Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Malgosiu serdecznie witamy :wink:
No to teraz juz moge na Pani rece złożyc serdeczne gratulacje!!!!
i oby tak dalej!!! :P

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

POradziłam sobie ale myslę że jeszcze chwila i będzie "klops"bo mój komp się za długo otwiera .Wczoraj cały wieczór nie mogłam się do was dobrać.

Posted

Witamy również! Buba merda ogonkiem i mówi: dzień dobry :)
Powoli ostro cwiczymy wystawianie, bo w Lesznie będzie debiut małego.
Jakbym sie mogla usmiechnac do ciotki Naty zeby moze wstawila tu te sliczne fotki, ktore ostatnio zrobila ksieciuniowi w lesie. Plizzzzz...

Posted

Miło jest pogadać i poplotkować o psiej braci . Ja i Yaki gadamy o mopsach bardzo często tyle ze przez telefon ale teraz jest jeszcze fajniej.

Posted

Dla Bubacza wszystko :wink:
chlopak jest genialny opanowal stanie w 3 min /chyba wyssal z mlekiem matki/ jeszcze potrenujemy i bedzie super :wink:

Posted

Cieszę się bardzo i życzę połamania nóg .Mam nadzieję że go nauczyłas jakiegoś stania .Niech się chłopak prezentuje odpowiednio toż to wielka gala -LESZNO .

Posted

Dzięki za fotki . Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam . Myślałam że jest mniejszy a to już prawie dorosły siusiak .Chociaż SONET ten który jest jeszcze u mnie też już nie wygląda na klasę szczeniąt .

Posted

mam nadzieję że BUBACZ nie ma betonowego tyłka i potrzyma go w górze przez chwilę .DZurga próbowałaś przyklęknąć i coś przy nim zrobić?

Posted

Witam serdecznie,ja tylko na chwilke.Jutro wystawiam dwa shitzaki,a to nie to co przygotowanie mopsow.
Ciesze sie Malgosiu ze juz wchodzisz bez problemow.
trzymaj za mnie kciuki.Zadzwonie z wystawy.

Posted

Robienie czegos przy nim to kolejny etap nauki. Na razie jakos stoi ale faktycznie trzeba mu troche lapki poustawiac, bo czasem stanie jak ostatnia ciapa. No i tu musimy pocwiczyc, bo maly zaczyna sie wiercic. I raczej nie siada ale skacze na reke z jedzeniem.
Ale jeszcze troche pocwiczymy i damy rade.
Mam pytanko - jaki charakter ma Sonet? Bo Buba jest doslownie psem idealnym. Milutki, kochany, umiarkowanie szalony... Dokladnie taki jaki mial byc.

Posted

Widze ze lepiej by było gdybyś go przywiązała do siatki i uczyła stania pokazując coś dobrego (tylko pewnie jak tu zrobić takie świństwo BUBIE)

Posted

SONET jest taki sam może trochę bardziej natarczywy. MAJKA -trzymam za ciebie kciuki ,może MAGNAT się już nachapał RAS i BISów i już go nie będzie -powodzenia.

Posted

Muszę już uciekać bo zaczynają się problemy z otwieraniem .Jutro jestem całydzień w pracy ,ale w środę na chwilę wpadnę .

Posted

Bardzo sie ciesze ze coraz wiecej osob zaglada na forum
Pani Malgosiu niech Pani sie pojawia jak najczesciej
milo goscic takiego fachowca

Posted

Nata,

Juz kiedys pisalam, ze gdyby nie milosc do yorkow, to sprawilabym sobie klopsa :-) Ostatnie zdjecie, ktore wstawilas wyraza to co kocham w tych malych, chrumkajacych psiakach! Charakter polaczony z nieprawdopodobna wrecz mimika pyska :lol: :lol: :lol: Doslownie powalajace!

Posted

Wind
wiem o czym mowisz :wink:
nie zamienilabym mopsa na zadna inna rase
maja genialny temperament, do tego ta niebanalna uroda :lol: :D
zawsze bede miala mopsa - tego jestem pewna

Posted

Ja i fachowośc -dzięki stokrotne ale czuję się oniesmielona .NIe piszcie tak więcej bo jeszcze mi woda sodowa uderzy do główy a nie daj boże w to uwierzę . Cześć do środy.

Posted

Moje wystawianie dlatego było porażką bo sukę zobaczyłam 5 min. przed wejsciem... mówiłam właścicielce, że powinnam się nią zająć przed wystawą :( suka po pierwsze mnie nie znała a jej pani stała obok więc się do niej rwała a ponadto jak obserwowałaś nie umiała się ustawic... robiłam cuda ale to niestety niewiele dało... :(
Poczekaj jak teraz nauczę swój nowy nabytek...
Wind
Kup sobie po prostu mopsa... ja mam i mopsy i yorki :) bo już nie umiem zupełnie się zdecydować :D

Posted

Nata,

O taaaak ... ta nieprzecietna uroda mnie wrecz powala!
A tak zapytam ... jak u mopsow wyglada przyswajanie komend?

NNikka,

Kupilabym bez wachania! Jesli nie sobie to mamie, ktora po przerwie w posiadaniu psiaka, dorasta do potrzeby posiadania jakiegos malego stwora. Jedyne co mnie powstrzymuje przed mopsem to linienie. Slyszalam, ze jest dosc obfite ...

Posted

Wind
mopsy sa bardzo inteligentne i generlanie mozna je wiele nauczyc...tylko jak wydawac komendy takim slodziakom :lol: moje sa maksymalnie rozpuszczone :wink:
Niestety linieja dosc obficie...jak to Nnikka zwykla mowic - sypie sie z nich, jak ze starej choinki :wink: