ice_t Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 brak cywilizacji brakiem cywilizacji ale gdzie fotki ????????????? :) :) Quote
monika083 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kochani ,wybaczcie ale bardzo pilna sprawa ..sunie chca otruc ,mamy dt ale za 15 zl/msc ,blagamy o pomoc ...na watku straszne puski a tutaj tyle dobrych Dusz ,pomozcie : http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-shivia-suczka-przypominajaca-shar-peia-pilnie-tymczas-walesa-sie-po-miescie-135556/index16.html#post12245707 Quote
fioneczka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 florida ... GADAJ i DAWAJ FOTY bo :mad::mad::mad: Quote
phase Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 `. Ciotka czekamy na foty. http://foranimals.czest.pl/www/wp-co...s/p1010604.jpg :loveu::razz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 florida_blue napisał(a):już poganiam :) To czekamy na efekty poganiania :evil_lol::evil_lol: Quote
phase Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 dana napisał(a):To czekamy na efekty poganiania :evil_lol::evil_lol: `. Już trwają 2 dni. :cool3: Quote
ice_t Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 co z tym poganianiem :loveu::loveu: gdzie te fotki ?? Quote
fioneczka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ojjjjj coś z ciotki floridy słaby zawodnik .... poganiała i nie dogoniła i ma zadyszkę :evil_lol: ale to dobrze łatwiej ją teraz będzie złapać i ..... :mad::mad::mad: Quote
ab-agnieszka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 fioneczka napisał(a):ojjjjj coś z ciotki floridy słaby zawodnik .... poganiała i nie dogoniła i ma zadyszkę :evil_lol: ale to dobrze łatwiej ją teraz będzie złapać i ..... :mad::mad::mad: Ha ha ha dobre ja sie dolacze. Quote
phase Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Ha ha ha dobre ja sie dolacze. `. I ja!. :diabloti: Quote
ice_t Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Oj Florida namów Kasię na te zdjęcia bo czeka Cię od dziewczyn:mad::mad::mad: lekkie manto :))) Quote
florida_blue Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 kurczaki :d ja znów nie wiem jak sie nazywam :d Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ice_t napisał(a):Oj Florida namów Kasię na te zdjęcia bo czeka Cię od dziewczyn:mad::mad::mad: lekkie manto :))) Na lekkie manto już bym nie liczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
florida_blue Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 ciocie, ja nie wiem czy pisałam oficjalnie czy nie pisalam,, ale piszę - ze Tytek zostaje u Kasi - jest w dalszym ciagu leczony, dostaje zastrzyki, ma kąpiele, wcina biotynki i witaminki. Oficjalnie prosze o przeniesienie na psy w nowym domu. :multi: chcialam podziekować serdecznie wszystkim , którzy nas wspierali przy ratowaniu Łysolka, psychicznie i finansowo - bez was nie dalibyśmy rady uratować Tytana, który z biednego zahukanego, parchatego łysolka zmienił się w przepięknego psa. Sierść musi sie oczywiscie jeszcze odbudować to kwestia czasu, ale Tytek wygląda naprawde nieżle. Co najważniejsze - kocha Kasię i ma domek :) chciałabym Was zaprosić na wątek Nefre, która teraz pilnie potrzebuje naszej pomocy :oops: Quote
agaga21 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 :multi::multi::multi: wiedziałam że to się tak skończy!!! a raczej zacznie nowe życie tytka u kasi!:multi: rozumiem że tytek zamieszkał już na stałe w domu, nie w stajence:cool3: florida, nie myśl sobie że zdjęcia ci odpuścimy:evil_lol: Quote
ice_t Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 No za taką wiadomośc to chyba darujemy ten brak zdjęć :) Podziękowania dla Kasi że zdecydowała się zabrać Tytka na zawsze do siebie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
phase Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 agaga21 napisał(a): florida, nie myśl sobie że zdjęcia ci odpuścimy:evil_lol: `. Też jestem tego samego zdania. :diabloti::evil_lol: Super, że Tytan zostaje u cioci Kasi, chociaż będzimy dobrej dobrej myśli, że Tytanek ma dobrze i lepiej mieć nie może!! Tytan jest przykładem takiego "brzydkiego kaczątka", który wyrósł na pięknego, kochającego Tytanka.:p Quote
osho Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :diabloti: historia nie była zabawna ale zakończenie piękne... Quote
Alojzyna Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ja wiedziałam, że tak będzie...:eviltong: :multi: :multi: czekamy na wieści o Tytku, gdzie mieszka, jak traktuje męską połowę Kasi i wogóle wszystko...:p a tymczasem proszę cioteczki o sprawdzenie kieszeni - może zaplątał się tam jakiś grosik dla kolejnego łysolca :razz: Amstaff ka ZOJA prosi o pomoc -aukcja charytatywna (635421211) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Cudownie :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts