rekus Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 szczesliwy bo ma dobrą kobiete i sie kąpac nie musi Quote
florida_blue Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 dzisiaj dostalam smsa od Kasi - była z Tytkiem u weta- nie wet u Tytka jak do tej pory, tylko Tytek u weta, zebysmy sie dobrze zrozumieli ;) i jakies zdjecia maja byc, nawet takie na wadze podobno są ! pewnie dlatego, żeby udowodnic osiagniecia ... bo Tysiek waży ...36 kg....:lying: dla przypomnienia, bądz informacji dla tych, którzy nie są w temacie - Tytan ważyl 26 kg póltora miesiaca temu... i zachowywał sie podono rewelacyjnie, dał sie badac i zastrzykować ;) jest juz prawie zupełnie normalnym psem !!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jaanna019 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Co robi miesiąc przy właściwej kobiecie. Przekaż Kasi moje szczere gratulacje:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='florida_blue']dzisiaj dostalam smsa od Kasi - była z Tytkiem u weta- nie wet u Tytka jak do tej pory, tylko Tytek u weta, zebysmy sie dobrze zrozumieli ;) i jakies zdjecia maja byc, nawet takie na wadze podobno są ! pewnie dlatego, żeby udowodnic osiagniecia ... bo Tysiek waży ...36 kg....:lying: dla przypomnienia, bądz informacji dla tych, którzy nie są w temacie - Tytan ważyl 26 kg póltora miesiaca temu... i zachowywał sie podono rewelacyjnie, dał sie badac i zastrzykować ;) jest juz prawie zupełnie normalnym psem !!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote Florida - ja zgłaszam protest ! :angryy::mad: Co to znaczy , że Tytanek jest już prawie normalnym psem ? Tytanek był zawsze normalnym psem - to jego " właściciele " mieli z tą normalnością problem !] :shake: Bardzo się cieszę , że ten udręczony przez ludzi pies , odzyskuje zdrowie i radość życia , że jest pod czułą opieką Kasi , która jest jest aniołem chyba...:multi::loveu: Jak sobie przypomnę swoje przerażenie podłością jego wlaścicieli , ich brakiem prostej wrażliwości na potrzeby żywej istoty....:-( Kiedy wspomnę ten brak zaspokajania podstawowych życiowych potrzeb Tytanka , opisany na początku wątku , to jeszcze teraz robi mi się słabo... nigdy nie zrozumiem tego co powoduje postępowaniem takich osób :angryy::mad: Dobrze że Tytanek jest u Kasi i zdrowieje :loveu: A " metamorfoza roku " się przyjęła;) Quote
ab-agnieszka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No jakie wiadomosci rewelacja jakie postepy. Tytul jak najbardziej trafny:multi: Quote
fioneczka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 taaaaaa Tytanek mieszka w stajence a niedługo przeprowadzi się do chlewika bo go Kasia jak świniaczka utuczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak powaznie ... to tak bardzo i z całego serca się cieszę że Tytanek trafił najpierw na cioteczki z Fundacji i na Kasię i na cioteczki z dogo i na wielu ludzi o wielkich sercach ... i ze jego zycie teraz jest super :multi::multi::multi: kochany skarbuś :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 florida_blue napisał(a):fioneczka - co to za psiaki biedne ? Zeuseki i Roko ... ale już nie sa takie biedne :razz: bo zaczęły nowe życie ... życie "bez krat" ich bieda polega teraz na tym że nie mają domków i swoich ludziów :-( Quote
agaga21 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 fioneczka napisał(a):Zeuseki i Roko ... ale już nie sa takie biedne :razz: bo zaczęły nowe życie ... życie "bez krat" ich bieda polega teraz na tym że nie mają domków i swoich ludziów :-( fioneczko, jeśli zbierasz na tego psa o którym myślę a na pewno tak jest, to on ma na imię roki a nie roko :evil_lol: Quote
florida_blue Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 zdjecie sie postaram dzisiaj wstawic :) kubraczkowych nadal nie ma ... Quote
