Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szanowna komisja uznaje odpowiedz. Teraz nie pozostaje nam nic innego, jak tylko czekac na sponsora, az ujawni co jest nagroda :wink:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm...wszytko zalezy od Nnikki :roll:
Podobno nabyla ostatnio pieknego yorka - prawie nowka :wink: (cos mi sie wydaje, ze wlasnie z mysla o konkursie, bo po co jej kolejny york 8) ) Karka nie sadzisz, ze bylaby to piekna nagroda? Jak nie bedziesz zadowolona z oryginalu, to na sile da sie nawet na lwiego pieska przerobic :lol: :lol: :lol:

Posted

No będę mieć yorka wirtualnego :lol: :lol: :lol: Jak by to powiedzieć Szanownej Komisji z takiej nagordy nie byłabym usatysfakcjonowana :( :wink: tym bardziej ,że Komisja mówi iż to prawie nówka a nagrody coś mi się zdaje to nówki powinny być w 100% :evilbat: czekam na inne oferty...

Posted

No wiesz Karka nie słyszłam żeby nagrody można było wymieniać. :wink: ,a jeszcze wybrzydzać :roll:-- brać z całym dobrodziejstwem inwentarza :D :scared:

Posted

[quote name='Karka']czekam na inne oferty...
Szanowna Komisjo na boga...gdzie jesteś :modla: :o Karka czeka :motz: :megagrin: a tak wogóle to jestem w pracy dzisiaj :Help_2:

Posted

No dobra już nie wybrzydzam :D Nagroda nagrodą i co by nie było będzie cieszyć :wink: Żebyście nie mówiły potem ,że jestem nieznośna :wink: :lol:

Posted

Zywy, pluszowy... Karka prezentuje bardzo ugodowa postawe :lol:
Nnikka a moze bys sie tak pochwalila nowym nabytkiem ??? i gdzie ty sie dziewczyno w ogole podziewasz?! na gg to cie juz chyba ruski rok nie widzialam :-? A mam hot newsy z Leszna :wink:

Posted

Jak to "może", na prawdziwego francuskiego szampana się nie skusisz :wink: No i warto obejrzeć 62 pudle, to rekord na polskich ringach, nie licząc europejskiej w poznaniu, ale tam było sporo zagranicznych.