florida_blue Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Tytek wszystkich akceptuje, męską połowę też - powiedzmy, że nawet słucha - ale wzrokiem wodzi za Kasią. :razz: Quote
ab-agnieszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Bo Kasienka to jego najwieksze oczko w glowie.:multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 agaga21 napisał(a):.................... florida, nie myśl sobie że zdjęcia ci odpuścimy:evil_lol: Oczywiście ,że fotek nie odpuścimy :evil_lol::evil_lol: Florida jaka tajemnicza ,nic nie powiedziała :mad::diabloti: Ja też się tego spodziewałam ,szczególnie od czasu słynnych zdjęć Tytka z kąpieli w ręczniczku :evil_lol::evil_lol: Będzie miała Kasia radość z Tytka ,bo Tytek Ją kocha nad życie. W końcu to Kasia dała Tytankowi nowe życie.... :Rose::Rose::iloveyou::iloveyou: Czekamy na fotki !!! :loveu: Quote
jaanna019 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Lubię szczęśliwe zakończenia:loveu: Powodzenia Tytek:multi: Quote
papunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 zapraszam na bazarek dla Azji http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiat-ksiazek-od-papunia-dla-chorej-astki-azji-do-31-maja-138004/ Quote
fioneczka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 może jakieś wieści od Kasi ??? jak się ma nasz ulubieniec :loveu: ??? Quote
phase Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 fioneczka napisał(a):może jakieś wieści od Kasi ??? jak się ma nasz ulubieniec :loveu: ??? `. No właśnie ciotka już tyle czekamy!!. :mad: A o fotach CAŁUŚNYCH już nie wspomnę. :evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
ice_t Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no i miały byc fotki Tytka w nowym domu a tu cisza jak makiem zasiał Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ice_t napisał(a):no i miały byc fotki Tytka w nowym domu a tu cisza jak makiem zasiał Właśnie.... :roll: Quote
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja tyż tu czekam na fotki podglądam sobie po cichutku....... Quote
ab-agnieszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Bo cioteczki zapewne chca nam zrobic niespodzianke. Quote
phase Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 florida_blue napisał(a):zamówione są dopiero :razz: :> `. (z kwietnia :diabloti:) A fottt dalej nie ma, oj Ciotka Ciotka. My zdjęć nie odpuścimy. Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia ( i wieści ) :p Quote
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia dawać :evil_lol: Aguś, bana dostaniemy :p Quote
phase Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):zdjęcia zdjęcia zdjęcia zdjęcia dawać :evil_lol: Aguś, bana dostaniemy :p `. :mdrmed: Ja tu tęsknić za Tytanem. A foty były obiecane. :evil_lol: Więc my czekać. :p Quote
agaga21 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 zdjęć jak nie było tak nie ma a tu kolejny łysolek:placz::placz: już bardziej łysy nie może być pies: Kiedyś był owczarkiem :placz: Quote
phase Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='agaga21']zdjęć jak nie było tak nie ma a tu kolejny łysolek:placz::placz: już bardziej łysy nie może być pies: Kiedyś był owczarkiem :placz: `. z Tytanem chociaż mamy pewność, że jest w dobrych rękach. Jezu !!!!!!!!! Aż brak słów do opisania tego psiaka!. :placz::placz::placz: Jak tak można doprowadzić psa ... do takiego stanu. :angryy::angryy::angryy: Cholera !! Quote
fioneczka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 od dłuższego czasu prosimy o informacje lub zdjecia Tytka - bezskutecznie bo ciotka florida jak widać nie ma czasu żeby zerknąć na wątek a mnie interesuje jak ma się Tytek i czy wszystko juz ok z jego zdrowiem florida może jednak dasz się zaprosić na wątek Quote
florida_blue Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 oj ciocia fioneczka widze dym robi :evil_lol: obiecuje, że jak nawiedzę Kasię i potwora - napstrykam mu fotek... Na razie mamy do adopcji mnóstwo psów i kotów, dorosłych i małych, tymczasów brakuje a telefony milczą :/ I asteczka też jest do wziecia, taka jak agus ma ... I ja całe wakacje pracuje :shake: mam tajne informacje z frontu, że Tytek ma się dobrze i wciąż zarasta ;) Apetyt mu dopisuje i ma mnóstwo energii Quote
fioneczka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 no widzicie cioteczki :p trzeba trochę głośniej prosić o info i fotki bo cioteczka florida problemy ze słuchem ma :evil_lol: jak se pokrzyczałam to usłyszała ;) no to teraz na fotki czekamy :mad: Quote
phase Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 `. W końcu florida się odezwała. :evil_lol::eviltong: To cóż czekamy na zdjęcia, miejmy nadzieje, że nie kolejne miesiące. :razz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. W końcu florida się odezwała. :evil_lol::eviltong: To cóż czekamy na zdjęcia, miejmy nadzieje, że nie kolejne miesiące. :razz: Czekamy już długo..... :roll: Quote
agaga21 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ciekawe że tytek to nie pierwszy jedyny pies od floridy, który nagle "zniknął" * stary, brzydki, wyłysiały, głuchy i ślepy pies po wypadku - bez szans , prawda ??? - Strona 17 - Dogomania Forum :angryy: Quote
Recommended Posts