Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chwale się :oops:

moje dzieciaki ukonczyly Młodzieżowy Championat Polski :lol:
Fiona w ubiegłym tygodniu a Ptysiek dzisiaj :P :P :P

Jestem dumna z dzieci :lol:

Posted

No normalnie Nata ja nie wiem co ty robisz, ze cie tu jeszcze nie ma i sie nie chwalisz jak Ptiszoslaw dzisiaj pozamiatal.
A pozamiatal na konkrecie moi drodzy...
Tylko niech sama pancia powie co i jak :)

Posted

Oj moja droga nie przesadzajmy :wink:

Kilka fotek z Kalisza

Na początek NAJPIĘKNIEJSZE SZCZENIE W RASIE - czyli nie kto inny jak BUBACZ :D

Ptysiek

Ardo Pisa Frajda

TANGO Valters

porównanie o najlepszego psa w rasie

czas na panie :wink:
Bajka Czin-Czin

BIRMA Łaskawy Los

suczki klasa otwarta

moze pozniej jeszcze jakies fotki wygrzebie
bo to tylko niektore klopsiki

Posted

Najpiekniejsze szczenie stoi na tej focie jak ostatnia ofiara ale mimo to sedzia z zagramanicy ;) bardzo ladnie go ocenil. Zna sie widac :)

No a Ptiszoslaw (ktorego pancia sie chyba wstydzi ;) , bo nic nie mowi): Zwyc. Młodzieży, BOB, BOG (II albo III bo juz nie pamietam z zaaferowania) i w pierwszej piątce na BIS.
(jak cos zle napisalam albo o czyms zapomnialam to prosze o wybaczenie , bo ja sie jeszcze w tych wszystkich tytulach nie do konca lapie)
Prosimy o duuuuuuuuuze brawa dla gangstera Ptiszolca :klacz:

Posted

Az tak dobrze mu nie poszlo :wink:
Ptysiek wzial rase a w konkurencjach finalowych zostal III BIS JUNIOR i zakwalifikowal sie do finalowej piatki na BOG :wink: W wieku 10 miesiecy to i tak niezly wynik :oops: :P

Stellanova Armanda - znam suczke i wlascicieli - gratuluje BOB :klacz: :laola:

Posted

A kasiara to byl Twój Budyń????!!! To miałysmy okazje zamienic pare slow :wink: siedzialam razem z dzurga :D
Jaki ten swiat maly :lol: :lol: :lol:

Posted

Dzięki, on dla mnie jest najpiękniejszy i to jest najwazniejsze bo na mopsiej urodzie sie nie znam :lol: Ale do tego ma przekochany charakter - urzekły mnie mopsie choc własciwie kociara jestem. chcielismy zobaczyc jak wyglądają dorosle mopsy na żywo i ...są piękne i takie kluchowate niesamowicie, naprawde bardzo ładne w swojej oryginalnej urodzie :cool3:

Posted

Oj maja bardzo oryginalna urode :wink: Dla mnie sa najpiekniejsze na swiecie :lol:
kasiara zobaczysz, ze nim sie obejrzysz to zapragniesz drugiego mopsika :wink: Z nimi juz tak jest :wink: :wink: :wink: :P

Posted

Prosze mi tu nie krakać :wink: bo ostatnio mój mąż stwierdził że przydałby sie Budyniowi kumpel do zabawy bo koty go olewaja i nie znają sie na psich zabawach :D ...ale warunków mieszkaniowych na zwierzyniec niet :( I koty sie czuja przynajmniej w przewadze liczebnej bo Budyń dosiada je jak konie :lol: /chyba by sie załamały jakby zobaczyly takie drugie półdiable o słodkich oczach/ :D

• 3 weeks later...
Posted

kasiara co Ty opowiadasz - serio???? a fajna??? bo jesli tak to ja jutro lece do sklepu :lol: Jakie sa kolory no i cena oczywiscie??? :wink:

Posted

Kolory różne a cena - były przecenione na 24 zł, były jeszcze z buldożkami i chihuahua/nie wiem czy dobrze napisalam/ To jest taki carny rysunek mordy psa i podpis- śliczne!

Posted

Ech....to u nas chyba wszystkie mopsy wykupione :roll: bo z buldozkami widzialam, ale z mopsami nie :-?
Jutro przejade sie po kilku sklepach...caly Poznań objade, ale klopsika musze miec :lol: :P