek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 snuszkak to faktycznie Lilmo b. dobrze zaproponowała. Zamiast Norki, która już wyjeżdża prawie do DT, wysłać na jej miejsce do hoteliku Isię. Quote
_ogonek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hej czy nie dałoby rady tego z Norką załatwić? Isia NIE MOŻE kurować się w hałasie, ona MUSI mieć święty spokój! Quote
Lilmo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Isiuniu tak bardzo się martwię o Ciebie ... :-( Quote
marta23t Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 nie wiem jak to do końca jest / musi się Goga wypowiedzieć/ ale wydaje mi się, że Norka trafiła do hotelu nie przez fundację i Goga pomaga szukać domu. jeśli do hotelu trafi Isia dojdą koszta 20 zł na dobę a na to znów kaska będzie potrzebna i wpłaty:shake: zresztą nie wiem czy Karina ma wolny pokoik bo jeśli nie to hotelik ten to są boksy / w budynku ale boksy/ a Isia w tym stanie do kojca się nie nadaje-ona musi być w domu-musi miec CIEPŁO i nie może być innych psów żeby jej w zabawie nie przetrąciły. w hotelu gdzie jest ...dzieści....dziesiąt psów nie łatwo będie ją chronić:shake: resztą w hotelu mamy trzy psy / nie wiem czy dobrze policzyłam???/ i z pieniędzmi baaardzo ciężko:shake: a dwa z nich tak szybko hotelu nie opuszczą:shake: musimy szukać dt lub ds i to pilnie Quote
snuszak Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 tak jak Marta napisala, hotel to boksu/kojce Isia tak nie moze, no i kasa, DT potrzebny, wysłałam Gośce info jakie dostałam o jednym płatnym Dt ale nie wiem to tez kasa, nie okłamujmy sie bez niej nie da rady, sa ludzie ktorzy daja pieniadze owszem ale czesto tylko na poczatku pozniej kibice uciekaja, kasa tez rostajesz sam z psem i co? Quote
Kunda Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a taki tymczas na wykurowanie to na ile jest potrzebny:razz: Quote
Lilmo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kurcze to wszystko nie brzmi zbyt optymistycznie... :-( Quote
marta23t Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Lilmo niestety taki są realia. już mieliśmy kilka przykładów takich piesków-temat gorący=wpłaty i szukanie domu-potem pomału osoby najbardziej zainteresowane się wykruszyły i pies nadal jest w hotelu, kasy brakuje a te osóbki nawet wątku nie podniosą:shake: dlatego z obawą podchodzimy do tych spraw-niestety..tym bardziej,że jak pies trafia do hotelu nigdy nie wiadomo ile w nim będzie.... dt musi być w mieszkaniu-kojce nie wchodzą w grę.:shake: Quote
marta23t Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Kunda tymczas jest potrzebny dopóki nie znajdziemy domu. przy piesku po takiej chorobie nie ma opcji żeby po podleczeniu pobył tydzień, dwa w mieszkaniu i trafił do schronu:shake: a z szukaniem domów jest różnie; jedne znajdują w kilka dni, inne miesiącami się szuka, jeszcze inne od lat są w schronisku np.:shake: sądze że na tak maleńką fajną sunię dom się znajdzie dość szybko ale i tak z miesiąc-dwa może to potrwać-tym bardziej, że dom musi być SUPER ODPOWIEDZIALNY I ODPOWIEDNI.nie można pieska po takiej chorobie dać byle gdzie; odpadają domy z innymi psami / no chyba że ze spokojnymi staruszkami/, odpadają domy co nie dopilnuja nie wchodzenia na kanapy itd, odpadają domy z małymi, nieuważnymi dziećmi.....i długoby wymieniać...ale dla dobra małej selekcja musi być...... Quote
DG32 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Podniosę, niestety u mnie tymczas ze względu na moje psy odpada :shake:. Quote
taxelina Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 W jakiej miejscowosci ona teraz jest? Quote
Lilmo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dzień dobry Isiu ! :Rose: z tego co się orientuję to w Poznaniu,ale mogę być w błędzie ;) Quote
supergoga Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Isia jest w Poznaniu w klinice. Dostałąm dzisiaj numer tel. w sprawie domku tymczasowego, w Pozanniu. Nie mogłam oddzwonić od razu. teraz na razie nikt nie odpowiada. Zadzwonię póxniej. Obawiam się że muszę zabrać psa z hotelu, a grypa mnie dopadła i gorączka nie bardzo daje mi działać. Quote
marta23t Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 szukamy dalej. ten domek raczej odpada. Pani bardzo fajna i przejęta losem psinki ale ma małe dziecko i nie będzie mogła małej do końca pilnować żeby na łóżka nie wchodziła i nosić po schodach bo nie da rady /pies, wózek, dziecko/:placz: jeszcze jutr ma dać znać ale sama zdaje sobie sprawę że nie da rady chyba z nasza Isią. szukamy więc szybko i pilnie domu. rozmawiałam z Gogą i małą należy z kliniki zabrać bardzo pilnie. w każdej chwili może być sądny telefon, że w tej sekundzie bo do klatki musi trafić inny chory pies!!!sprawa jest bardzo nagląca. pomożcie proszę!!! pytajcie znajomych, krewnych, osoby, które miały adoptować inne psy ale adoptował je ktoś inny i się nie załapały. liczy się każda godzina, każdy dzień...... Quote
marta23t Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a więc tak: dzięki Natalii-natasza79 mamy załatwiony dt dla Isi u znajomej jej kuzynki na tydzień więc szukamy domku dalej i to pilnie. Natalka dziękuję Ci kochana:loveu: Natalka też napisała, że wpłaci co nieco na Isiulę i weta. Goga jutro ma dogadać szczegóły i jeśli inny dom na dłużej się nie znajdzie to Isię przewiezie do Kasi;) Quote
Recommended Posts