Nata Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Szanowna komisja uznaje odpowiedz. Teraz nie pozostaje nam nic innego, jak tylko czekac na sponsora, az ujawni co jest nagroda :wink: Quote
Karka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 O kurka coś mi tu pachnie oszustwem :wink: i chyba nagrody się nie doczekam... :wink: Quote
Nata Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Karka jak mozesz :roll: Szacowna Komisja czuwa nad prawidłowym przebiegiem konkursu :wink: Quote
Karka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No a jak długo będzie czuwać :question: Bo ja strasznie lubię nagrody z różnych konkursów :D Quote
Sonya-Nero Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Hmmm, hmmm czy to tutaj ktoś nie chce przyznać Karce należnej jej nagrody?? :wink: Quote
Nata Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Hmmm...wszytko zalezy od Nnikki :roll: Podobno nabyla ostatnio pieknego yorka - prawie nowka :wink: (cos mi sie wydaje, ze wlasnie z mysla o konkursie, bo po co jej kolejny york 8) ) Karka nie sadzisz, ze bylaby to piekna nagroda? Jak nie bedziesz zadowolona z oryginalu, to na sile da sie nawet na lwiego pieska przerobic :lol: :lol: :lol: Quote
anushka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Karka gratuluję :BIG: :BIG: ,ale ja nadal mam tylko "czerwony krzyżyk" :motz: :wallbash: :niewiem: :megagrin: Karka będzie mieć yorczka :o Quote
Karka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 No będę mieć yorka wirtualnego :lol: :lol: :lol: Jak by to powiedzieć Szanownej Komisji z takiej nagordy nie byłabym usatysfakcjonowana :( :wink: tym bardziej ,że Komisja mówi iż to prawie nówka a nagrody coś mi się zdaje to nówki powinny być w 100% :evilbat: czekam na inne oferty... Quote
Alfa1 Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 No wiesz Karka nie słyszłam żeby nagrody można było wymieniać. :wink: ,a jeszcze wybrzydzać :roll:-- brać z całym dobrodziejstwem inwentarza :D :scared: Quote
anushka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='Karka']czekam na inne oferty... Szanowna Komisjo na boga...gdzie jesteś :modla: :o Karka czeka :motz: :megagrin: a tak wogóle to jestem w pracy dzisiaj :Help_2: Quote
NNikka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Karka proszę melduj gdzie bedziesz na wystawkach to nagrodę wręczymy osobiście! Quote
Gośka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Oj, Karka, nie wybrzydzaj tylko bierz tego yorka. Nówka nie nówka, ale zawsze to lepiej niż przechadzany :wink: Quote
Karka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 No dobra już nie wybrzydzam :D Nagroda nagrodą i co by nie było będzie cieszyć :wink: Żebyście nie mówiły potem ,że jestem nieznośna :wink: :lol: Quote
Nata Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Zywy, pluszowy... Karka prezentuje bardzo ugodowa postawe :lol: Nnikka a moze bys sie tak pochwalila nowym nabytkiem ??? i gdzie ty sie dziewczyno w ogole podziewasz?! na gg to cie juz chyba ruski rok nie widzialam :-? A mam hot newsy z Leszna :wink: Quote
kasiara Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Mam pytanie, kiedy będzie wystawa psów w kaliszu? Zawsze była na początku czerwca, nigdzie nie ma żadnej informacji :( Quote
Gośka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 A dzień przed Kaliszemjest pierwsza wystawa klubowa pudli, można więc w dwa dni obejrzeć dwie wystawy :D Quote
Nata Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Ja moze bede :wink: Mam zaproszenie od Marysi na prawdziwego fr.szampana :lol: Klubowka jest w Ostrowie...czyli bliziutko Kalisza Quote
Gośka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Jak to "może", na prawdziwego francuskiego szampana się nie skusisz :wink: No i warto obejrzeć 62 pudle, to rekord na polskich ringach, nie licząc europejskiej w poznaniu, ale tam było sporo zagranicznych. Quote
Recommended Posts