fioneczka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 florida_blue napisał(a):zdjecie sie postaram dzisiaj wstawic :) kubraczkowych nadal nie ma ... czekam :mad: na zdjęcia naszego prosiaczka :evil_lol: Quote
florida_blue Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 zobaczcie jaki ciotka kaganiec dobrala :D tytek na wadze, i udokumentowana waga :P a tutaj widać ze Tytek jest grubaśny :) Quote
Alojzyna Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jakie bielutki :crazyeye::loveu: Quote
phase Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ` . Śliczny Tytan.! :loveu::loveu::loveu: Tylko, gdyby nie te jego smutnawe oczy... Quote
agaga21 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 niesamowite w jakim tempie on się regeneruje! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ja się pomyliłam ! :thinkerg: To nie jest metamorfoza roku , tylko chyba stulecia !:Cool!::Cool!: A to dla Kasi i Floridy :laola: Florida podmieniliście pieska !!! :cool2: Jak tu porównać zdjęcia Tytanka z początku wątku do tych ostatnich .... Quote
fioneczka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 wtedy, kiedy jego waga była znacznie niższa już wydawał się duuużym chłopczykiem ... ale teraz :-o:-o:-o:-o ooooo maaamo przecież on jest olbrzymi i z dnia na dzień piękniejszy dzisiaj to mi normalnie "czapka spadła" jak zobaczyłam fotki Kasia :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Tytuś :loveu::loveu::loveu: Quote
florida_blue Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 :oops: ale to dzieki Wam sie udało :) chociaz osobiscie uwazam że poklony sie Kasi należą :D powiedziala ze jak tytek dojdzie do 50 kg to sama cos tu nam napisze :D i jeszcze mialam Wam napisać , ze Tytek wybrzydza :] podobno zrobil sie wybredny, suche kłuje w podniebienie :diabloti: Quote
fioneczka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 florida_blue napisał(a): i jeszcze mialam Wam napisać , ze Tytek wybrzydza :] podobno zrobil sie wybredny, suche kłuje w podniebienie :diabloti: oooooooo znaczy że sie tzw "psia arystokracja w dupsku włączyła" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale te typki tak mają .... coś o tym wiem ;) Florida ile wzrostu ma Kasia ???? tak pytam żeby odnośnik jakiś co do jego rozmiarów mieć Quote
florida_blue Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 fioneczka, nie odpowiem, bo pozniej bede miała opr od Kasi ze ją zmniejszyłam np o 10 cm :oops: wiec wolę nie ryzykować. ja bym mu dała tak na oko ze 45 cm w kłębie - jest mniej więcej wielkości mojej suczki bokserki... Quote
florida_blue Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 fioneczka, nie odpowiem, bo pozniej bede miała opr od Kasi ze ją zmniejszyłam np o 10 cm :oops: wiec wolę nie ryzykować. ja bym mu dała tak na oko ze 40- 45 cm w kłębie - jest mniej więcej wielkości mojej suczki bokserki... Moja jest taka dość drobna i chuda - juz powiedziałam kasi ze ją do niej oddam na dożywianie na miesiąc. Bo chodzi toto takie zachudzone, ze czasem pytają czy ze schroniska wzięłam :angryy: Tytek już tak w sam raz wyglada, prawda ? jeszcze by mu sie troskę mięśni przydało, jakiś taki płaski jest troche... Napewno nabierze "masy" wiosną, jak bedzie miał wiecej swobody i ruchu :) On początkowo był tak osłabiony, że Kasia brała go na kilkuminutowe spacery i stopniowo je wydłużała - bo nie mógł iść. Teraz Tytek przeżywa swoje czasy szczenięctwa- bo tego mu brakło wcześniej.... Bryka, podskakuje, biega, wciąż zero agresji w stosunku do innych psów. Jest taki dzieciakowaty strasznie, wciąż się cieszy, macha ogonem skacze i gada :) Świat nie istnieje, ważna jest Kasia :lol: opowiadała mi, że chciała robić zdjęcia i TŻ miał Tyśka trzymać... I mowy nie było, Tysiek sie zaparł, nigdzie nie idzie z zadnymi Tżtami, gdzie Kasia i juz :roll: wiec charakterek też mu sie zaczyna pokazywać :razz: Quote
Recommended Posts