Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staralam sie dokladnie przeczytac caly wątek Tytuszka ale nie dopatrzylam sie posta z informacją o wynikach zeskrobiny- czy ja cos przeoczylam? Coś wiadomo? Nużyca zostala oficjalnie potwierdzona? Buziaki w nochalek dla Tytka :calus:Biedne psicho, co za ludzie :shake:

Posted

Izis1984 napisał(a):
Staralam sie dokladnie przeczytac caly wątek Tytuszka ale nie dopatrzylam sie posta z informacją o wynikach zeskrobiny- czy ja cos przeoczylam? Coś wiadomo? Nużyca zostala oficjalnie potwierdzona? Buziaki w nochalek dla Tytka :calus:Biedne psicho, co za ludzie :shake:

nużeniec i świerzb został stwierdzony na podstawie zeskrobin

Posted

przepraszam wszystkich wiadomości będą jak się trochę wygrzebię spod sterty papierowej i komputerowej roboty, błagam o cierpliwość...

żyjemy wszyscy, ja i Kasia i Tytek oczywiście. I ostatnio był wypuszczony luzem w stajni i była też ta sama pani z którą wcześniej byli na spacerze. I Tysiek wąchnął, burknął ale zajął się swoimi sprawami. Pyszczka wciąż nie pozwala jeszcze dotykać ..

tylko szepnę, że coś policja zaczęła działać, na przesłuchania wzywają ...

Posted

[quote name='florida_blue']
tylko szepnę, że coś policja zaczęła działać, na przesłuchania wzywają ...

oooo ......... no tak trzeba dochodzenie prawdziwe zrobić i sprawdzić czy aby Tytan nie poszedł gdzieś i nie wdał sie w bójkę i stąd sińce i pręgi a stan jego skóry taki bo do lekarza nie poszedł choć mu "pan" kazał :angryy::angryy::angryy:

czy w naszym kraju nie można ot tak po prostu "goscia za ryj" chwycić ... i dla przykładu ukarać tak żeby mu się "odbiło" ... nie no dochodzenie potrzebne a w efekcie mała szkodliwość społeczna czynu i mandat 50 zł

paranoja jakaś :angryy:

Posted

florida_blue napisał(a):
nie ma zdjec ale kubraczek dojechał dla cielatka :) niebieski - z delikatnym odcieniem szarosci :loveu:

`. Do Tytanka każdy kolorek by pasował :cool3:
No, ale nareszcie chłopak ma kubraczek.

Posted

WYBACZCIE OFFA:
BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI
BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23

Posted

a ja też bym chciała zdjecia ... w kubraczku i w tym pierwszym od ajruna bo przecież nie ma zdjeć w nim i ten drugi od Basi tez fajny :loveu:

jeszcze tylko troche tej ganianiny, pozniej bede bardziej regularnie pisać , obiecuję :oops:

Posted

może chcielibyście się dołożyć swoimi 5zł do kupna stołu operacyjnego? jest bardzo potrzebny, by wreszcie zacząc ratować życie psom z dzierzoniowa..
pies promujący akcję-Dago: ten piękny rudy pies, ktorego Fioneczka ma w podpisie, własnie kilka dni temu..umarł..podobno na skręt żołądka: nie ma stołu, nie mozna było operować...
taka strasznie niepotrzebna śmierć:-(

jeśli miellibyście ochotę-dołóżcie się: cegiełka kosztuje grosze, a może bardzo dużo zmienić!

PIES _ 250 Psów !!!! POMÓŻCIE RATOWAĆ !!! (565617273) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

arjuna napisał(a):

pies promujący akcję-Dago: ten piękny rudy pies, ktorego Fioneczka ma w podpisie, własnie kilka dni temu..umarł..podobno na skręt żołądka: nie ma stołu, nie mozna było operować...
taka strasznie niepotrzebna śmierć:-(

:-(:-(:-( ... myslałam że jego nowe życie będzie już tylko lepsze ... nie udało się :-(

postaram się zeby moi znajomi dołożyli choć piąteczkę ... ale czasem wstydzę się że ludzie bez serca są moimi znajomymi
zaraz i ja dorzucę cegiełkę

Maleństwo nasze prześliczne :loveu: ... Kasia to cię już chyba tak pokochała że nawet na fotkach dielić się tobą nie chce ;)