ice_t Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Fantastyczne zdjęcia Tytka :loveu::loveu:,a to w ręczniczku jak dostaje buziaka, boskie:loveu::loveu::loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Alojzyna napisał(a):A czy Tytek nie może zostać u Kasi na zawsze? ;) Nie wyobrażam sobie rozstania :-( ani tego, żeby go ktoś otoczył taką opieką jak Kasia... Czy Kasia bierze pod uwagę taką opcję? Nieśmiało ponowię pytanie Alojzyny , ponieważ też o tym myślę od dłuższego czasu ..... Kasia kocha Tytanka a on kocha Kasię...:loveu: Czy powyższa opcja , jest brana przez Kasię pod uwagę ? Co dalej z tą piękną miłością ? ;):loveu: Quote
Guest malva Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 fioneczka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: kochane psisko :loveu::loveu::loveu: kochana Kasia dokładnie tak ,wzruszająće Quote
florida_blue Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Alojzyna']A czy Tytek nie może zostać u Kasi na zawsze? ;) Nie wyobrażam sobie rozstania :-( ani tego, żeby go ktoś otoczył taką opieką jak Kasia... Czy Kasia bierze pod uwagę taką opcję? Alojzyna, bierzesz mnie pod włos :diabloti: a teraz inne oblicze Tytanka : dodam tylko, że błękitnooki (oba oczy niebieskie) Carlo jest do adopcji :) Quote
phase Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 `. Dziękujemy ciotka za zdjęcia. Są cudne! Ojj bardziej to Tytan. Ja, bym już nie chciała go oddać. :diabloti::loveu: Quote
florida_blue Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 jak widać na zdjeciach - są praktycznie jednakowego wzrostu... Quote
Cockermaniaczka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :loveu::loveu::loveu:Rany nie wierze:loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 tytanek zdrowieje a hektor to jedna wielka krwawa rana:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/hektor-piekny-amstafa-bez-domu-bez-szans-132015/index5.html Quote
phase Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 `. Teraz to nie ma cioteczki Fioneczki. :evil_lol: a tu fotki są i czekają na ciotkę. :p Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przecież to piękny pies ! :loveu: A jaki grzeczny jest Tytanek , jestem dumna z niego ! :loveu::loveu: Chodzi bez smyczy , pięknie ! :lol: Florida dzięki za fotki ! :lol: A pod włos , to gdzie my byśmy śmiały Cię brać , no co Ty ? :evil_lol::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dziewczyny bardziej to może kasia przeżyje to rozstanie :evil_lol: florida z tych zdjęć możnabyłoby zrobic swietna reklame :evil_lol: Quote
phase Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 florida_blue napisał(a):napewno :cool3: śliczne jest to z buziakiem pod prysznicem, prawda ? `. No właśnie miała to wcześniej napisać, ale zapomniałam. :roll: Tamtą fotkę najbardziej zapamiętałam. :loveu: Quote
florida_blue Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 napewno :cool3: śliczne jest to z buziakiem pod prysznicem, prawda ? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 AdaK napisał(a):............... florida z tych zdjęć możnabyłoby zrobic swietna reklame :evil_lol: Właśnie , świetny pomysł Ada ! :loveu: Florida co o tym myślisz ? Pokazać , jaki był biedny Tytanek , a jakim jest cudnym psem teraz , z odpowiednim komentarzem ? :razz: Quote
Cockermaniaczka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,','.......`. ◊..........,".....`......,--...`. ◊........,"...@.........'....`...\ ◊.......(Y.............(...........;''. ◊........`--.____,.....\..........,..; ◊........((_.,----'.,---'......_,'_,' ◊............(((_,-.(((______,-' Z okazji świąt Wielkanocnych życzymy radości, której moc przysłoni troski codzienności, miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa >>>>>>,<<<<<<< Wesołych Świąt:loveu::loveu: Quote
Pinesk@ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ojej :loveu: Dawno nie odwiedzałam Tytanka a tu nowe fotki i wieści. Jaki on piękny i radosny :loveu: http://foranimals.czest.pl/www/wp-content/uploads/p1010604.jpg Cudne :lol: Quote
_ogonek_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 dana napisał(a):Właśnie , świetny pomysł Ada ! :loveu: Florida co o tym myślisz ? Pokazać , jaki był biedny Tytanek , a jakim jest cudnym psem teraz , z odpowiednim komentarzem ? :razz: Do którejś gazety... Tylko może by napisać do TVNu zrobili by reportaż... Co? Quote
florida_blue Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 reportaż.... tylko że Kasia pragnie pozostać "anonimowa" Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='AdaK']Do którejś gazety... Tylko może by napisać do TVNu zrobili by reportaż... Co? Ada znowu super pomysł ! Florida - Kasia może pozostać , jeśli chce - anonimowa. :loveu: Efekt przemiany Tytanka jest naprawdę spektakularny ! :multi: Warto myślę pokazać ludziom , jak może się in plus zmienić pies , dzięki dobrej opiece ! Wiemy , że metamorfoza Tytana jeszcze trwa , ale stan aktualny Tytanka JUŻ jest fantastyczny ! :loveu::multi: Może skłoniłoby to społeczeństwo , do zmiany w postrzeganiu psów , może więcej osób zastanowi się nad traktowaniem psów ?:roll: Warto może próbować ?:roll: Tytankowi życzę znalezienia szybko super - kochającego domku :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Wszystkim sympatykom Tytanka - Wesołych i zdrowych Świąt !:thumbs::thumbs::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
florida_blue Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 to kto jest chętny aby zrobić taki "artykulik"?? :D Quote
ULKA12 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Przepraszam za offa ale zajrzyjcie tutaj, może macie dom dla niej? http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-linda-prosi-o-dom-135227/index2.html#post12118578 Quote
_ogonek_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 florida_blue napisał(a):to kto jest chętny aby zrobić taki "artykulik"?? :D Chodzi o napisanie takiego jakby artykułu coś w stylu do gazety? Quote
fioneczka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dla Tytanka, jego Kasi i wszystkich ciotek i wujków na wątku WESOŁYCH SWIĄT Quote
Recommended Posts