Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']wiecie co .... nie moge sie oprzeć - wrzucam Tytanka do wątku METAMORFOZY ... mogę :roll:

EDIT http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index460.html#post11898229 nie zabijajcie mnie - już wrzuciłam

mówisz ze kapcie spadły :evil_lol:

chcialam zaznaczyć ze minęło TYLKO 5 tygodni - od pierwszych zdjec do tych ostatnich...

jak ktos tu napisal - wystarczylaby odrobina dobrej woli wlascicieli ...

Posted

a ja z kapci wypadałam , to cud. Takie cuda czynisz,że może powinnaś zostać doradcą Tuska :evil_lol:, bo jemu nic nie wychodzi. Szacunek

Posted

fioneczka napisał(a):
Uwierzyć nie mogę w to co widzę !!!!

wiecie a ja myslałam :oops::oops::oops: znaczy watpiłam trochę w to że on będzie zdrowy .... myslałam że się poddał

Dla mnie to jest spektakularna METAMORFOZA ROKU ! :crazyeye:
Kasi należą się ogromne wyrazy uznania za to , co robi dla Tytanka ! Jej zaangażowanie i podejście są bezcenne ! :multi::loveu:
Ten umęczony , biedny i zmaltretowany przez tzw " ludzi "
młody pies przeszedł piekło upodlenia , zaniedbania , cierpienia i bólu , co widać w jego jeszcze udręczonych oczach... :-(
Tych jego "państwa " to - :angryy::mad:
Tytanku - zobaczyłeś dopiero teraz , co to jest troska , akceptujący miły dotyk , dbałość o potrzeby , dobroć ludzi...

Życzę ci kochającego DOMKU i miłości dobrych LUDZI ! :loveu:

Posted

:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:teraz to tylko takie buziaczki dawac TYTKOWI...naprawdę bardzo duża poprawa wyglądu...gratuluję:)