Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj rozmawiałam z Kasią i poprosiłam o więcej fotek buziakowych :)

Kasia powiedziała, że skóra Tytka coraz ładniejsza :multi: coraz mniej ózowa - czyli nasz łysek przestaje być prosiaczkiem i upodabnia się do psa :lol:

Posted

florida_blue napisał(a):
....

dana, faktycznie nie wyglądał tak... on nie był tak potwornie zagłodzzony jak ta sunia ...

Ona jest w strasznym stanie ... :-(:placz:

Florida , po tym co jest na wątku Nefre , chyba rozumiesz , o co mi chodziło , kiedy pisałam , że lubię wchodzić na założony przez Ciebie wątek Tytka ? :evil_lol:

Posted

dana, chodzi ci o wczorajsze akcje ? masakra ..... :mad:

(ja wychodze z założenia, że Tytkowi sie udało, to i Nefre sie uda, a ze opieka taka mało profesjonalna - cóż, kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) )

**ja już nie moge sie doczekać przekazania Wiadomości :) ale na razie jeszcze cichosza.

Posted

No tak napisała, nakleciła, zanęciła i poleciała, a ty człowieku żyj w niewiedzy:angryy::evil_lol: florida dawaj te wieści:lol: jak coś złego to od razu piszesz a te dobre to tylko dla siebie trzymasz:mad::evil_lol:

Posted

No dziewczyny co z tymi fotkami Tytka?? ani fotek ani info
ja rozumiem że problemy logistyczne ale aż tyle czasu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: