Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesli rano dojdzie kurteczka to zabierzemy, jesli nie - nic straconego, bo renata niedługo pojedzie sama i najwyżej go wtedy zabierze :) jutro wieziemy kołderkę i dwa pledy - niestety nic innego nie mamy, moze sie przyda.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

p. Dorotka z Częstochowy, 100 zł
p. Ania z Zawiercia 10 zł
A.Brodowski (allegro), 50 zł
p. Ewa z Warszawy (allegro chyba, musze spr) 50 zł

p.Agnieszka z Włocławka allegro , 20 zł
pawlaczek allegro 20 zł
fionka 100 zł
p. Milena, Parczew 20 zł
p. Andrzej, Siekierczyn 30 zł

joanna34 2008 allegro 60 zł
wpłata za moje tusze - od pana który chyba nie planował pomocy Tytankowi ale nie protestował 30 zł
agnieszka32 200 zł
p. Magdalena z Warszawy 10 zł
p.Krzysztof ze Zgorzelca (allegro) 10 zł

p. Magda, Częstochowa 200 zł
p. Karolina, Przygodzice 50 zł
p. Paulina z warszawy 10 zł
p Michał (nie ma miejscowosci) 10 zł
p.Agata z Radomia 10 zł
p. Ania, Bytom 20 zł

łącznie na koncie było 1010 zł
kupiłam - i już przelałam pieniążki na karmę: BRIT ADULT LAMB&RICE 15 KG + puszka 400 g !!!! (537616463) - Aukcje internetowe Allegro
119 zł za 15 kg

zostało w Tytankowej skarpecie [SIZE="5"]891 zł !!!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='fioneczka']no to dziś dzień odwiedzin ... dajcie łysolkowi buziaka od ciotki aśki (jeżeli oczywiscie będzie chciał - nic na siłę :eviltong:)[/quote]

No to ode mnie też i moje jamniki też mu buziole przekazują.

Posted

florida pytanko mam

jak wygląda sprawa Tytana znaczy czy właściciel zrzekł się go ? czy można coś zrobić żeby odbiło mu się czkawką to co zrobił ? jakie są na to szanse ?

dajcie mi namiar na faceta .... :angryy:

Posted

fioneczka juz tam zajrze zaraz.

wróciłyśmy, nie pozarł nas ;) ale obszczekał profilaktycznie :diabloti: Kasia nie wypuszczala go z boksu. Mam troche dobrych wiadomosci, wczoraj zaczał sie opierać o kratki. Podaje też łapę i siada i nawet na miejsce potrafi iść - i po cichutku dodam, ze wczoraj miał sprzątanko - i dostal glupawki - rył w swieżej slomie i wyraźnie się cieszył. :megagrin:
Troche nas obwąchał, ale wyraznie ciagnął tylko do Kasi. Pieknie zjada cukiereczki - witaminki :loveu: zreszta on zje wszystko co kasia mu poda :diabloti:

Dowiedziałam sie ze szczegółami jak wygladało oswajanie Tytana - robi naprawde duze postępy jak na ten czas który tam spedza a ja jestem pod ogromnym wrazeniem poswiecenia kasi :loveu:

Zdjecia mam ale nie wstawie - niestety zapisaly sie w pamieci aparatu a nie na karcie i nie mam ich jak sciagnąć :angryy::angryy::angryy: musze jechac do domku po kabel... jesli go znajdę .... chyba ze Renata cos przesle, bo robilysmy obie.

Posted

[quote name='florida_blue']
Dowiedziałam sie ze szczegółami jak wygladało oswajanie Tytana - robi naprawde duze postępy jak na ten czas który tam spedza a ja jestem pod ogromnym wrazeniem poswiecenia kasi :loveu:
[/quote] No to zdradź tajemnicę, no! ;)

Posted

po tym co dzisiaj uslyszalam - jak Kasia z nim sobie rozmawia, jak sie do niego zwraca - nie wiem czy jestem w stanie to opisać - bo chyba sie nie da :lol: W kazdym razie poswieciła (i poswieca) mu baaaardzo duzo czasu - Tytek za nią wygląda z boksu, wyraznie cieszy sie na jej widok.

w kazdym razie
Tytek okazal sie bardzo rozmownym psem - po prostu odpowiada na to co sie do niego mówi :)

I wiecie co... jest OGROMNY - naprawde strasznie wysoki, siega mi chyba do kolan, łepetyne ma dużą, bedzie z niego piekny, potężny pies jak juz sie odkarmi i wyzdrowieje. Na jutro jest zamówiona wizyta domowa pana doktora do niuniusia :)

staralam sie zrobic jakieś zdjecia - ale niestety robi sie je pod swiatlo, wiec kiepsko wychodzą.

Posted

[quote name='florida_blue']

staralam sie zrobic jakieś zdjecia - ale niestety robi sie je pod swiatlo, wiec kiepsko wychodzą.[/quote]\Niuniusia, powiadasz???? :loveu:
Wklejaj co masz.

Posted

w związku z oczekiwaniem na zdjęcia mała aktualizacja stanu skarpetki :cool3:

[quote name='florida_blue']p. Dorotka z Częstochowy, 100 zł
p. Ania z Zawiercia 10 zł
A.Brodowski (allegro), 50 zł
p. Ewa z Warszawy (allegro chyba, musze spr) 50 zł

p.Agnieszka z Włocławka allegro , 20 zł
pawlaczek allegro 20 zł
fionka 100 zł
p. Milena, Parczew 20 zł
p. Andrzej, Siekierczyn 30 zł

joanna34 2008 allegro 60 zł
wpłata za moje tusze - od pana który chyba nie planował pomocy Tytankowi ale nie protestował 30 zł
agnieszka32 200 zł
p. Magdalena z Warszawy 10 zł
p.Krzysztof ze Zgorzelca (allegro) 10 zł

p. Magda, Częstochowa 200 zł
p. Karolina, Przygodzice 50 zł
p. Paulina z warszawy 10 zł
p Michał (nie ma miejscowosci) 10 zł
p.Agata z Radomia 10 zł
p. Ania, Bytom 20 zł

03 luty
macieja1919-80 allegro 50 zł
BT13 allegro 100 zł
gonia13 10 zł
p. Eliza z Bydgoszczy 10 zł

dn. 02.02 łącznie na koncie było 1010 zł
kupiłam - i już przelałam pieniążki na karmę: BRIT ADULT LAMB&RICE 15 KG + puszka 400 g !!!! (537616463) - Aukcje internetowe Allegro
119 zł za 15 kg

zostało w Tytankowej skarpecie [SIZE="5"]1061zł !!!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Super, że tyle pieniążków udało się uzbierać :multi:, chociaż od przybytku głowa nie boli :cool3: :evil_lol:
Florida blue, świetne rozliczenia, przejrzyste i jasne dla wszystkich ... godne podziwu i naśladowania ... :lol:

Trzymaj się psiaczku kochany :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agnieszka32']Super, że tyle pieniążków udało się uzbierać :multi:, chociaż od przybytku głowa nie boli :cool3: :evil_lol:
Florida blue, świetne rozliczenia, przejrzyste i jasne dla wszystkich ... godne podziwu i naśladowania ... :lol:

Trzymaj się psiaczku kochany :loveu::loveu::loveu:

dziękuję agnieszko, staram się :)

przed nami kilka miesięcy leczenia, najpierw doprowadzenia do formy psychicznej (najważniejsze!!!) i fizycznej czyli dobrego jedzonka i witaminek - więc to napewno nie jest "za dużo"