Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='florida_blue']nie ma nowych wieści... zdjecia mówią same za siebie ..........

dobra, dobra...florida, nie ściemniaj tylko pokaż nam naszego biednego, wychudzonego i łysego tytka!:mad: a nie jakimś grubasem nam tu offujesz:evil_lol::diabloti:

po prostu szok!:loveu:

Posted

Ty florida tu oczu nie zamydlaj tylko powiedz co zrobiłaś z Tytkiem:mad::evil_lol: Podstawia jakiegoś wypasionego psiura i wpiera, że to ten sam:evil_lol:
Cudny jest, a to spojrzenie na pierwszym zdjęciu:loveu: tylko się zakochać. Wypiękniał w błyskawicznym tempie:crazyeye:

Posted

ja tez nie moge uwierzyć.... na razie Tytek jeszcze nie był kąpany.... to młody i silny psiak -dużo miłosci, dobre jedzonko, bateria cukiereczków i w sumie standardowe leczenie zrobiły swoje :multi: a jak będą kąpiele , to bedzie miał sierść jak bernardyn, jeszcze zobaczycie :lol:

pewnie jak ciotka fioneczka zobaczy Tyśka to padnie :D tak sie o zdjecia upominala :P

Posted

Cuda, cuda, cuda. Szkoda tylko, że aby otrzymać taki efekt ten pies musiał tyle wycierpieć i dopiero interwencja fundacji go ocaliła. Okazuje się, że odrobina dobrej woli byłego "właściciela":mad:, a pies uniknąłby tylu cierpień.

Posted

ooooooooooooo jaaaaaaaa !!!!!!!

kapcie mi właśnie spadły :-o .... Boziu jaki on piekny :loveu:
kochane maleństwo ... tyle wycierpiał ale poprawa jest niesamowita :multi::multi::multi:
Kasiu czynisz cuda !!! .... może i mojej Fionca pomożesz :-(

no same cioteczki powiedzcie czy on nie jest piękny !!!!!!!!!!

Wszystkim za pomoc serdeczne dzięki :loveu::loveu::loveu: