Cajus JB Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Tutaj nikomu się nie znudzi i myślę, że florida_blue doskonale o tym wie. Chociażby wzmianka na pewno byłaby mile widziana. Tylko po tym co stało się na wątku Eli lepiej to rozumiem. Sam zataiłem część wiadomości o Eli i cokolwiek później napisałem moja wiarygodność upadła. I wiem , że cokolwiek napiszę każdy będzie się temu przyglądał. Ktoś informował, że zna Kasię i zna weta do którego chodzą. Tyle czasu nikt nie sprawdził tej informacji o wecie. Może to by coś wyjaśniło? Quote
papunia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 zaglądam i cały czas czekam na wieści o Tytanie......:roll::roll: Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 aktualnie florida prosperuje na wątku Tośka....powtórka z Partyzanta w/g tego co można tam przeczytać... http://www.dogomania.pl/threads/149302-Tosiek-prawie-UTONAE-A-W-RZECE-nowy-dom-pilnie-poszukiwany/page4 Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Cajus JB napisał(a):Tutaj nikomu się nie znudzi i myślę, że florida_blue doskonale o tym wie. Chociażby wzmianka na pewno byłaby mile widziana. Tylko po tym co stało się na wątku Eli lepiej to rozumiem. Sam zataiłem część wiadomości o Eli i cokolwiek później napisałem moja wiarygodność upadła. I wiem , że cokolwiek napiszę każdy będzie się temu przyglądał. Ktoś informował, że zna Kasię i zna weta do którego chodzą. Tyle czasu nikt nie sprawdził tej informacji o wecie. Może to by coś wyjaśniło? Do mnie nawet ta osoba wyslala PW, napisala ze zna Floride(jest żoną weta) i obiecala ze sie dowie wszystkiego i mi napisze...chyba jednak nie miala pojęcia w co 'wdepneła"...bo na tym koniec info....wiecej sie niestety nie odezwala...:(TU już Jej tez nie ma na wątku....ech.....:( Quote
gonia66 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 malva napisał(a):witam, ja mam psinę w której adopcji uczestniczyła florida, można sobie sprawdzic mój wątek Kamilę spotkałam osobiscie, wszystko przebiegało bez problemu, nie było żadnych prób wyłudzania czegokolowiek, florida tez pomagała w adopcji szarpejki Lary,wątek na dogo tez do sprawdzenia- tezwszystko było ok,napisała do mnie priv po mojej odmowie opieki nad psem-(sunia była chora-moja suka tez choruje i musiałam odmowić)..założyła wątek na dogo ,wszystko z sunią zwaną Larą przebiegło ok, normalna ,fajna,pomocna zwierzakom osoba, ja się nie czuję na siłach bronić jej w tym sensie że spotkałysmy się tylko raz ale za to czuję się w obowiązku napisać co napisałamMAlva-od czasu do zcasu musi sie pokazac z dobrej strony..zeby wzbudzic zaufanie...czytalas wczoraj nowy watek ab-agnieszki???Jesli nie to wejdź..poczytaj...moze zrozumiesz dzialanie niektorych osob..ja nie wiem czy w ten sam sposob dziala baź chce dzialac florida..tego nie wiem ale wiem ze przez to co robi teraz wzbudza najgorsze mysli i prezcucia i wcale nie ma zamiaru nas prostowac...albo nad nami sie pastwi albo nad zwierzetami....jedno i drugie jest ochydne...i niehumanitarne..:( A to wątek ab-agnieszki- super babki...do wczoraj...:( http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA-ab-agnieszka-to-OSZUSTKA-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej?p=13685555#post13685555 Quote
