Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mopsiki - miot "sylwestrowy" w naszej hodowli :multi: .

Szczęśliwymi rodzicami zostali:

a ta piąteczka szuka czeka na nowych właścicieli. Najchętniej takich , którzy lubią wystawy ;) .

Pozdrawiam,

Posted

Chefrenek napisał(a):
Skuś się na drugiego. Oluś nie będzie taki absorbujący. Trochę potatkuje maleństwu.

Nie ma mowy :evil_lol: Nie wytrzymałabym drugiej marudki w domu. Chociaż mopsy najlepiej się czują w ciągłym towarzystwie innych psów i Olo pozyska nowego kolegę, ale terriera :diabloti:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Nie chcesz, żeby sobie pomarudził z innym mopsikiem? Mopsiki najlepiej się czują w swoim towarzystkie. A jakiego teriera chcesz kupić?

O to chodzi ze jeszcze nie wiemy :roll: Mamy się zadecydować w ten weekend i ugadać z hodowcami więc już niedługo będzie jasne jakiego Olo pozyska braciszka :cool3:

Posted

slicznosci:loveu: ja z Tatusiem tego miotu jechalam na wystawke do Ustronia i z DECAMERONKIEM oczywiscie,Beata i Kasia gratuluje Sylwkowych maluszkow:multi: :multi: :multi:

Posted

D0minika napisał(a):
O to chodzi ze jeszcze nie wiemy :roll: Mamy się zadecydować w ten weekend i ugadać z hodowcami więc już niedługo będzie jasne jakiego Olo pozyska braciszka :cool3:

U mnie braciszek pojawi się dopiero na wiosnę.

Posted

[quote name='Agama']slicznosci:loveu: ja z Tatusiem tego miotu jechalam na wystawke do Ustronia i z DECAMERONKIEM oczywiscie,Beata i Kasia gratuluje Sylwkowych maluszkow:multi: :multi: :multi:

Agama,
Dziękujemy za gratulacje.

Ja jeszcze mam się czym pochwalić bo suczka z mojej hodowli Coco Stellanova, ktora mieszka w Warszawie również powiła szczeniaczki :multi: i to ósemkę z Guccim. A jeszcze czekam na "efekty" randki Decamerona z inną suczką z mojej hodowli , która mieszka w Lublinie. Tak więc mam sporo szczęścia gdyż sunie kupione ode mnie są bardzo płodne ;) a ich właścicielki są niezmiernie zadowolone :lol:.

.

Posted

NNikka napisał(a):
Co za skromność! :eviltong:

Przeczytałam i się zdziwiłam, pomyślaląm sobie : jak ja mogląm tak napisać. No i przeczytałam , że to po prostu część wypowiedzi ;).
Cyt:
Agama,
Dziękujemy za gratulacje.

Ja jeszcze mam się czym pochwalić bo suczka z mojej hodowli Coco Stellanova, ktora mieszka w Warszawie również powiła szczeniaczki :multi: i to ósemkę z Guccim. A jeszcze czekam na "efekty" randki Decamerona z inną suczką z mojej hodowli , która mieszka w Lublinie. Tak więc mam sporo szczęścia gdyż sunie kupione ode mnie są bardzo płodne ;-) a ich właścicielki są niezmiernie zadowolone :lol:.

Naprawdę to jest wielki powód do radości i cieszę sie z tego ogromnie:multi:.

Posted

Ale cuda!!! Zamierzam w przyszłości kupić sobie psa, zastanawiałam się nad rasą, która byłaby najodpowiedniejsza dla moich kotów, słyszałam, że mopsy dość dobrze dogadują się z kotami (nie są podobno agresywne itd.). Przebrnęłam przez cały mopsi wątek i nie znalazłam niczego na tem temat, czy moglibyście mi doradzić?Mam dwa koty-jeden spokojny, a drugi żywiołowy (jeszcze ma charakter dzieciaka ;))