Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AdaK napisał(a):
Sytuacja krytyczna!!

Bardzo ciężka sytuacja, nawet jak będzie pare groszy z jamniczej skarpety. Ale nie rezygnujmy. Szukamy tymczasu.

Ciotki napiszcie w tytule coś np "Tymczas potrzebny bo będzie dramat".
No czy coś w tym stylu.

Posted

Można powiedzieć,że szczęście w nieszczęściu, bo szczęście,że z Isią juz lepiej, ale nieszczęście, bo wielka niewiadoma co z nią dalej :( :( :(

Posted

mam jeden pomysł, ale bede musiala niezle negocjowac i nie chodzi tu wcale o moj dom bo u mnie Franek erotoman by ja zameczyl ;p ale to bede wiedziec najwczesniej jutro i to nie jest nic pewnego jedynie moge probowac wiec prosze szukajcie dalej..

tutył zmieniony

Posted

snuszkak napisał(a):
mam jeden pomysł, ale bede musiala niezle negocjowac i nie chodzi tu wcale o moj dom bo u mnie Franek erotoman by ja zameczyl ;p ale to bede wiedziec najwczesniej jutro i to nie jest nic pewnego jedynie moge probowac wiec prosze szukajcie dalej..

tutył zmieniony

mimo wszystko trzymamy kciuki!

Posted

supergoga napisał(a):
Totalna masakra. Każdy dzień w klinice to nie tylko dodatkowe koszty. To stres dla suni. Ona potrzebuje teraz spokoju, opieki. Ciepła domu.

Taka maleńka psina, taka szansa dla niej.

Posted

Jamnicza skarpeta wspomoze leczenie Isieńki kwotą 400zł.
Przelew poszedł na podane konto z 1 strony.
Teraz najważniejszy jest tymczasik dla Isieńki oby sie znalazł jakiś kącik dla niej.

Posted

Ja wpłaciłam przed chwilą 45zł z bazarku na Isię również na konto z pierwszej strony z dopieskiem na Isię.

Na ta kwote złozyła się
danka1234 - 20zł
Isadora7 - 20zł
AdaK - 5zł (kwoty jeszcze nie mam zaksiegowanej ale mysle ze zaraz to sie stanie wiec przelalam)

Posted

Pieknie dzięki, mam już 2 inne wpłaty na Isię - bardzo dziękujemy. Zrobię zestawienie i wpiszę.

Dziękujemy "Jamniczej Skarpecie" za pomoc dla isi.
Teraz do szczęścia tylko spokojny cichy domek.

Posted

[quote name='snuszkak']Ja wpłaciłam przed chwilą 45zł z bazarku na Isię również na konto z pierwszej strony z dopieskiem na Isię.

Na ta kwote złozyła się
danka1234 - 20zł
Isadora7 - 20zł
AdaK - 5zł (kwoty jeszcze nie mam zaksiegowanej ale mysle ze zaraz to sie stanie wiec przelalam)

Płaciłam wczoraj nie wiem może wpłata idzie trocę wolno...

Posted

AdaK domyslilam sie wiec paczuszke tez juz wyslalam ;)

jak Isia bedzie miec tymczas to ja mam dla niej kubraczek zeby kregolsupa nie przeziebiala i smyczke mam wyciagana jesli bedzie potrzebna tylko obrozki brak