ivette3 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gonia66 napisał(a):MAlva-od czasu do zcasu musi sie pokazac z dobrej strony..zeby wzbudzic zaufanie...czytalas wczoraj nowy watek ab-agnieszki???Jesli nie to wejdź..poczytaj...moze zrozumiesz dzialanie niektorych osob..ja nie wiem czy w ten sam sposob dziala baź chce dzialac florida..tego nie wiem ale wiem ze przez to co robi teraz wzbudza najgorsze mysli i prezcucia i wcale nie ma zamiaru nas prostowac...albo nad nami sie pastwi albo nad zwierzetami....jedno i drugie jest ochydne...i niehumanitarne..:( A to wątek ab-agnieszki- super babki...do wczoraj...:( http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA-ab-agnieszka-to-OSZUSTKA-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej?p=13685555#post13685555 A ja po tym co się przez ostatnie dwie godziny wydarzyło na kilku wątkach - mogę tylko przypomnieć moją kiedyś pisaną prośbę - sugestię na wątku Partyzanta : Jeśli nie będzie ze strony dogomaniaków solidarnego ścigania,napiętnowania i eliminowania czarnych owiec, to niestety będą wracały i krzywdziły kolejne zwierzaki ( i ludzi ),zostając bezkarne.... One wiedzą, że wymiar sprawiedliwości w naszym kraju nie jest skory do surowego karania takich czynów , jakich one się dopuszczają ...większą karę będzie mieć osoba co ukradła pieniądze ( ostatnio głośna sprawa) niż ktoś , kto oświadczy , że mu kolejny pies uciekł- zniknął bez wieści. A przecież to jest wbrew idei dogo..... tu zwierzęta mają dostać pomoc, bezpieczeństwo, PEWNĄ PRZYSZŁOŚĆ !!! Nie zostawajmy więc bezstronni i milczący :( milczenie na zło to przyzwolenie.... :( :( :( .................................................................................. Quote
Guest malva Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ja naprawdę chciałabym nie mieć zdania w tym momencie ,ale mam . negatywne. bo czemu florida nie da znaka że z Tytanem wszystko ok? sama przelałam na niego 40 zł w styczniu bodajże.. w związku z ttym że pojawiły się wątpliwości gdzie jest Tytan ( a co gorsza i inne psiaki) co szkodzi na którymś z wątków wstawić zdjęcie psa? tytana na tytanowym wątku, innych psów na innych wątkach..rzeczywiscie zdażaja się rózne sytuacje ale brak możliwosci zrobienia zdjęcia we WSZYSTKICH przypadkach? nie wyglada to dobrze,niestety Quote
Guest malva Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 i jest mi z tego powodu cholernie przykro Quote
ivette3 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 malva napisał(a):i jest mi z tego powodu cholernie przykro Dziękuję malva,że zechciałaś zapoznać się z wątkami tych psiaków i zweryfikować swoje refleksje ...... Strasznie trudno jest przebić się ze smutną prawdą na forum,którego głównym celem przecież jest coś dobrego,czyli niesienie bezinteresownej pomocy bezbronnym stworzeniom........:( Quote
rambutan Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 dobra...mam dosyć...pewnie to wina grypy ale cierpliwość mi się skończyła...nawet z tej okazji sie zarejestrowałam mam do was wszystkich parę zdań... łatwo sobie buźkę wycierać o innych a ja jestem ciekawa iloma psami musiałyście się na raz opiekować?? trudno mieć pretensje do dziewczyn ze psiak uciekł przecież nie florida go miała tylko ktoś inny go nie upilnował a jakoś waszych chętnych rączek wyciągniętych w góre zeby go wziąść na tymczas nie widziałam a przeciez ivette3 powinnas być pierwsza skoro tak ci szkoda psiaka.... poza tym nie wiem czy sobie zdajecie sprawę z tego ze dziewczyn w fundacji ostatnio było ok 5...5 na całą częstochowę i okolice....szczerze mówiąc "dopieszczanie" osób które jak widać nie mają nic innego do roboty tylko szukanie dziury w całym, skoro w tym czasie mozna pomóc jakiemus zwierzakowi.. poza tym zaczynam poważnie wątpić w waszą inteligencję ...bo kto przy zdrowych zmysłach szukałby domku psiakowi którego potem chciałby "zgubić" ??? poza tym kilka razy w wątku był podawany wet u którego tytan się leczy ale jakoś nikomu nie chce się zadzwonić, chociaż tak strasznie się "martwicie" o tytana:| na razie tyle Quote
Olga7 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Uwazasz ,że ta FFA Czwa jest naprawdę na 5 ? Bo zrobilyście duzo rozglosu -w Tv i prasie na temat tej smalcowni kolo Klobucka ? No to dlaczego w takim razie czekalyście z ujawnieniem tego mordowania psów na smalec AZ POL ROKU ? Po to żeby przez te pół roku wymordowano jeszcze więcej psów ? I dlaczego nie przygotowalyście niczego -nie mialyście gdzie podziać tych psów?? A nie byly to wszystkie psy male ,czy srednie -byly tam też bernardyny .Nie pozwolilyście tez ludziom z innej fundacji zająć się wywożeniem tych psow -a mieli do tego odpowiednie wyposażenie oraz samochody -oraz ubrania także. Nie i mialyście gdzie podziać tych psy. Wywożono te psy jak sie dalo i byle gdzie-a potem byl placz i lament na dogo i wszędzie -że nie macie co z tymi psami zrobić . Zupelny brak organizacji -zwykla robota na żywiol . Mialyście na to aż 6 m-cy .Zbyt dlugo czekalyście z tym .O poł roku za dlugo . A kontrolowany zakup smalcu psiego jak wyglądał ? zamowilyście butelkę smalcu -a nie pomyslalalyscie ,że przez to skazujecie na zabicie kilka psów ?? I zanioslyście to do prokuratury -gdzie was wyśmiano ,bo nie można bylo takim zwyklym sloikiem smalcu psiego udwodnić jego pochodzenia. Nie bylo na to żadnego dowodu ,że ten smalec pochodzi wlasnie stamtąd i że jest psim smalcem .Każdy może gdzies dostać taki smalec albo inny i podac ,że to ten i że jest kupiony tu i tam -ale jak to udowodnić ? Można chyba np.ukryta kamerą ,czy fot. -ale tego dziewczyny z FFA nie mialy .Takie akcje trzeba robić z glową -i z sensem .Tego jednak im zabraklo .Zależalo wam najbardziej na rozglosie i pokazywaniu w TV. A czy pomyślalyscie o tym ,że taki rozglos, reklama tego smalcu i wypowiedzi ciemnych ludzi ,kupujących ten "cudowny" smalec spowoduje jeszcze wiekszy popyt na wsiach na taki smalec psi ? Bo cena za sloik/butelkę takiego smalcu nie jest niska -a taki łatwy zarobek -przyczyni się do powstawania innych wielu kolejnych katowni -smalcowni psich . O tym też nie pomyslaly raczej -a jesli nawet -to chęć rozglosu i medialnej slawy przyćmila głowy tych kobiet .Niestety.Zabraklo nie tylko organizacji i rozsądku -ale i dobrej woli . Nikt tu nie zazdrosci wam tej slawy -żal tylko tych wszystkich zwierząt -tych ze smalcowni i tych "ZAGUBIONYCH -NIBY ADOPTOWANYCH " . A jest ich dużo -zbyt dużo. Bo nie taka powinna być dzialalność i powolanie tego oddzialu Fundacji For Animals w Cz-wie. To jest chyba FUNDACJA FIKCYJNYCH ADOPCJI -raczej . Też taki sam skrót :FFA CZ-wa. A co do inteligencji - nie docenilyscie też naszej -niestety-czyli ludzi z dogo . Po plaszczykiem niby adopcji -udawalo się wam do tej pory zmiękczać wiele serc /nie tylko na dogo/ -i zbierać dlugi czas wiele funduszy -prawda ? Z gory wiedzialyście ,że ten czy inny pies będzie istnial gdzieś tam -poki będzie plynąć na niego kasa .Mimo to-perfidnie udawalyście zatroskanie i opiekowanie się takim czy inny psem .Dlaczego ? Bo inaczej nie dalo by rady zbierać na takiego psa pieniądze-to proste. Niby szukalyście dla takich psów DT albo domow stalych- by po jakimś czasie napisać radośnie : Pies zostaje np. u Kasi !!! albo Pies ma dom i ma super warunki !! itd. itd. ..a tymczasem losy tych psów byly zupelnie inne . A jakie -to WY juz najlepiej wiecie . Nie spodziewalyscie się chyba ,że ten wasz proceder juz w tym roku zostanie zdemaskowany .A ludzie zaczną