mops Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Jasiek rodem z Poznania... ;)..trzy miesiące i ciut. ...a tu szanowny Tatuś :http://www.miracanis.prv.pl/GALERIAPTYS.HTML Quote
NNikka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cały Ptyś! Jak był mały też był taki uroczy! Gratuluje! Quote
stellanovaa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam serdecznie i zaparaszam na stronę hodowli http://stellanova.waw.pl :smilecol: Miłośnikom mopsów życzę wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku :smilecol: Quote
NNikka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dziękuje i również życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! Quote
stellanovaa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Mopsiki - miot "sylwestrowy" w naszej hodowli :multi: . Szczęśliwymi rodzicami zostali: a ta piąteczka szuka czeka na nowych właścicieli. Najchętniej takich , którzy lubią wystawy ;) . Pozdrawiam, Quote
NNikka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Gratulacje! :loveu: A jakiej płci są maluszki? Quote
stellanovaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='NNikka']Gratulacje! :loveu: A jakiej płci są maluszki? Dziękuje pięknie za garatulacje. I dziewczynki i chłopaki :multi: do wyboru do koloru ;) Pozdrawiam, Quote
D0minika Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 stellanovaa maluszki śliczne :loveu: Takie małe fafelki, normalnie super :loveu: Gdyby nie to, że mam już jednego chrumkacza w domu, to bym się skusiła :loveu: Quote
Chefrenek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Skuś się na drugiego. Oluś nie będzie taki absorbujący. Trochę potatkuje maleństwu. Quote
D0minika Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Chefrenek napisał(a):Skuś się na drugiego. Oluś nie będzie taki absorbujący. Trochę potatkuje maleństwu. Nie ma mowy :evil_lol: Nie wytrzymałabym drugiej marudki w domu. Chociaż mopsy najlepiej się czują w ciągłym towarzystwie innych psów i Olo pozyska nowego kolegę, ale terriera :diabloti: Quote
Chefrenek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nie chcesz, żeby sobie pomarudził z innym mopsikiem? Mopsiki najlepiej się czują w swoim towarzystkie. A jakiego teriera chcesz kupić? Quote
D0minika Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Chefrenek napisał(a):Nie chcesz, żeby sobie pomarudził z innym mopsikiem? Mopsiki najlepiej się czują w swoim towarzystkie. A jakiego teriera chcesz kupić? O to chodzi ze jeszcze nie wiemy :roll: Mamy się zadecydować w ten weekend i ugadać z hodowcami więc już niedługo będzie jasne jakiego Olo pozyska braciszka :cool3: Quote
Agama Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 slicznosci:loveu: ja z Tatusiem tego miotu jechalam na wystawke do Ustronia i z DECAMERONKIEM oczywiscie,Beata i Kasia gratuluje Sylwkowych maluszkow:multi: :multi: :multi: Quote
Chefrenek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 D0minika napisał(a):O to chodzi ze jeszcze nie wiemy :roll: Mamy się zadecydować w ten weekend i ugadać z hodowcami więc już niedługo będzie jasne jakiego Olo pozyska braciszka :cool3: U mnie braciszek pojawi się dopiero na wiosnę. Quote
D0minika Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Chefrenek napisał(a):U mnie braciszek pojawi się dopiero na wiosnę. U mas albo niebawem, albo dopiero późnym latem :evil_lol: Quote
stellanovaa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Agama']slicznosci:loveu: ja z Tatusiem tego miotu jechalam na wystawke do Ustronia i z DECAMERONKIEM oczywiscie,Beata i Kasia gratuluje Sylwkowych maluszkow:multi: :multi: :multi: Agama, Dziękujemy za gratulacje. Ja jeszcze mam się czym pochwalić bo suczka z mojej hodowli Coco Stellanova, ktora mieszka w Warszawie również powiła szczeniaczki :multi: i to ósemkę z Guccim. A jeszcze czekam na "efekty" randki Decamerona z inną suczką z mojej hodowli , która mieszka w Lublinie. Tak więc mam sporo szczęścia gdyż sunie kupione ode mnie są bardzo płodne ;) a ich właścicielki są niezmiernie zadowolone :lol:. . Quote
mops Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ...robi się już "poważnym" mopsem....4 miesiące i ciut. Quote
NNikka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 stellanovaa napisał(a):sunie kupione ode mnie są bardzo płodne ;) a ich właścicielki są niezmiernie zadowolone :lol:. Co za skromność! :eviltong: Quote
stellanovaa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 NNikka napisał(a):Co za skromność! :eviltong: Przeczytałam i się zdziwiłam, pomyślaląm sobie : jak ja mogląm tak napisać. No i przeczytałam , że to po prostu część wypowiedzi ;). Cyt: Agama, Dziękujemy za gratulacje. Ja jeszcze mam się czym pochwalić bo suczka z mojej hodowli Coco Stellanova, ktora mieszka w Warszawie również powiła szczeniaczki :multi: i to ósemkę z Guccim. A jeszcze czekam na "efekty" randki Decamerona z inną suczką z mojej hodowli , która mieszka w Lublinie. Tak więc mam sporo szczęścia gdyż sunie kupione ode mnie są bardzo płodne ;-) a ich właścicielki są niezmiernie zadowolone :lol:. Naprawdę to jest wielki powód do radości i cieszę sie z tego ogromnie:multi:. Quote
stellanovaa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Udało mi się uchwycić malenkiego mopsika smacznie śpiącego na pleckach. Pozdrawiam, Quote
Patsi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale cuda!!! Zamierzam w przyszłości kupić sobie psa, zastanawiałam się nad rasą, która byłaby najodpowiedniejsza dla moich kotów, słyszałam, że mopsy dość dobrze dogadują się z kotami (nie są podobno agresywne itd.). Przebrnęłam przez cały mopsi wątek i nie znalazłam niczego na tem temat, czy moglibyście mi doradzić?Mam dwa koty-jeden spokojny, a drugi żywiołowy (jeszcze ma charakter dzieciaka ;)) Quote
Chefrenek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Mopsiki to chodzący spokój. One nie znają agresji. Quote
Recommended Posts