Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Pani Malgosiu serdecznie witamy :wink: No to teraz juz moge na Pani rece złożyc serdeczne gratulacje!!!! i oby tak dalej!!! :P Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 POradziłam sobie ale myslę że jeszcze chwila i będzie "klops"bo mój komp się za długo otwiera .Wczoraj cały wieczór nie mogłam się do was dobrać. Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Myślę że się nie gniewacie za tę tajemniczośc .Jeśli tylko mój sprzęt na to pozwoli będę częstszym gościem . Quote
dzurga Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Witamy również! Buba merda ogonkiem i mówi: dzień dobry :) Powoli ostro cwiczymy wystawianie, bo w Lesznie będzie debiut małego. Jakbym sie mogla usmiechnac do ciotki Naty zeby moze wstawila tu te sliczne fotki, ktore ostatnio zrobila ksieciuniowi w lesie. Plizzzzz... Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Miło jest pogadać i poplotkować o psiej braci . Ja i Yaki gadamy o mopsach bardzo często tyle ze przez telefon ale teraz jest jeszcze fajniej. Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Dla Bubacza wszystko :wink: chlopak jest genialny opanowal stanie w 3 min /chyba wyssal z mlekiem matki/ jeszcze potrenujemy i bedzie super :wink: Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Cieszę się bardzo i życzę połamania nóg .Mam nadzieję że go nauczyłas jakiegoś stania .Niech się chłopak prezentuje odpowiednio toż to wielka gala -LESZNO . Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Dzięki za fotki . Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam . Myślałam że jest mniejszy a to już prawie dorosły siusiak .Chociaż SONET ten który jest jeszcze u mnie też już nie wygląda na klasę szczeniąt . Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 mam nadzieję że BUBACZ nie ma betonowego tyłka i potrzyma go w górze przez chwilę .DZurga próbowałaś przyklęknąć i coś przy nim zrobić? Quote
Yaki Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Witam serdecznie,ja tylko na chwilke.Jutro wystawiam dwa shitzaki,a to nie to co przygotowanie mopsow. Ciesze sie Malgosiu ze juz wchodzisz bez problemow. trzymaj za mnie kciuki.Zadzwonie z wystawy. Quote
dzurga Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Robienie czegos przy nim to kolejny etap nauki. Na razie jakos stoi ale faktycznie trzeba mu troche lapki poustawiac, bo czasem stanie jak ostatnia ciapa. No i tu musimy pocwiczyc, bo maly zaczyna sie wiercic. I raczej nie siada ale skacze na reke z jedzeniem. Ale jeszcze troche pocwiczymy i damy rade. Mam pytanko - jaki charakter ma Sonet? Bo Buba jest doslownie psem idealnym. Milutki, kochany, umiarkowanie szalony... Dokladnie taki jaki mial byc. Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Widze ze lepiej by było gdybyś go przywiązała do siatki i uczyła stania pokazując coś dobrego (tylko pewnie jak tu zrobić takie świństwo BUBIE) Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 A to fotka potwierdzajaca umiarkowane szlanestwo :lol: :lol: :lol: Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 SONET jest taki sam może trochę bardziej natarczywy. MAJKA -trzymam za ciebie kciuki ,może MAGNAT się już nachapał RAS i BISów i już go nie będzie -powodzenia. Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Właśnie spaliam kotlety na obiad dla kochanego męża . Jak mu teraz wytłumaczyć że winne są mopsy? Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 dobrze ze nie klopsy :lol: :lol: :lol: Yaki wiesz ze zartuje :wink: powodzenia jutro Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Muszę już uciekać bo zaczynają się problemy z otwieraniem .Jutro jestem całydzień w pracy ,ale w środę na chwilę wpadnę . Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Bardzo sie ciesze ze coraz wiecej osob zaglada na forum Pani Malgosiu niech Pani sie pojawia jak najczesciej milo goscic takiego fachowca Quote
Wind Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Nata, Juz kiedys pisalam, ze gdyby nie milosc do yorkow, to sprawilabym sobie klopsa :-) Ostatnie zdjecie, ktore wstawilas wyraza to co kocham w tych malych, chrumkajacych psiakach! Charakter polaczony z nieprawdopodobna wrecz mimika pyska :lol: :lol: :lol: Doslownie powalajace! Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Wind wiem o czym mowisz :wink: nie zamienilabym mopsa na zadna inna rase maja genialny temperament, do tego ta niebanalna uroda :lol: :D zawsze bede miala mopsa - tego jestem pewna Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ja i fachowośc -dzięki stokrotne ale czuję się oniesmielona .NIe piszcie tak więcej bo jeszcze mi woda sodowa uderzy do główy a nie daj boże w to uwierzę . Cześć do środy. Quote
NNikka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Moje wystawianie dlatego było porażką bo sukę zobaczyłam 5 min. przed wejsciem... mówiłam właścicielce, że powinnam się nią zająć przed wystawą :( suka po pierwsze mnie nie znała a jej pani stała obok więc się do niej rwała a ponadto jak obserwowałaś nie umiała się ustawic... robiłam cuda ale to niestety niewiele dało... :( Poczekaj jak teraz nauczę swój nowy nabytek... Wind Kup sobie po prostu mopsa... ja mam i mopsy i yorki :) bo już nie umiem zupełnie się zdecydować :D Quote
Wind Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Nata, O taaaak ... ta nieprzecietna uroda mnie wrecz powala! A tak zapytam ... jak u mopsow wyglada przyswajanie komend? NNikka, Kupilabym bez wachania! Jesli nie sobie to mamie, ktora po przerwie w posiadaniu psiaka, dorasta do potrzeby posiadania jakiegos malego stwora. Jedyne co mnie powstrzymuje przed mopsem to linienie. Slyszalam, ze jest dosc obfite ... Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Wind mopsy sa bardzo inteligentne i generlanie mozna je wiele nauczyc...tylko jak wydawac komendy takim slodziakom :lol: moje sa maksymalnie rozpuszczone :wink: Niestety linieja dosc obficie...jak to Nnikka zwykla mowic - sypie sie z nich, jak ze starej choinki :wink: Quote
Recommended Posts