NNikka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Nie ma mnie bo szalone suki dom mi roznoszą! Mam nadzieje, że dotrzemy sie wszystkie i bede miała więcej czasu dla siebie... :lol: Quote
Nata Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Chwale się :oops: moje dzieciaki ukonczyly Młodzieżowy Championat Polski :lol: Fiona w ubiegłym tygodniu a Ptysiek dzisiaj :P :P :P Jestem dumna z dzieci :lol: Quote
dzurga Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Gratulacje dla maluchow, a zwlaszcza dla mojego ulubienca gangstera Ptiszolca :) Quote
dzurga Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 No normalnie Nata ja nie wiem co ty robisz, ze cie tu jeszcze nie ma i sie nie chwalisz jak Ptiszoslaw dzisiaj pozamiatal. A pozamiatal na konkrecie moi drodzy... Tylko niech sama pancia powie co i jak :) Quote
Nata Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Oj moja droga nie przesadzajmy :wink: Kilka fotek z Kalisza Na początek NAJPIĘKNIEJSZE SZCZENIE W RASIE - czyli nie kto inny jak BUBACZ :D Ptysiek Ardo Pisa Frajda TANGO Valters porównanie o najlepszego psa w rasie czas na panie :wink: Bajka Czin-Czin BIRMA Łaskawy Los suczki klasa otwarta moze pozniej jeszcze jakies fotki wygrzebie bo to tylko niektore klopsiki Quote
Gośka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Specjalnie dla mopsiomaniaków :D Zwycięzca rasy z Lublina: Mł.Ch.Pl, Ch.Pl Stellanova Armanda http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/667_fotki_2ebf047/8596_654884.jpg Quote
dzurga Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Najpiekniejsze szczenie stoi na tej focie jak ostatnia ofiara ale mimo to sedzia z zagramanicy ;) bardzo ladnie go ocenil. Zna sie widac :) No a Ptiszoslaw (ktorego pancia sie chyba wstydzi ;) , bo nic nie mowi): Zwyc. Młodzieży, BOB, BOG (II albo III bo juz nie pamietam z zaaferowania) i w pierwszej piątce na BIS. (jak cos zle napisalam albo o czyms zapomnialam to prosze o wybaczenie , bo ja sie jeszcze w tych wszystkich tytulach nie do konca lapie) Prosimy o duuuuuuuuuze brawa dla gangstera Ptiszolca :klacz: Quote
Nata Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Az tak dobrze mu nie poszlo :wink: Ptysiek wzial rase a w konkurencjach finalowych zostal III BIS JUNIOR i zakwalifikowal sie do finalowej piatki na BOG :wink: W wieku 10 miesiecy to i tak niezly wynik :oops: :P Stellanova Armanda - znam suczke i wlascicieli - gratuluje BOB :klacz: :laola: Quote
Gośka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Ja niestety nie znam, Nata jeśli ich znasz to możesz im powiedzieć że zdjęcie ich suczki jest w internecie, na pewno im będzie miło :) Quote
dzurga Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Czyli jednak cos pomieszalam :oops: No ale mam nadzieje, ze z czasem sie naucze co i jak. Quote
kasiara Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 A byłam i widziałam razem z moim budyniem , poszlismy pooglądac arystokracje :D i nawet rozmawiałam i to chyba z którąś z miłych pań :D Quote
Nata Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 A kasiara to byl Twój Budyń????!!! To miałysmy okazje zamienic pare slow :wink: siedzialam razem z dzurga :D Quote
Nata Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 A kasiara to byl Twój Budyń????!!! To miałysmy okazje zamienic pare slow :wink: siedzialam razem z dzurga :D Jaki ten swiat maly :lol: :lol: :lol: Quote
kasiara Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 No własnie tak po zdjęciach poznałam :D świat jest mały, faktycznie! Quote
dzurga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 No patrz, a jak poszlas to jeszczer mowilysmy, ze taki ladny piesek :) Quote
kasiara Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Dzięki, on dla mnie jest najpiękniejszy i to jest najwazniejsze bo na mopsiej urodzie sie nie znam :lol: Ale do tego ma przekochany charakter - urzekły mnie mopsie choc własciwie kociara jestem. chcielismy zobaczyc jak wyglądają dorosle mopsy na żywo i ...są piękne i takie kluchowate niesamowicie, naprawde bardzo ładne w swojej oryginalnej urodzie :cool3: Quote
Nata Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Oj maja bardzo oryginalna urode :wink: Dla mnie sa najpiekniejsze na swiecie :lol: kasiara zobaczysz, ze nim sie obejrzysz to zapragniesz drugiego mopsika :wink: Z nimi juz tak jest :wink: :wink: :wink: :P Quote
kasiara Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Prosze mi tu nie krakać :wink: bo ostatnio mój mąż stwierdził że przydałby sie Budyniowi kumpel do zabawy bo koty go olewaja i nie znają sie na psich zabawach :D ...ale warunków mieszkaniowych na zwierzyniec niet :( I koty sie czuja przynajmniej w przewadze liczebnej bo Budyń dosiada je jak konie :lol: /chyba by sie załamały jakby zobaczyly takie drugie półdiable o słodkich oczach/ :D Quote
Nata Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Umiera nam temacik...umiera :( Wprowadzam troche koloru - moj bobasek :lol: Quote
kasiara Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ale slodki! Ostatnio kupilam sobie w Trollu koszulke z wizerunkiem mopsa i napisem , w tlumaczeniu:mam mopsa, czy cos w tym rodzaju :-? Quote
Nata Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 kasiara co Ty opowiadasz - serio???? a fajna??? bo jesli tak to ja jutro lece do sklepu :lol: Jakie sa kolory no i cena oczywiscie??? :wink: Quote
kasiara Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Kolory różne a cena - były przecenione na 24 zł, były jeszcze z buldożkami i chihuahua/nie wiem czy dobrze napisalam/ To jest taki carny rysunek mordy psa i podpis- śliczne! Quote
Nata Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ech....to u nas chyba wszystkie mopsy wykupione :roll: bo z buldozkami widzialam, ale z mopsami nie :-? Jutro przejade sie po kilku sklepach...caly Poznań objade, ale klopsika musze miec :lol: :P Quote
Recommended Posts