florida_blue Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 dana napisał(a):Florida naprawdę ma teraz pełne ręce pracy przy Nefri.....:lol: nie poniedziałek tylko środa... zdjecia od Kasi dostałam ,ale niebieskookiego haszczaka , taki psikus :) Tak serio niebieskooki jest do adopcji, ja zaraz :huh: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Florida , czy już masz ten etap ? :mdleje::mdleje: florida_blue napisał(a):......nie poniedziałek tylko środa... ............... ja zaraz :huh: Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a fotek jak nie było tak nie ma :-( i florida w dupę dostanie :mad::mad::mad: Quote
phase Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 dana napisał(a):Florida naprawdę ma teraz pełne ręce pracy przy Nefri.....:lol: `. To pewnie taka wymówka była. :mad::evil_lol: Czekamy. :razz: Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 fioneczka napisał(a):a fotek jak nie było tak nie ma :-( i florida w dupę dostanie :mad::mad::mad: Jakie wy agresywne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
florida_blue Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 a fioneczka już coś widziała pararararaaaa :loveu::multi: Quote
fioneczka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 widziała widziała i jej kapcie spadły i gały wylazły :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o tak własnie powiem tylko że Tytulek mięciutki i pachnący jest :eviltong: Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 florida_blue napisał(a):a fioneczka już coś widziała pararararaaaa :loveu::multi: o nie! ja też chcę! Quote
jaanna019 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 florida_blue napisał(a):a fioneczka już coś widziała pararararaaaa :loveu::multi: A co to za faworyzowanie:mad: my też chcemy zobaczyć:placz: Quote
florida_blue Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 PILNIE!!!! znacie kogoś z Warszawy, kto mógłby odwiedzić Domek Tymczasowy dla Nefre ??????????? Quote
jaanna019 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Potulniaczek:loveu: teraz to można go wszędzie wycałować:evil_lol: pozostało jeszcze go do spania w łóżku przyuczyć:diabloti::evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='AdaK']Jakie wy agresywne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='fioneczka']a fotek jak nie było tak nie ma :-( i florida w dupę dostanie :mad::mad::mad: No nie ! ;):roll: A ja pisałam , że na tym wątku jest sympatycznie... a tu taka agresja :evil_lol::evil_lol:;);) C o to się z tymi ludźmi dzieje :diabloti: :evil_lol: A teraz całkiem :evil_lol: poważnie - Florida - FOTKI Tytanka please..... :mad::evil_lol:;) Quote
florida_blue Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 zdjecia znow obiecane mam :diabloti: a dzisiaj dostalam mmsem foteczkę z KĄPIELI TYTKA :loveu: Quote
phase Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='florida_blue']zdjecia znow obiecane mam :diabloti: a dzisiaj dostalam mmsem foteczkę z KĄPIELI TYTKA :loveu: `. ;OO No to bardziej apetytu nam zrobiłaś na fotki. :diabloti: Czekamy. :roll: Quote
ab-agnieszka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No to czekamy z niecierpliwoscia na obiecane kapielowe fotki. Quote
agaga21 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ja to już straciłam nadzieję na te foty:roll: Quote
_ogonek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 florida, cud miód i śliczności :loveu::loveu::loveu: Quote
jaanna019 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Piękny:loveu: szczęście z niego bije po oczach:evil_lol: widać że zakochany w Kasi po koniuszek ogonka:lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ta fotka jest obłędna po prostu :iloveyou::iloveyou: Czy to Kasia ? :loveu: Tytanek jak mała boża krówka w ręczniczku , całowany w nosek - miód , malina :buzi::iloveyou: :loveu::loveu: Jaki on jest ładny i kochany ! Strasznie całuśny agresywny ;) pies ;):loveu: Przecież on kocha , pozwala robić ze sobą wszystko :loveu::loveu: Wzruszające jest to zdjęcie :smilecol: Trzymamy kciuki za domek :thumbs: Quote
agaga21 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 świetne zdjęcia, tytek coraz lepiej wygląda!:lol: bardzo się cieszę że jego kąpiele już się zaczęły, to mu na pewno pomoże odzyskać resztę sierści i wypięknieć do końca! Quote
Alojzyna Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A czy Tytek nie może zostać u Kasi na zawsze? ;) Nie wyobrażam sobie rozstania :-( ani tego, żeby go ktoś otoczył taką opieką jak Kasia... Czy Kasia bierze pod uwagę taką opcję? Quote
fioneczka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :loveu::loveu::loveu: kochane psisko :loveu::loveu::loveu: kochana Kasia Quote
Recommended Posts