rekus Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Arjuniu ,Twoim napewno nie chialbym byc. piesek oo ile pamietam zosatl zabrany ok 10 dni temu,to chyba zakrotki okres na wyleczenie i resojalizacje. i wyglada, ze jest leczony wlasciwie, truciznami i sercem. jakies konkretne propozycje co do Hotelu sa? Quote
Cockermaniaczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :angryy::angryy: DO CIEBIE NIE DOCIERA ZE NIE MA KASY NA HOTEL!!! Jak zasponsorujesz to prosze bardzo,czekamy z otwartymi ramionami az dasz nam 600 zl co miesiac przez dluzszy czas:diabloti: Nadal chetny?:diabloti: Quote
rekus Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 czy do ciebie Cocerko nie dociera , ze to jest odpowiedz dla Andzi69 i pozostalych zafascynowanych hotelami, budami, i kubraczkami, do ktorych wlasnie ppewne realia nie dociierają, do tych ktorzy caly czas neguja postepowanie Florydy i Kasi nie znajac do konca realiow..zapoznaj sie wreszcie z tematem. Quote
Cockermaniaczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Rekus to pisz tak odrazu a nie,bo Twoje posty mozna roznie interpretowac;) Quote
rekus Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 zanim zaczniesz z rana interpretoowac wypij kawe. Quote
Cockermaniaczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :evil_lol:ja kawy nie pije:eviltong::diabloti: Quote
rekus Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 i tu błąd. ozywia umysl i cialo. podobno, ja tez nie piję. Quote
rekus Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Arjunia , pomysl z tą buda wyglada na calkiem rozsadny i warty przemyslenia, i realizacji moze. tym razem serio, bez interpretacji. Quote
florida_blue Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 zeskrobiny pobrane są przecież .... a Tytek byl na nuzyce leczony. Kiedys... z budą fajny pomysł - mielismy jedną wolną, ale pojechała w koncu razem z psiakiem ... Quote
fioneczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 florida a ja propozycję mam ... a moze zaproponujesz odwiedzającym watek zadeklarowanie np po 20zł/m-c ? 10 osób to 200 zł :oops: zawsze to będzie nas na "coś" stać. Takie deklaracje poszły na psiaka z mojego podpisu ... dla jednej osoby deklarowanie po 100-200 to duze obciążenie ale 20 zł myślę że to niewielki wydatek ... moze warto spróbować ? no i allegro odnawiać ... a jezeli chodzi o Tytana i jego pobyt u Kasi .... dalej będe obstawała przy tym żeby choć na m-c oddac go do lecznicy z hotelem ... doszedł by szybciej do siebie (o zdrówko chodzi) ... Kasia ma wielkie serce i chęci i podziwiam ja i dziękuję za to co dla niego robi ale w jego stanie lecznica byłaby dobrym rozwiązaniem ... powtarzam choćby na miesiąc ... a później jak Kasia się zgodzi trafił by do niej i czekał na adopcje pod jej czujnym okiem ale nie siądźcie na mnie za moją wypowiedź to tylko propozycja i bardzo się cieszę ze spacerków, ze nie zjadł veta - grzeczny chłopiec :loveu: i z kubraczka i jedzonka i wogóle ... dla Kasi wieeeelkie buziaki za to co robi Quote
Guest malva Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rekus']i tu błąd. ozywia umysl i cialo. podobno, ja tez nie piję.[/quote] pijesz,nie wciskaj kitów:evil_lol: buda swietny pomysł co do kasy i deklaracji to ja w lutym na psa jaanny planuje kase przelac a w marcu tytan -w dodatku nie chodzi o duze kwoty niestety :( Quote
Guest malva Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 dałam sobie w podpis łysolka , wszystkie psy ktore dotychczas mialam w podpisie poznajdowały dobre domy (bo ja jestem czarownica;) ) wiec dawaj tytan teraz oby ciebie dobry los spotkał no w sumie juz cię spotkał ale ma byc jeszcze lepiej Quote
monika083 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 oj jak mi go szkoda...:( zrobie na niego bazarek ,ale musze do konca lutego zrobic licytacje ,bo dopiero wtedy te rzeczy bede mogla podac do polski i moja mama powysyla..ale kasa pewnie i na koniec lutego bedzie potrzebna. Quote
