Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

NNikka napisał(a):
A moje yorki jedzą Royala a uzupełniaja dietę na spacerach jedząc kupy :o wet powiedział, ze to brak witamin... więc zmuszona byłam dawać im witaminki.

Może to miał być tylko deser..... :wink:

Posted

Czesc!Jestem tu nowa :) Chcialam wam poprzesylac zdjecia Mojego Grubaska,ale nie wiem jak mam to zrobic:/Piko ma ponad rok i nadal zachowuje sie jak maly dzieciak...szalenstwo przede wszystkim :)))) <Wszystkigo naj naj dla Emisi ;)> pozdro dla wszystkich

Posted

Czesc!Jestem tu nowa :) Chcialam wam poprzesylac zdjecia Mojego Grubaska,ale nie wiem jak mam to zrobic:/Piko ma ponad rok i nadal zachowuje sie jak maly dzieciak...szalenstwo przede wszystkim :)))) <Wszystkigo naj naj dla Emisi ;)> pozdro dla wszystkich

Posted

karinaxa witam cie serdecznie Milo jak przybywaja nowi mopsiarze :wink:
Napisz cos wiecej o swojej kluseczce - skad pochodzi itd
Jesli nie potrafisz jeszcze wstawic zdjecia, to nie ma problemu przesli mi na maila, chetnie wstawie miracanis@tlen.pl

Posted

Minimolos napisał(a):
Hebulka napisał(a):
EMISIA KOŃCZY DZIŚ 3 MIESIĄCE

Ja również dopisuję się do życzeń dla waszej EMI :BIG:
Kiedyś wam ją zjem :eating:

Za życzenia bardzo dziękuje...ale to ostatnie zdanie już mniej mnie cieszy... :o :wink: :D

Posted

cześć! Mam na imię Dominika. Moja mopsiczka ma kończy jutro 5 latek i dalej z niej straszny wariat. Pochodzi z hodowli Czarna Pięść
Jestem nowa na dogomanii i chciałam się z wszystkimi "mopsiarzami" i nie tylko przywitać.

Posted

dominika&bety napisał(a):
mam problem z wklejeniem zdjęć, bo mają za duży rozmiarm Może ktoś wie jak się z tym uporać?

Witaj !!!

Nasza mopsiowa sąsiadka (fotki pare stron wczesniej) tez pochodzi z hodowli Czarna Pięść - ojcem jest APIS a mama...imienia nie pamietam ale wiem ze z hodowli z Piotrowego Sadu.

Jak chcesz to wyslij mi fotki i wstawie Ci jej na forum: hebe@onet.pl

Posted

hebulka napisał:

Nasza mopsiowa sąsiadka (fotki pare stron wczesniej) tez pochodzi z hodowli Czarna Pięść - ojcem jest APIS a mama...imienia nie pamietam ale wiem ze z hodowli z Piotrowego Sadu.

Mamą Betki jest Bessi Foremka, a ojcem Charli Baredi (nie wiem, czy dobrze napisałam). Jeśli chodzi o zdjęcia to serdeczne dzięki, wyśle je niezwłocznie.
A mam takie pytanko. Czy te zdjęcia mełej Emi i bulwy to z parku szczytnickiego, bo coś mi tak wygląda? A i jeszcze jedno z innej beczki: o które będą chodziły mopsy i buldożki na wrocławskiej wystawie (zdaje się, że w niedzielę 25)?

Posted

dominika&bety napisał(a):
hebulka napisał:

Mamą Betki jest Bessi Foremka, a ojcem Charli Baredi (nie wiem, czy dobrze napisałam). Jeśli chodzi o zdjęcia to serdeczne dzięki, wyśle je niezwłocznie.
A mam takie pytanko. Czy te zdjęcia mełej Emi i bulwy to z parku szczytnickiego, bo coś mi tak wygląda? A i jeszcze jedno z innej beczki: o które będą chodziły mopsy i buldożki na wrocławskiej wystawie (zdaje się, że w niedzielę 25)?

Tak,z parku Szczytnickiego :D
Buldożki w niedziele o 10:00. O ktorej mopsiki napisze w sobote,jak odbiore katalog,gdyz jak na razie wszystko ściśle tajne w naszym zwiazku.. :x
Czekam na fotki :D :D :D :D