fioneczka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 a ja chcę fotki naszego maleństwa ..... duuuuuużo fotek Quote
ab-agnieszka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ja tez bym chciala fotki nowe zobaczyc Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zajrzyjcie...... http://foranimals.czest.pl/www/wp-content/uploads/25.jpg Pamiętacie - tak było .....:-(:placz::-(:placz: A teraz dopytujemy się o fotki Tytanka , bo chcemy je oglądać .... :loveu: Na te pierwsze , trudno było spokonie patrzeć.... :angryy::mad: Dobrze Tytku , że to już przezszłość dla ciebie - słonko !:loveu: Teraz zdrowiejesz , jesteś już bezpieczny i masz Kasię ! :buzi::bigcool::iloveyou::Cool!: Quote
phase Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 `. Na pierwsze zdjęcia Tytana aż nie chce się patrzeć, bo znów wraca wściekłość co zrobili z Tytanem... Do czego "człowiek" doprowadził... Po metamorfozie psiaka - nie chcę się wręcz wzroku odrywać od jego foteczek! :loveu: Gdyby tylko jeszcze te jego nie smutne oczy... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. Na pierwsze zdjęcia Tytana aż nie chce się patrzeć, bo znów wraca wściekłość co zrobili z Tytanem... Do czego "człowiek" doprowadził... Po metamorfozie psiaka - nie chcę się wręcz wzroku odrywać od jego foteczek! :loveu: Gdyby tylko jeszcze te jego nie smutne oczy... Właśnie , ale ta nasza " wściekłość " musi doprowadzić do koniecznej puenty , czyli sprawiedliwego wyroku za znęcanie się nad Tytankiem ! :snipersm: A oczka Tytanka , dzięki Floridzie i Kasi niedługo będą radosne , on potrzebuje , po tym koszmarze , który przeszedł , czasu , żeby w pełni zaufać ludziom i pojąć , że nie wszyscy ludzie to okrutne potwory bez serca . Kiedy to zrozumie i zaufa , znajdzie kochający domek i będzie szczęśliwy ! :cool2::bigok::thumbs::happy1: Quote
phase Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 `. Kara za znęcanie się nad zwierzakami jest zbyt łagodna! :angryy: Ja bym zrobiła taką samą krzywdę dla nich jak oni dla tych biednych KOCHANYCH zwierzaków! Przecież one także czują! Dobrze, że są takie osoby jak Kasia, czy florida, które mają gołębie serce:loveu: Szacun dla was kochane kobitki!!!!!!!!!!! :loveu: Wzory dla naśladowania!! Quote
agaga21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 tytanek nam zdrowieje a ja właśnie znalazłam jego brata w niedoli... http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/ Quote
monika083 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 przelew z bazarku na Tytana na konto fundacji ma byc przelane ?? prosze szybko o odp , Quote
phase Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='agaga21']tytanek nam zdrowieje a ja właśnie znalazłam jego brata w niedoli... http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/ `. Boże!! Straszne to jest!! :placz: Nawet nie wiem co napisać. :-( I jak tu nie przejść obok takiej zbrodni!! Taka sama dla tego "człowieka" jaką on zrobil dla tego spa (i oczywiście to samo myślę co do Tytanka!) Quote
florida_blue Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 monika083 napisał(a):przelew z bazarku na Tytana na konto fundacji ma byc przelane ?? prosze szybko o odp , Moniko, Tytek ma troszkę kasy na koncie - jesli sie zgodzisz - przekaż ten bazarek Arielowi ... jemu napewno sie przyda... biedaczek Quote
monika083 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 florida_blue napisał(a):Moniko, Tytek ma troszkę kasy na koncie - jesli sie zgodzisz - przekaż ten bazarek Arielowi ... jemu napewno sie przyda... biedaczek ok,tak zrobie :) Quote
fioneczka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Tytuś ma duzo kasiory :multi: a bidy dla których zrobiłam bazarek ... nie :shake: zapraszam cioteczki serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/#post11989150 Quote
