florida_blue Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 wskakujemy, żeby nas było widać :) do kompletu mamy jeszcze sunię bernardynkę, bardzo zabiedzoną , szuka tymczasu, gdzie mogłaby wydobrzeć. Jest do oddania z domu, wygryza i wydrapuje sobie rany, śmierdzi strasznie (jakiś łojotok) prawdopodobnie to alergia. Ma kupione troche lepsze jedzonko, jest odrobaczona, odpchlona i po sterylizacji. Jest bardzo zaniedbana, niby ma dach nad głową, bo jest u włascicieli, ale opieka pozostawia wiele do życzenia... tabletek nie ma kto podać bo pani zapomina, smarowanie czymkolwiek to juz zupełnie wykluczone, a jezdzić tam ciężko codziennie - bo to kawałek jest.... założę jej wątek ale chyba jutro dopiero bo padam juz ... zdjęcie jeszcze robione jesienią, przez grubą sierść widać żeberka, nie było widac tych ran: Quote
amstafka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ooo Boże nie mam pytań:/ jak ten pies wygląda!!! To jest szczyt głupoty ludzkiej po cholerę brał psa skoro i tak nie był mu na nic potrzebny:/ biedna psinka:(:(:( Quote
jaanna019 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ja florida wszystko rozumiem, ok, ale ty już mnie nie katuj, tylko daj fotki Tytka;), bo już pewnie zmiany są widoczne gołym okiem:lol: i pisz, pisz co u cielątka:loveu: Quote
agaga21 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a ja znowu muszę zaoffować :placz:ciotki, zajrzyjcie proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-rozpaczliwie-szukamy-pomocy-dla-asta-132409/index3.html Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ehem nie zebym cos, ale czekam na wieści od Tytana i jego wlascicielki ;):cool3: Quote
fioneczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 florida ... wątek podupada tak mi się wydaje :-( cioteczki pewnie chciałyby wiedzieć co u niego ... nawet o tym piszą a tu cisza ... moze jednak jakies wieści ??? i co z tą budą? póki co są pieniadze na utrzymanie Tytka w DT a jak się skończą to co ? Quote
florida_blue Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 obiecuje sie poprawić w sobote, dopiero wróciłam z centrum remontowego dom już wygląda jakby nie tylko po tornado ale jeszcze po trzęsieniu ziemi .... chociaż muszę przyznać że kuchnia się wyłania z tego gruzowiska ;) i jak tak dalej pójdzie, to się na budowlańca przekwalifikuję :diabloti: Kasię zaraz pogonię, ja też czekam na zdjęcia :diabloti: co do rozliczenia - uaktualnię wpłaty na stronie jak tylko bede miała chwilkę - ale na razie napiszę tylko, że fioneczkowe bazarki dotarły , przeznaczone zostały na "chlebek codzienny" Tytka - czyli mięsko, ryżyk itpd. Faktura wystawiona przez weta na 302 zł - nawet jeszcze jej nie dostałam ale zaraz po weekendzie bede robiła przelew wiec napisze Wam co obejmuje. Quote
burbono Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ale tu cicho u Ciebie piesku...hopsaj w górę .....:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Co słychać u Tytanka ? :-o Przydałyby się newsy i fotki ;) Quote
fioneczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dalej cisza ...... co z Tytanem jezeli mozna wiedzieć? Quote
florida_blue Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kasia obiecała jutro sesję zdjęciową z Tytkiem w roli głównej - i w poniedziałek mam dostac zdjecia. Tak jak pisałam Tysio biega juz troche luzem i pilnuje się bardzo, zawsze gotowy schować się za Kasię :P Obawa przed mężczyznami jeszcze mu nie mineła i chowa się kiedy mijają mężczyzn, na kobiety nie zwraca uwagi a zaczepki psów ignoruje. Poza tym robi postępy, podskakuje, chce się bawić - w znanym sobie otoczeniu zachowuje się zupełnie normalnie, poza terenem jest troche niepewny... Kasia wychodzi z nnim na spacery do lasu i "miedzy ludzi" - mówila, ze miedzy ludzi to troche poznie wieczorem, żeby ich nie straszyć :D nie wiem czym może byc spowodowany strach Tytka przed mężczyznami. Wczesniej Tytek spedzał dużo czasu pod budką z piwem ze swoim włascicielem... Dzisiaj byłam w schronisku, są chyba ze 3 astkowate psiaki.... w tym jeden taki brązowo-błękitny Jutro postaram się uzupełnić stan skarpetki. Quote
jaanna019 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nędznie florida, ale musi mi wystarczyć:cool1: przy najbliższej okazji przekaż całusy dla nieustraszonego w walce z życiem Tytka od ciotki jaanna019. Powiedz mu, że jest wielki:lol: Quote
florida_blue Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 nędznie :D dzisiaj piękne słoneczko u nas więc mam nadzieję , że zostanie dobrze wykorzystane i zdjęcia bedą superowe ;) Quote
florida_blue Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Tysiek macha do Was ogonkiem i obiecuje zdjęcia na jutro :) Quote
Cockermaniaczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :loveu::loveu:Czesc malutki:loveu: Czekamu na zdjecia:p Quote
fioneczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 florida_blue napisał(a):Tysiek macha do Was ogonkiem i obiecuje zdjęcia na jutro :) fajniutko :multi: Quote
Recommended Posts