Nata Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 No to Cekin chyba ma juz ukonczony Ml Ch Pl GRATULACJE! Yaki masz jeszcze jakies wiesci z ringu mopsow? Quote
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Na razie innych wynikow nie mam, Tak CEKIN ma juz tytul ML.CH.PL Quote
Nata Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 WOW to super :multi: :smilecol: :smilecol: az dziwne, ze taki ladny pies, z takim potencjalem i nikt go jeszcze nie kupil :-? Quote
dzurga Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 max2 - dziekuje za pozrowienia - ale powiedz mi czym szczegolnym sobie zasluzylam? Czy my sie moze skads znamy? Quote
Nata Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Yaki Twoj ulubieniec chyba troche wiecej wzial niz tylko zw.mlodziezy :wink: Quote
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Moj ulubieniec byl drugi w juniorach grupy dziewiatej Rase wzial AGAT Zachelmianka Quote
Nata Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 No poszalal chloapk troche :wink: Yaki a nie wiesz gdzie go teraz bedzie mozna zobaczyc na wystawie? Quote
Nata Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Yaki a nie wiesz co sie dzialo w dziewczynach??? Jak masz jakies wiesci to podziel sie plizzzzzzzz Quote
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Nata nie potrafie Ci podac dokladnych wynikow suczek . Pewno odezwa sie ludzie z dokladnymi wynikami. Quote
Nata Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Z tego com wiem to tylko Nnikka byla z osob udzielajacych sie na MOPSACH ale zbyt wiele to ona nie wie :lol: jakbys miala skad sie dowiedziec to byloby super Quote
Yaki Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 NATA AGAT Zachelmianka i CEKIN Zlota Rozeta sa po tym samym ojcu BENITO Astarte Bast.Druga lokate w mlodziezy tez dostal syn BENKA. Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No widać, że nastała era Agata ...Katowice, Opole, a teraz Łódź :o Quote
dzurga Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No to jak dzieci Benia sa na topie, to sie bojcie... Bubacz nadchodzi :D Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Dobrze, że Ptysiek sie wcześniej urodził...przynajmniej przez jakiś czas nie bedzie konfrontacji w jednej klasie z Bubusławem...bo normalnie az strach sie bac :wink: A tak w ogole to Ptysiek sie bardzo przyjazni z Bubaczem...wiec to prawie jak rodzina...moze dzieki temu nam tez sie troche poszczesci :lol: Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 A oto Buboslaw...przciez ten chlopak jest skazany na sukces...na sciskanie, calowanie i mizianie :angel: :angel: :angel: Quote
dzurga Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Az sie normalnie z Bubaczem czerwienimy. I juz bym tak nie przesadzala. Ptys tez jest mega gosc i jestem pewna, ze jednak to on kiedys pozamiata Bubacza na ringu a nie odwrotnie. Ale faktycznie chlopaki sa jak rodzina, wiec sie gniewac nie bedziemy ;) Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No tak...Ptychoslaw to mega gosc...ale sama wiesz w czym 8) ....z pewnoscia nie jest to wystawianie :roll: Quote
dzurga Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ale zes sie do chlopaka przyczepila. Ze mu sie raz zdarzylo dostac betonowe doopsko to jeszcze o niczym nie swiadczy. Na serek albo szyszke slicznie przeciez stoi. Quote
kasiara Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Witam,własnie sie zarejestrowałam wraz z moim dwumiesięcznym mopsikiem - Budyniem :D Zdjęcia byly robione ale nie są w naszym posiadaniu wiec musze troche poczekac i licze na pomoc w wklejaniu podpisu, już to robilam ale na kocim forum bo mam w domu jeszcze dwa koty: Mosia i Ptysia. Teraz jestesmy w trakcie adaptacji kociopsiej i musze stwierdzic że moje koty sa baaardzo wyrozumiale dla nowego domownika choć pare razy dostał po ślicznym pysku. Własciwie pyskiem sie niewiele różni od moich kotów ale one tego nie doceniaja 8) Pozdrawiam forumowiczow :P Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 kasiara serdecznie witamy;) super ze nam sie forum rozrasta :D czekamy z niecierpliwoscia na fotki Budynia /kota Ptysia juz lubie :lol: / Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Witam i pozdrawiam tym razem wszystkie mopsiary.Czytam forum od pewnego czasu .Wyniki Łodzi:Mł- Cekin, Poś- bdb(wszystkie),Otw.-Tagritania Imbirny Pryanik(czyli Pierożek Czechowej -przyjechał z Białorusi podobno pochodzi z Rosji),CH -Agat , suki Mł-Pela Deperosa,Poś-Queeny Von Beusloe po Kluchu więc chyba z Niemiec ,Otw.-Hot Girl pani Supronowicz .Suki wzieła niemka a rase Agat. Dzurga dawno się nie odzywałaś a bardzo się interesuję twoim BUBĄ ,mam nadzieje że jest już zdrowy .Na forum foty przysyłasz a do mnie nic .A co do CEKINA to wiem z bardzo pewnego zródła że miał być sprzedany do Katowic po OPOLU i Łodzi , jak zrobi Championat ale właścicielka zaczęła się zastanawiać .Jednak w 8 dni zrobił championat i klub .Cekin jeśli zostanie będzie wystawiany jak tylko skończy 15 miesięcy. Gratuluję właścicielce FAUNY -ładna dziewczyn ka . Nikka powinnaś się tylko trochę przyłożyc do ładnego jej pokazania . Quote
Nata Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 max2 tajemniczy gosc jestes:wink: 8) zdradz jakie masz stworzonka i moze jaka hodowla :D dzieki serdeczne za wyniki z Łodzi Cekin poszedl szeroko JESZCZE RAZ GRATULACJE!!!! Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No dobra ,ale myślałam że się domyślicie same, ja się domyśliłam KTO WY . Ja to BENIEK ,CEKIN i cała reszta.... Quote
max2 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Możecie mi napisać jak się wraca na stronę po napisaniu odpowiedzi ? Quote
Recommended Posts