florida_blue Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Tyśka rozlicze w wolnej chwili, bo przyznaje sie - troche zapuscilam go , na razie mam tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle zaległosci. ta wyłysiała bida taka podobna do niego .... :-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 florida_blue napisał(a):Tyśka rozlicze w wolnej chwili, bo przyznaje sie - troche zapuscilam go , na razie mam tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle zaległosci. ta wyłysiała bida taka podobna do niego .... :-( Chyba Arielek jest jednak w troszkę gorszym od Tytanka stanie , tak mi się wydaje..... :-(:placz: Ale tak jak Tytek , Ariel też wydobrzeje ! :loveu::loveu: Quote
florida_blue Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 oczywiście że tak ! nie ulega wątpliwości :loveu: Quote
fioneczka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 florida co u Tytka .... gadaj i to już :mad::evil_lol: a na jutro fotki bo zorganizuje porwanie i będe chciała okup za niego :eviltong: Quote
florida_blue Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 to do Kaśki nie do mnie :D:D:D Tytkowi lepiej z każdym dniem, nic nowego nie napiszę, łapki zaczynają zarastać (tam najdłużej utrzymywała sie łysa skóra), bryka i skacze, wiosną sie nie cieszy bo u nas śnieg pada :/ Quote
phase Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 florida_blue napisał(a):to do Kaśki nie do mnie :D:D:D Tytkowi lepiej z każdym dniem, nic nowego nie napiszę, łapki zaczynają zarastać (tam najdłużej utrzymywała sie łysa skóra), bryka i skacze, wiosną sie nie cieszy bo u nas śnieg pada :/ `. A w Olsztynie nie pada śnieg (w końcu), ale za to mróóóóz !! Nawet takie wieści się liczą. ;] Nareszcie już całkiem dochodzi Tytanek do siebie ! :multi: A iii ja także czekam na foteczki. :cool3: Quote
florida_blue Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 bo do Was jest daleko... u nas pierwszy dzien wiosny a ja samochód odsnieżałam ! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 florida_blue napisał(a):to do Kaśki nie do mnie :D:D:D Tytkowi lepiej z każdym dniem, nic nowego nie napiszę, łapki zaczynają zarastać (tam najdłużej utrzymywała sie łysa skóra), bryka i skacze, wiosną sie nie cieszy bo u nas śnieg pada :/ A w Wielkopolsce wiosna :angel::bigcool::sweetCyb::Cool!::multi: U mnie jest plus 11 stopni ! Tytanek w tym boksie w stajni dalej ? Nie marźnie ? :iloveyou: Quote
florida_blue Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 dzisisiaj bylismy na pierwszowiosennym spacerku - ale nie było żadnych kwiatków ... za to panstwo z dzieckiem przyszli topić marzannę :) Quote
phase Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 florida_blue napisał(a):dzisisiaj bylismy na pierwszowiosennym spacerku - ale nie było żadnych kwiatków ... za to panstwo z dzieckiem przyszli topić marzannę :) `. No nareszcie wiosna, oby była lepsza coraz bardziej pogoda! A u mnie dzisiaj był koncert na przywitanie wiosny, przed chwilą wróciłam tylko szkoda, że tak krótko trwała impreza. :eviltong: Proszę :calus: i wymiziać Tytanka. :p Quote
pati123487 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dzień dobry. Dawno mnie nie bylo, ale bardzo cieszy mnie informacja , widzialam fotki jestem bardzo szczesliwa. Dostalam jednak informacje ze w myszkowie jest psiak ktorego wlasciciele przypalaja papierosami, podobniesz ktos zglaszal do schronu o takim psie ale nic;/ biedny kiolejna bida:angryy: Quote
fioneczka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 no widzę ze Tytek to już o ciotkach zapomniał - hiena jedna :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [SIZE=7] [SIZE=7]ŁÓDŹ ZAGINĄŁ PIES DOPIERO ADOPTOWANY! POMÓŻCIE SZUKAĆ!!! Sochaczew - Rozpaczliwie szukamy pomocy dla asta.ZNALEŻLIŚMY - MA DOM Quote
Recommended Posts