_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Boziu jaka zmiana, szokująca :crazyeye: Ale bym sprała takich ludzi na kwaśne jabłko :angryy: Tytan, jak dobrze że trafiłeś na Kasię :loveu: Quote
florida_blue Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='fioneczka']wiecie co .... nie moge sie oprzeć - wrzucam Tytanka do wątku METAMORFOZY ... mogę :roll: EDIT http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index460.html#post11898229 nie zabijajcie mnie - już wrzuciłam mówisz ze kapcie spadły :evil_lol: chcialam zaznaczyć ze minęło TYLKO 5 tygodni - od pierwszych zdjec do tych ostatnich... jak ktos tu napisal - wystarczylaby odrobina dobrej woli wlascicieli ... Quote
Megi3 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a ja z kapci wypadałam , to cud. Takie cuda czynisz,że może powinnaś zostać doradcą Tuska :evil_lol:, bo jemu nic nie wychodzi. Szacunek Quote
arjuna Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 zdjęcia niesamowite, jednak...nadal nie mam kubraczkowych fotek!:chainsaw: kogo mam za to ścigać? Quote
florida_blue Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 arjuna napisał(a):zdjęcia niesamowite, jednak...nadal nie mam kubraczkowych fotek!:chainsaw: kogo mam za to ścigać? Kasie :P przecież nie mnie :evil_lol: Quote
ice_t Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Super :loveu: z Tytka się zrobił piekny pies :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 fioneczka napisał(a):Uwierzyć nie mogę w to co widzę !!!! wiecie a ja myslałam :oops::oops::oops: znaczy watpiłam trochę w to że on będzie zdrowy .... myslałam że się poddał Dla mnie to jest spektakularna METAMORFOZA ROKU ! :crazyeye: Kasi należą się ogromne wyrazy uznania za to , co robi dla Tytanka ! Jej zaangażowanie i podejście są bezcenne ! :multi::loveu: Ten umęczony , biedny i zmaltretowany przez tzw " ludzi " młody pies przeszedł piekło upodlenia , zaniedbania , cierpienia i bólu , co widać w jego jeszcze udręczonych oczach... :-( Tych jego "państwa " to - :angryy::mad: Tytanku - zobaczyłeś dopiero teraz , co to jest troska , akceptujący miły dotyk , dbałość o potrzeby , dobroć ludzi... Życzę ci kochającego DOMKU i miłości dobrych LUDZI ! :loveu: Quote
phase Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 fioneczka napisał(a):piesku śliczny :loveu::loveu::loveu: pewnie sobie śpisz i piękniejesz `. Na pewno jest mu teraz dobrze. :p Quote
fioneczka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 piesku śliczny :loveu::loveu::loveu: pewnie sobie śpisz i piękniejesz Quote
florida_blue Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 fioneczka napisał(a):piesku śliczny :loveu::loveu::loveu: pewnie sobie śpisz i piękniejesz spi pieknieje i obrasta tłuszczykiem i sierścią :evil_lol: Quote
phase Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 rekus napisał(a):szczesliwy bo kąpac sie nie musi. `. Szczęśliwy, bo ma dobrą kobitkę obok siebie. :p Quote
florida_blue Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 rekus napisał(a):szczesliwy bo kąpac sie nie musi. kąpiele jeszcze przed nim :P Quote
tibi89 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 z "małym" opóźnieniem zobaczyłam zdjęcia, ale aż mi się ryjek ucieszył na dobranoc :loveu: :loveu: :loveu: Quote
florida_blue Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Tytuś robi coraz wieksze postepy :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 florida_blue napisał(a):Tytuś robi coraz wieksze postepy :multi: Jakie , jakie postępy ? :multi: :cool3:;) Quote
ab-agnieszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ale zmiana chlopak nie do poznania.:multi: Quote
fioneczka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 dobrze wiedzieć ze Tytanek coraz zdrowszy, coraz bardziej "otwarty" na świat i ze jego skarpetka jeszcze pełniusia Zeus i Roko ... potrzebują wsparcia ... zapraszam cioteczki na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/zrob-prezent-sobie-bliskiej-osobie-133073/ Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tak jak pisała dana to jest metamorfoza roku! Quote
florida_blue Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 fioneczka - co to za psiaki biedne ? Quote
_ogonek_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 I jakieś nowsze wieści od Tytana?? Może by troszkę tytuł zmienić...:roll: Quote
ivi27 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:teraz to tylko takie buziaczki dawac TYTKOWI...naprawdę bardzo duża poprawa wyglądu...gratuluję:) Quote
Recommended Posts