Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
ojjjjj coś z ciotki floridy słaby zawodnik .... poganiała i nie dogoniła i ma zadyszkę :evil_lol:
ale to dobrze łatwiej ją teraz będzie złapać i ..... :mad::mad::mad:

Ha ha ha dobre ja sie dolacze.

Posted

ciocie, ja nie wiem czy pisałam oficjalnie czy nie pisalam,, ale piszę - ze Tytek zostaje u Kasi - jest w dalszym ciagu leczony, dostaje zastrzyki, ma kąpiele, wcina biotynki i witaminki.
Oficjalnie prosze o przeniesienie na psy w nowym domu. :multi:

chcialam podziekować serdecznie wszystkim , którzy nas wspierali przy ratowaniu Łysolka, psychicznie i finansowo - bez was nie dalibyśmy rady uratować Tytana, który z biednego zahukanego, parchatego łysolka zmienił się w przepięknego psa. Sierść musi sie oczywiscie jeszcze odbudować to kwestia czasu, ale Tytek wygląda naprawde nieżle. Co najważniejsze - kocha Kasię i ma domek :) chciałabym Was zaprosić na wątek Nefre, która teraz pilnie potrzebuje naszej pomocy :oops:

Posted

:multi::multi::multi:
wiedziałam że to się tak skończy!!! a raczej zacznie nowe życie tytka u kasi!:multi:
rozumiem że tytek zamieszkał już na stałe w domu, nie w stajence:cool3:
florida, nie myśl sobie że zdjęcia ci odpuścimy:evil_lol:

Posted

No za taką wiadomośc to chyba darujemy ten brak zdjęć :)

Podziękowania dla Kasi że zdecydowała się zabrać Tytka na zawsze do siebie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

agaga21 napisał(a):

florida, nie myśl sobie że zdjęcia ci odpuścimy:evil_lol:

`. Też jestem tego samego zdania. :diabloti::evil_lol:
Super, że Tytan zostaje u cioci Kasi, chociaż będzimy dobrej dobrej myśli, że Tytanek ma dobrze i lepiej mieć nie może!! Tytan jest przykładem takiego "brzydkiego kaczątka", który wyrósł na pięknego, kochającego Tytanka.:p