florida_blue Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='malva']dałam sobie w podpis łysolka , wszystkie psy ktore dotychczas mialam w podpisie poznajdowały dobre domy (bo ja jestem czarownica;) ) wiec dawaj tytan teraz oby ciebie dobry los spotkał no w sumie juz cię spotkał ale ma byc jeszcze lepiej malva :loveu: trzymaj go tam , bo on bedzie potrzebował pozniej bardzo dobrego domku :multi: a ja po wizycie i wczorajszych wiadomosciach od Kasi jestem nastawiona bardzo optymistycznie Quote
monika083 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 bazarek dla chlopca: ***Figurki Psow,Kartki HAND MADE i ramka** na Tytana z nuzyca do 28.02** Quote
florida_blue Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='monika083']bazarek dla chlopca: ***Figurki Psow,Kartki HAND MADE i ramka** na Tytana z nuzyca do 28.02** ale śliczne :loveu: dziekuję Moniko :loveu: Quote
monika083 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='florida_blue']ale śliczne :loveu: dziekuję Moniko :loveu:[/quote] to prosze cioteczki o podnoszenie ,coby sie bazarek w tlumie nie zgubil...moze cos sie uzbiera:) Quote
jaanna019 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='malva']pijesz,nie wciskaj kitów:evil_lol: buda swietny pomysł co do kasy i deklaracji to ja w lutym na psa jaanny planuje kase przelac a w marcu tytan -w dodatku nie chodzi o duze kwoty niestety :([/quote] malva moja Lara z kasą stoi całkiem dobrze więc może w lutym na Tytka? Quote
florida_blue Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 .... Tytek strasznie dziękuje cioci Ani :calus: Quote
fioneczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jaanna019']malva moja Lara z kasą stoi całkiem dobrze więc może w lutym na Tytka?[/quote] joanna jestes kochana :loveu: dziękuję w imienu naszego łysolka Quote
fioneczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='monika083']bazarek dla chlopca: ***Figurki Psow,Kartki HAND MADE i ramka** na Tytana z nuzyca do 28.02** monika wielkie dzięki :loveu: i lece zobaczyć co mi sie przyda ;) Quote
florida_blue Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 kartki swiateczne - naprawde ładne są a swieta juz niedługo :D Quote
arjuna Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='rekus']Arjuniu ,Twoim napewno nie chialbym być[/quote] Reksiu, i słusznie, że nie chcesz-bo tez nie mógłbyś. Nie zadaję sie kim popadnie:* Brałam udział w jakimś bazarku z pierscionkami, czy on jest jeszcze aktualny? w castromie można kupić psie budy, za ok.250zł. dam na ten cel 100 z tego bazarku, bo coś koło tego tam licytowałam. Uzbierajcie reszta-i pies będzie mial wreszcie normalne warunki. Ktoś z tego wątku robił chyba allegro cegiełkowe. może by tak powtórzyć? Quote
fioneczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='arjuna']Brałam udział w jakimś bazarku z pierscionkami, czy on jest jeszcze aktualny? w castromie można kupić psie budy, za ok.250zł. dam na ten cel 100 z tego bazarku, bo coś koło tego tam licytowałam. Uzbierajcie reszta-i pies będzie mial wreszcie normalne warunki. Ktoś z tego wątku robił chyba allegro cegiełkowe. może by tak powtórzyć? tak bazarek jest to 10-tego http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczne-pierscioneczki-od-fioneczki-na-amstaffa-tytana-do-10-lutego-130480/ licytowałaś pierścionek za 80 zł ... czyli z licytacji się wycofujesz bo nie rozumiem a na budę pieniądze są allegro bedzie powtórzone na 100% już rozmawiałam z florida_blue na ten temat Quote
arjuna Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='fioneczka']tak bazarek jest to 10-tego http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczne-pierscioneczki-od-fioneczki-na-amstaffa-tytana-do-10-lutego-130480/ licytowałaś pierścionek za 80 zł ... czyli z licytacji się wycofujesz bo nie rozumiem a na budę pieniądze są allegro bedzie powtórzone na 100% już rozmawiałam z florida_blue na ten temat zróbmy tak: ja przeleję 100, zaś Ty wystaw ponownie ten pieścioneczek, bo widzę, że jak stawki sie podniosły-zainteresowanie tematem spadło. Quote
Recommended Posts