Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostałam dziś takiego maila odnośnie Kretki, załodzonego jamnika, który znalazł już swój domek :

Jesteśmy bardzo wstrząśnięci historią małej jamniczki Kretki. Po romowach w gronie rodzinnym, postanowiliśmy przyjąć ją do naszego domu. Mieszkamy w domu jednorodzinnym z ogrodem, wiec jamnisia miałaby dużo ruchu. W domu mamy już ośmioletnią jamniczkę Tinę. Sądzimy, że sunie będą się zgadzały ze sobą. Nasza jest bardzo łagodnie nastawina do innych psów, z kotami bywa różnie. Mamy już doświadczenie w opiece nad psami \"po przejściach\". Wzieliśmy w przed 5 laty ze schroniska w Piotrkowie jamniczkę ,która miała uszkodzony kręgosłup i chdziła tylko na przednich łapkach. Niestety jamnisia zdechła przed dwoma laty . Mieszkamy w Piotrkowie Trybunalskim. Jeżeli Kretka znajdzie się nowy , dobry dom w Lublinie ( bo wiemy że jest już takie zgłoszenie) to życzymy małej psince wszystkiego najlepszego, żeby szybko doszła do zdrowia i zapomniała o swoim kacie.

Państwo podali mi także dane kontaktowe. Tak sobie myślę, że może warto byłoby tym osobom zaproponować naszą Isię ? :roll:

Posted

AdaK pieniadze juz sa dawno na koncie :p

Lilmo - trzymam ogromnie kciuki za to ze to co napisalas chwyci za serca to duza szansa dla Isieńki, szczegolnie ze miali juz jamniczke z takimi problemami

Posted

[quote name='snuszkak']AdaK pieniadze juz sa dawno na koncie :p

Lilmo - trzymam ogromnie kciuki za to ze to co napisalas chwyci za serca to duza szansa dla Isieńki, szczegolnie ze miali juz jamniczke z takimi problemami
uspokoiłaś mnie :evil_lol:

Posted

Lilmo trzeba dac czas na podjecie decyzji, ona nigdy nie jest łatwa, przeciez to piesek na ładne pare lat, a jest to odpowiedzialnosc, ja tez sie niecierpliwie ale przemyslana decyzja=dobra decyzja

Posted

hops od rana i pamietajcie mimo ze jakas szansa jest szukajcie dalej wytrwale zeby w razie czego była inna alternatywa, a jak bedzie i nie zostanie wykorzystane przez Isie to przez kogos innego

Posted

NO i jest kłopot.Isia musi opuścić klinikę. Juz nie ma tam czego szukac, potrzebne miejsce dla chorych psów. Nie mam gdzie zabrać suni, a schronisko w jej wypadku odpada zupełnie.
Kto może dać Isi tymczas. CHoc na trochę.

Posted

eh u mnie w domu nie byłoby bezpiecznie.moje psy tak głupieją, że mogłoby się skończyć dla Isi tragicznie:-( i jeszcze nużeniec u nas zawitał-nowe zwierzątko i to nie zapraszane:shake: myślałam wcześniej o td dla Isi ale to dobry pomysł nie jest...

Posted

Boże tak bym bardzo chciała pomóc, ale naprawdę nie mogę :placz: moja Nokia nie toleruje innych suni i mogła by tylko zrobić Isi krzywdę,bo niestety zachowuje się agresywnie w stosunku do innych psiaków tej samej płci, a nie tego Iśka teraz potrzebuje ,lecz spokoju, żeby w pełni odzyskać siły :-(