idusiek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 a jak się tam dostac , do gazety ? Ronja, zdjęcia zostaly zrobione, czekam az dostanę ma maila ( pogoda byla lipna i nie wyszły ponoc dobrze:/ ) Quote
sonikowa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mozna sprobowac zadzwonic do dyzurnego redaktora gazety stolecznej, jest zawsze na pierwszej stronie. Albo przerz znajomych znajomych.... moge probowac, tylko poprosze na pw telefon, gdzie mieliby potem ewentualnie zadzwonic.. Quote
idusiek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 :-( Hopsaj mała do góry , moze ktoś cię wypatrzy ... Quote
idusiek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 TYMCZAS DOMOWY NA JUZ POTRZEBNY! :modla::modla::modla::Help_2: Quote
beka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='idusiek']TYMCZAS DOMOWY NA JUZ POTRZEBNY! :modla::modla::modla::Help_2: Ja do domu nie mogę..:( Quote
gameta Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A mój tymczas nie doczekał - zabili go :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mordownia-w-niej-2-amstaffy-pilna-zbiorka-na-hotel-130022/ Quote
idusiek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='idusiek']TYMCZAS DOMOWY NA JUZ POTRZEBNY! :modla::modla::modla::Help_2: proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę !!!!!! Quote
marsi66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 witam czy pozwolicie zamieścić fotkę eleny na n-k wraz z linkiem do allegro ,moze jacyś znajomi i znajomi znajomych też wpłacą na cegiełki warto też podać,jakiej konkretnie opieki będzie wymagała sunia po wyjściu z kliniki(jak długo może trwać gojenie ran w/g weta ,jakie leki dostaje obecnie,maści ,antybiotyki?oczywiście tak orientacyjnie bo wiadomo,że wszystkiego się nie da przewidzieć,i jeszcze jedno czy sunia jest po sterylizacji?) ja dziś zalicytuję 4 cegiełki Quote
idusiek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dzisiaj jade po pracy do Lenki ,więc się dowiem dokladnie.:roll: Co do n- k jasne, ze mozesz , dodaj tylko moj nr tel. 600 101 446 Dzięki! Quote
idusiek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 a sonikowa- nikt nie dzwonił ... Dzisiaj zdam szczegółową relację ;) Quote
sonikowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Elenko, kochana, jeszzce trochę cierpliwości. Będzie dobrze. Quote
idusiek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Jestesmy troche uratowani ! Lenka moze zostac w lecznicy do momentu az znajdzie domek, a lecznica nie weżmie od nas pieniędzy za jej dalszy pobyt, po zakonczeniu leczenia.:multi: Co do kosztów jej leczenia- wisimy teraz okolo 800 zł za jej pobyt i pewnie rachunek sie zamknie a ok tysiaku.:cool1: Lenka jest bardzo fajowym psem, Dzisiaj odwiedziła ją jej wirtualna opiekunka, która tez stara się coś do rachunku dorzucic. Wyprowadziła małą na spacer ;) Jeżeli chodzi o rany : bardzo ładnie zarasta na grzbiecie, prawie juz nie widac łysych placków. Rana z krwiakiem zamieniła się w strupek :multi: a rana przy obycie zmiejszyla bardzo swoją głebokość. Najgorsza jest rana na nodze, ona dopiero powoli zaczyna się goić, Opatrunki zmieniane sa raz dziennie. Lenka zaczeła tyć w lecznicy i opuścil się jej brzuszek, Miała dzis prewencyjne USG, które dzieki Bogu nie wykazalo szczeniorów :p ale za to powiększoną nieco śledzionę ( żywienie schroniskowe). Sunia zaczyna zachwycać swoim zachowaniem. Już nie sika w lecznicy, tylko na spacerkach ! :multi: A dzisiaj wszystkim oczy staneły, jak podeszła do swojej smyczy ,szarpneła za nią i chciała wyjsc na spcerek bo sie siku zachciało :cool3: Zdolna bestia. :loveu: Co do gorszych nowości- nienawidzi byc sama, zaczyna wyć i nie posiada się ze szczęścia jak ktoś przychodzi "ją ratować". Cały czas boi się zostac znowu wyrzucona...... Zamknięta hmmm, nudzi się ewidentnie, bo zjadła dzisiaj karton i miała biegunkę przez większość dnia :roll:. Elenka jest kochana i przecudowna. Dzisiaj przy mnie przyszli ludzie na szczepienie z psiakiem a ona zlała go totalnie, nawet nie wstała... dopiero jak zaczal piszczec - to zareagowała, podiosła uszyska, wstała i zaczeła machac ogonkiem z zainetersowaniem ;) JEEEEEEEJU JAKA ONA JEST CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDOWNA ! A JAK MRUCZY PRZEZ SEN :cool3::cool3::cool3: Quote
idusiek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 wieści dobre- teraz tylko domku szukac ! :roll: jeju Wy nie macie pojęcia jaka ona przecudownaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
idusiek Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Hopsaj z ranka, moze ktoś cię wypatrzy, moze ktoś pomoże nam z ogłsozeniami ? :oops: Quote
ronja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 idusiek napisał(a):Hopsaj z ranka, moze ktoś cię wypatrzy, moze ktoś pomoże nam z ogłsozeniami ? :oops: jak bedą lepsze zdjęcia,to zrobię ogłoszenia Quote
idusiek Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ronja , wykorzystaj zdjecia z maila mojego, lepszych nie mamy ...:roll: Quote
ronja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 idusiek napisał(a):ronja , wykorzystaj zdjecia z maila mojego, lepszych nie mamy ...:roll: mogę zrobić ogłoszenia z tym jednym, ładnym, pisząc,ze została pogryziona i rany są leczone i niedługo nie będzie po nich śladu. boję się, że te fotki które są bedą odstraszać. Quote
sonikowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ronja napisał(a):boję się, że te fotki które są bedą odstraszać. Pewnie tak, a przecież Elena ma wszelkie szanse na całkowite wyzdrowienie. Odrośnie futerko i bedzie nie tylko cudowna, ale i piękna! Quote
Recommended Posts