Anusia&Saba Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ma ktoś nowy numer PP? Opisany jest dalmatyńczyk i jest wywiad z hodowczynią dalmatyńczyków "Z Chrustów" :multi: A w MP kropki będą opisane za miesiąc! :multi: :multi: Quote
Patisa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 oooo:multi: Muszę kupić :cool3: A plakaty jakieś mają z dalmatyńczykami( do internatu jak znalazł)? Quote
Anusia&Saba Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Tak, jest jeden megaplakat gdzie cztery dalmatyńczyki opierają się o pień drzewa :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie kupuję tego typu gazet niestety. możecie zrobić skan/zdjęcie lub przepisać ten wywiad? Chętnie przeczytam :cool3: Quote
Anusia&Saba Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::']Nie kupuję tego typu gazet niestety. możecie zrobić skan/zdjęcie lub przepisać ten wywiad? Chętnie przeczytam :cool3: A czemu? :razz: http://i39.tinypic.com/e7z1o3.png :cool1: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Szkoda mi kasy :evil_lol: Dzięki :multi: Zabieram się za czytanie :cool3: Quote
Patisa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ciekawe czy jeszcze dostanę...zapomniałam na śmierć,z ę miałam kupić!:placz: Quote
Recommended Posts