domagać się pokazania tych psów -gdyż szly na ich ratowanie pokazne nieraz sumy .Jak np. na Nefretete, czy Tytana i wiele innych psów. Im większa tragedia psa -im pies w bardziej tragicznym stanie -tym większy będzie odzew i bardziej poruszy serca i portfele ludzi -prawda ? A potem pies won - po jakimś czasie -ale kasa nadal może plynąć .Poki się da. Potem jest temat następnych psów -następne wolanie -blaganie o pomoc i ogromne litery kolorowe oraz cyfry-numery konta FFA - i wszystko nadal jest po Waszej myśli. JAK MOŻNA TAK POSTĘPOWAC ? I TO FUNDACJA FOR ANIMALS ? PRZYNIOSLYSCIE TYLKO WSTYD TEJ FUNDACJI I SKOMPROMITOWALYŚCIE JĄ NA DLUGI CZAS. NIE MACIE ANI SERCA -ANI SUMIENIA -ANI MORALNOŚCI . Nasza cierpliwość juz się skonczyla- szkoda ,że tak pozno ta prawda zostala odkryta. ZA dobrze udawalyście ludzi ratujacych bezdomne zwierzęta . Wszystko jednak do czasu . Quote
gonia66 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='rambutan']dobra...mam dosyć...pewnie to wina grypy ale cierpliwość mi się skończyła...nawet z tej okazji sie zarejestrowałam mam do was wszystkich parę zdań... łatwo sobie buźkę wycierać o innych a ja jestem ciekawa iloma psami musiałyście się na raz opiekować?? trudno mieć pretensje do dziewczyn ze psiak uciekł przecież nie florida go miała tylko ktoś inny go nie upilnował a jakoś waszych chętnych rączek wyciągniętych w góre zeby go wziąść na tymczas nie widziałam a przeciez ivette3 powinnas być pierwsza skoro tak ci szkoda psiaka.... poza tym nie wiem czy sobie zdajecie sprawę z tego ze dziewczyn w fundacji ostatnio było ok 5...5 na całą częstochowę i okolice....szczerze mówiąc "dopieszczanie" osób które jak widać nie mają nic innego do roboty tylko szukanie dziury w całym, skoro w tym czasie mozna pomóc jakiemus zwierzakowi.. poza tym zaczynam poważnie wątpić w waszą inteligencję ...bo kto przy zdrowych zmysłach szukałby domku psiakowi którego potem chciałby "zgubić" ??? poza tym kilka razy w wątku był podawany wet u którego tytan się leczy ale jakoś nikomu nie chce się zadzwonić, chociaż tak strasznie się "martwicie" o tytana:| na razie tyle KObiteeto....brak słow na ciebie..nie wiem kto tu grzeszy brakiem inteligencji....naprawde myslisz ze to my jestesmy tak glupie ze łykniemy ten stek obelg w nasza strone i sie wystraszymy albo zawstydzimy????Poczekaj jeszcze tylko troszke- proceder trwa..i u Was i ..i u nas....naparwde trzeba byc malo inteligentym zeby myslec, ze sie zmieni nick, zaloguje i napisze..a wszyscy przytakna.....to dopiero jawna glupota....i jaka znajomosc sytuacji...hohoho...:"poza tym nie wiem czy sobie zdajecie sprawę z tego ze dziewczyn w fundacji ostatnio było ok 5...5 na całą częstochowę i okolice.." Oj....szkoda strzepic języka..najważniejsze są teraz psy...i jeszcze troche...PRAWDA WYZWALA....WIESZ O TYM..??? Quote
Olga7 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 I nie klam juz florida o tej grypie -bo spanikowalaś i unikasz wątków ,gdzie sa do ciebie i do FFA powazne zarzuty . Nic nie macie na swoją obronę .Zarzutow jest zbyt dużo i sa zbyt poważne . Nie unikniecie odpowiedzialności za te unicestwione psy i rozlicznia za pieniadze na te psy zbierane .Pieniądze od ludzi nie tylko z dogo. A co do Tytana -na tych ostatnich niby fot. jest już chyba nie Tytan -lecz b.podobny do niego amstaff. Można jednak je odrożnić. Tego nie spodziewalyście się chyba . Quote
papunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='olga7']I nie klam juz florida o tej grypie -bo spanikowalaś i unikasz wątków ,gdzie sa do ciebie i do FFA powazne zarzuty . Nic nie macie na swoją obronę .Zarzutow jest zbyt dużo i sa zbyt poważne . Nie unikniecie odpowiedzialności za te unicestwione psy i rozlicznia za pieniadze na te psy zbierane .Pieniądze od ludzi nie tylko z dogo. A co do Tytana -na tych ostatnich niby fot. jest już chyba nie Tytan -lecz b.podobny do niego amstaff. Można jednak je odrożnić. Tego nie spodziewalyście się chyba . jak to unicestwione psy?????? co się stało z Tytanem? mi trzeba powiedzieć wprost, bo poprostu nie wierzę........ Quote
Guest malva Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 post z 10.02.2009 str 51 [quote name='fioneczka']florida mówisz i masz :) proszę :p stan "skarpetki" Tytanka na 2.02 - 1010,- wpłaty 3.02 - 170,- wpłaty 4.02 - 30,- wpłaty 5.02 - 87,- razem 1297,- karma 119,- stan na dzień 5.02 1178,- wpłaty 6.02 - brak info wpłaty 9.02 - 458,- wpłaty 10.02 - 747,55 na moim koncie od Menrzuś - 50,- stan na dzień 10.02 2433,55 dzisiaj skończą się bazarki ... będzie jeszcze troszkę :multi: no i nie znamy wydatków za veta, mięsko itp mam nadzieję ze wszystko się zgadza, bo :oops: post z 10.02.2009 str 51 [quote name='florida_blue']rozliczenia pozniej .... Quote
Guest malva Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 post z 14.02.2009 [quote name='fioneczka']ponieważ florida ma problem z "wbiciem" sie na dogo to w jej imieniu robię aktualizację funduszy Tytanka "stare" rozliczenie stan "skarpetki" Tytanka na 2.02 - 1010,- wpłaty 3.02 - 170,- wpłaty 4.02 - 30,- wpłaty 5.02 - 87,- razem 1297,- karma 119,- stan na dzień 5.02 1178,- wpłaty 6.02 - brak info wpłaty 9.02 - 458,- wpłaty 10.02 - 747,55 na moim koncie od Menrzuś - 50,- stan na dzień 10.02 2433,55 no i aktualizacja 10.02 (wpłaty weszły po poprzednim rozliczeniu) p. Sylwia, Gdańsk, allegro -30 zł p.Renata, Myszków 30 zł razem 60 zł 11.02 p. Anna , Zabrze 100 zł Tyran - 55 zł p. Radosław, Kraków - 20 zł pati123487- 30 zł razem 205 zł 12.02 p. Rachela/Wojciech, Świętochłowice- 20 zł p. Lidia, Bolesławiec - 50 zł p. Barbara, Myszków - 100 zł P.Ewa, Lisów - 50 zł wyjątek 34 zł razem 254 zł 13.02 p. Ewelina, Gliwice - 70 zł p. Kasia, Kielce - 30 zł p. Andrzej, Częstochowa 10zł dedork 19,00 p.Agata, Częstochowa 50 zł p. Janusz , Częstochowa 50 zł razem - 229 zł stan "skarpetki" na dziś 3181,55 :multi::multi::multi: w tej kwocie znajdują się także wpłaty na bazarek za kolczyki serdecznie dziękujemy za pomoc NOWE WIEŚCI OD KASI Tytanek nabiera pewności siebie i zachowuje się jak młody koziołek ... zaczął brykać i rozrabiać jak szczeniaczek :multi: wraca do formy nasz ślicznotek post z 26.02.2009 [quote name='florida_blue']obiecuje sie poprawić w sobote, dopiero wróciłam z centrum remontowego dom już wygląda jakby nie tylko po tornado ale jeszcze po trzęsieniu ziemi .... chociaż muszę przyznać że kuchnia się wyłania z tego gruzowiska ;) i jak tak dalej pójdzie, to się na budowlańca przekwalifikuję :diabloti: Kasię zaraz pogonię, ja też czekam na zdjęcia :diabloti: co do rozliczenia - uaktualnię wpłaty na stronie jak tylko bede miała chwilkę - ale na razie napiszę tylko, że fioneczkowe bazarki dotarły , przeznaczone zostały na "chlebek codzienny" Tytka - czyli mięsko, ryżyk itpd. Faktura wystawiona przez weta na 302 zł - nawet jeszcze jej nie dostałam ale zaraz po weekendzie bede robiła przelew wiec napisze Wam co obejmuje. Quote
Guest malva Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 i ostatni post floridy z 14.05 str 92 ,muszę przepisac bo sie nie da zacytować; florida napisała: "ciocie,nie wiem czy pisałam oficjalnie, czy nie ,ale pisze-ze Tytek zostaje u Kasi (..) " i tak własnie sie rozliczyła z wydania 3181,55 zł gdzie są te pieniądze? Quote
