Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arjuniu ,Twoim napewno nie chialbym byc.

piesek oo ile pamietam zosatl zabrany ok 10 dni temu,to chyba zakrotki okres na wyleczenie i resojalizacje.
i wyglada, ze jest leczony wlasciwie, truciznami i sercem.

jakies konkretne propozycje co do Hotelu sa?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy::angryy: DO CIEBIE NIE DOCIERA ZE NIE MA KASY NA HOTEL!!!
Jak zasponsorujesz to prosze bardzo,czekamy z otwartymi ramionami az dasz nam 600 zl co miesiac przez dluzszy czas:diabloti: Nadal chetny?:diabloti:

Posted

czy do ciebie Cocerko nie dociera , ze to jest odpowiedz dla Andzi69 i pozostalych zafascynowanych hotelami, budami, i kubraczkami, do ktorych wlasnie ppewne realia nie dociierają, do tych ktorzy caly czas neguja postepowanie Florydy i Kasi nie znajac do konca realiow..zapoznaj sie wreszcie z tematem.

Posted

florida a ja propozycję mam ... a moze zaproponujesz odwiedzającym watek zadeklarowanie np po 20zł/m-c ? 10 osób to 200 zł :oops: zawsze to będzie nas na "coś" stać.
Takie deklaracje poszły na psiaka z mojego podpisu ... dla jednej osoby deklarowanie po 100-200 to duze obciążenie ale 20 zł myślę że to niewielki wydatek ... moze warto spróbować ?
no i allegro odnawiać ...

a jezeli chodzi o Tytana i jego pobyt u Kasi .... dalej będe obstawała przy tym żeby choć na m-c oddac go do lecznicy z hotelem ... doszedł by szybciej do siebie (o zdrówko chodzi) ... Kasia ma wielkie serce i chęci i podziwiam ja i dziękuję za to co dla niego robi ale w jego stanie lecznica byłaby dobrym rozwiązaniem ... powtarzam choćby na miesiąc ... a później jak Kasia się zgodzi trafił by do niej i czekał na adopcje pod jej czujnym okiem

ale nie siądźcie na mnie za moją wypowiedź to tylko propozycja

i bardzo się cieszę ze spacerków, ze nie zjadł veta - grzeczny chłopiec :loveu: i z kubraczka i jedzonka i wogóle ... dla Kasi wieeeelkie buziaki za to co robi

Posted

[quote name='rekus']i tu błąd. ozywia umysl i cialo. podobno, ja tez nie piję.[/quote]

pijesz,nie wciskaj kitów:evil_lol:

buda swietny pomysł
co do kasy i deklaracji to ja w lutym na psa jaanny planuje kase przelac a w marcu tytan -w dodatku nie chodzi o duze kwoty niestety :(

Posted

dałam sobie w podpis łysolka , wszystkie psy ktore dotychczas mialam w podpisie poznajdowały dobre domy (bo ja jestem czarownica;) )
wiec dawaj tytan teraz oby ciebie dobry los spotkał
no w sumie juz cię spotkał ale ma byc jeszcze lepiej

Posted

oj jak mi go szkoda...:(

zrobie na niego bazarek ,ale musze do konca lutego zrobic licytacje ,bo dopiero wtedy te rzeczy bede mogla podac do polski i moja mama powysyla..ale kasa pewnie i na koniec lutego bedzie potrzebna.

Posted

[quote name='malva']dałam sobie w podpis łysolka , wszystkie psy ktore dotychczas mialam w podpisie poznajdowały dobre domy (bo ja jestem czarownica;) )
wiec dawaj tytan teraz oby ciebie dobry los spotkał
no w sumie juz cię spotkał ale ma byc jeszcze lepiej

malva :loveu:

trzymaj go tam , bo on bedzie potrzebował pozniej bardzo dobrego domku :multi:

a ja po wizycie i wczorajszych wiadomosciach od Kasi jestem nastawiona bardzo optymistycznie

Posted

[quote name='malva']pijesz,nie wciskaj kitów:evil_lol:

buda swietny pomysł
co do kasy i deklaracji to ja w lutym na psa jaanny planuje kase przelac a w marcu tytan -w dodatku nie chodzi o duze kwoty niestety :([/quote]
malva moja Lara z kasą stoi całkiem dobrze więc może w lutym na Tytka?

Posted

[quote name='rekus']Arjuniu ,Twoim napewno nie chialbym być[/quote]

Reksiu, i słusznie, że nie chcesz-bo tez nie mógłbyś. Nie zadaję sie kim popadnie:*

Brałam udział w jakimś bazarku z pierscionkami, czy on jest jeszcze aktualny?

w castromie można kupić psie budy, za ok.250zł.

dam na ten cel 100 z tego bazarku, bo coś koło tego tam licytowałam. Uzbierajcie reszta-i pies będzie mial wreszcie normalne warunki.

Ktoś z tego wątku robił chyba allegro cegiełkowe. może by tak powtórzyć?

Posted

[quote name='arjuna']Brałam udział w jakimś bazarku z pierscionkami, czy on jest jeszcze aktualny?

w castromie można kupić psie budy, za ok.250zł.

dam na ten cel 100 z tego bazarku, bo coś koło tego tam licytowałam. Uzbierajcie reszta-i pies będzie mial wreszcie normalne warunki.

Ktoś z tego wątku robił chyba allegro cegiełkowe. może by tak powtórzyć?

tak bazarek jest to 10-tego http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczne-pierscioneczki-od-fioneczki-na-amstaffa-tytana-do-10-lutego-130480/ licytowałaś pierścionek za 80 zł ... czyli z licytacji się wycofujesz bo nie rozumiem

a na budę pieniądze są
allegro bedzie powtórzone na 100% już rozmawiałam z florida_blue na ten temat

Posted

[quote name='fioneczka']tak bazarek jest to 10-tego http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczne-pierscioneczki-od-fioneczki-na-amstaffa-tytana-do-10-lutego-130480/ licytowałaś pierścionek za 80 zł ... czyli z licytacji się wycofujesz bo nie rozumiem

a na budę pieniądze są
allegro bedzie powtórzone na 100% już rozmawiałam z florida_blue na ten temat

zróbmy tak: ja przeleję 100, zaś Ty wystaw ponownie ten pieścioneczek, bo widzę, że jak stawki sie podniosły-zainteresowanie tematem spadło.