Guest malva Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 na dzis juz mykam z netu ale mam nadzieję że ludzie z wątków gdzie zbierane są pieniądze tu zajrzą lub poprzeklejają to "rozliczenie " na tamte wątki Quote
gonia66 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 malva napisał(a):i ostatni post floridy z 14.05 str 92 ,muszę przepisac bo sie nie da zacytować; florida napisała: "ciocie,nie wiem czy pisałam oficjalnie, czy nie ,ale pisze-ze Tytek zostaje u Kasi (..) " i tak własnie sie rozliczyła z wydania 3181,55 zł gdzie są te pieniądze? O szlag..................................nie wiem co ma mteraz napisac..wole nic..bo mnie zbanuja:/ Quote
yennefer070 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ciekawe ile z tych datków rzeczywiście poszło dla Tytana...??? Myślę, że teraz florida powinna udowodnić wszystkim, iż pies ma się dobrze. Tu już nie chodzi tylko o chęć zobaczenia fotek szczęśliwego, zdrowego Tytana, ale także o wybronienie się z zarzutu malwersacji!! Quote
marysia55 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='yennefer070']Ciekawe ile z tych datków rzeczywiście poszło dla Tytana...??? Myślę, że teraz florida powinna udowodnić wszystkim, iż pies ma się dobrze. Tu już nie chodzi tylko o chęć zobaczenia fotek szczęśliwego, zdrowego Tytana, ale także o wybronienie się z zarzutu malwersacji!! w tej sytuacji to florida powinna wkleić na wątek zdjęcie swojej odremontowanej kuchni i wkleić rachunki 'budowlańców", przecież Tytanek tych pieniędzy nie spożytkował ???? Dom miał być bezpłatny. Wiecie , jak człowiek to czyta to zaczyna się zastanawiać na co idą jego pieniądze :cool3: Na prawdę nie wiem jak postąpię przy następnej prośbie o dofinansowanie psa. Nie mam ochoty finansować czyjeś fanaberie dekoracji wnętrz. Jeśli nie wyeliminujemy z Dogo takie osoby jak Florida, to za chwilę ten portal straci wiarygodność :-( Quote
gonia66 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='marysia55']w tej sytuacji to florida powinna wkleić na wątek zdjęcie swojej odremontowanej kuchni i wkleić rachunki 'budowlańców", przecież Tytanek tych pieniędzy nie spożytkował ???? Dom miał być bezpłatny. Wiecie , jak człowiek to czyta to zaczyna się zastanawiać na co idą jego pieniądze :cool3: Na prawdę nie wiem jak postąpię przy następnej prośbie o dofinansowanie psa. Nie mam ochoty finansować czyjeś fanaberie dekoracji wnętrz. Jeśli nie wyeliminujemy z Dogo takie osoby jak Florida, to za chwilę ten portal straci wiarygodność :-( Dokladnie tego sie boje...:(..ja juz nie raz wstydze sie prosić o pieniądze dla psiakow, bo nie wiem co usłysze pewnego dnia...i na kogo trafię....ale najchetniej takie osoby ktore pod plaszczykiem milosci oszukuja i okradaja bezbronne istoty to bym....wystawila teraz w koszuli nocnej na mroz...cala noc....bo przez nie prawdopodobnie wiele psow teraz marznie i jest pozbawiona domkow...a pieniazki nna te domki- zdobia wyremontowana kuchnie:(:(:( Quote
Javena Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jedno wiem- Pieniądze potrafią z człowieka zrobic bestie.................................. Quote
Asior Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 JA MAM PROPOZYCJE... PO RAZ KOLEJNY APELUJE...... Załóżcie nowy temat w którym będzie opisane wszystko (sporawa partyzanta i ta i te nieszczęsne finanse.. Bo ja wam ręczę, że na dogo jest masa osób, które będą broniły Floridy, może to im otworzy oczy???? Quote
Recommended Posts