fioneczka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 dlaczego nikt nie odwiedza grubaska naszego ślicznego .... cooo :mad: cioteczki gdzie Wy jesteście ???????? Quote
ULKA12 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Tutaj, siedzimy i czytam.:lol: ale chętnie bym zobaczyła nowe fotki Tytanka:lol: Quote
fioneczka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 no to na pierwszą Tytuś może ktoś cię odwiedzi pieseczku. florida gdzie jesteś ???? info od Kasi nowiutkie chcemy i fotki ... jak grubinka bez smyczki biega :loveu: Quote
arjuna Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a ja chcę kubraczkowe foootkiii i liczę, że z naszą Basią już się dogadałyście. czy buda już jest? piesek nie marznie w dupkę? Quote
fioneczka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 oj pusto tu strasznie u ciebie :-( śpij słodko psineczko :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ja zsgladam ale postow niepotrzebnych nie pisze:oops: Quote
jaanna019 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A ja czekam na jakiekolwiek wieści o wielkim pieszczochu:cool1: i nieśmiało dopominam się o zdjątka jakieś:oops: Quote
Izis1984 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Staralam sie dokladnie przeczytac caly wątek Tytuszka ale nie dopatrzylam sie posta z informacją o wynikach zeskrobiny- czy ja cos przeoczylam? Coś wiadomo? Nużyca zostala oficjalnie potwierdzona? Buziaki w nochalek dla Tytka :calus:Biedne psicho, co za ludzie :shake: Quote
andzia69 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Izis1984 napisał(a):Staralam sie dokladnie przeczytac caly wątek Tytuszka ale nie dopatrzylam sie posta z informacją o wynikach zeskrobiny- czy ja cos przeoczylam? Coś wiadomo? Nużyca zostala oficjalnie potwierdzona? Buziaki w nochalek dla Tytka :calus:Biedne psicho, co za ludzie :shake: nużeniec i świerzb został stwierdzony na podstawie zeskrobin Quote
Izis1984 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :wallbash: Szkoda ze to nie sam świerzb, leczenie nurzeńca to przeciez taki dlugi proces a i tak nie daje gwarancji, ze choroba nie wroci :shake: Quote
fioneczka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 co u malucha ??? :evil_lol: florida !!!!!! gdzie nowe wiadomości ?????? Quote
florida_blue Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 przepraszam wszystkich wiadomości będą jak się trochę wygrzebię spod sterty papierowej i komputerowej roboty, błagam o cierpliwość... żyjemy wszyscy, ja i Kasia i Tytek oczywiście. I ostatnio był wypuszczony luzem w stajni i była też ta sama pani z którą wcześniej byli na spacerze. I Tysiek wąchnął, burknął ale zajął się swoimi sprawami. Pyszczka wciąż nie pozwala jeszcze dotykać .. tylko szepnę, że coś policja zaczęła działać, na przesłuchania wzywają ... Quote
fioneczka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='florida_blue'] tylko szepnę, że coś policja zaczęła działać, na przesłuchania wzywają ... oooo ......... no tak trzeba dochodzenie prawdziwe zrobić i sprawdzić czy aby Tytan nie poszedł gdzieś i nie wdał sie w bójkę i stąd sińce i pręgi a stan jego skóry taki bo do lekarza nie poszedł choć mu "pan" kazał :angryy::angryy::angryy: czy w naszym kraju nie można ot tak po prostu "goscia za ryj" chwycić ... i dla przykładu ukarać tak żeby mu się "odbiło" ... nie no dochodzenie potrzebne a w efekcie mała szkodliwość społeczna czynu i mandat 50 zł paranoja jakaś :angryy: Quote
fioneczka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 i zdjęć nie ma :-( i nowinek nie ma :-( o naszym maleńkim cielaczku :loveu: Quote
florida_blue Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 nie ma zdjec ale kubraczek dojechał dla cielatka :) niebieski - z delikatnym odcieniem szarosci :loveu: Quote
phase Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 florida_blue napisał(a):nie ma zdjec ale kubraczek dojechał dla cielatka :) niebieski - z delikatnym odcieniem szarosci :loveu: `. Do Tytanka każdy kolorek by pasował :cool3: No, ale nareszcie chłopak ma kubraczek. Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 WYBACZCIE OFFA: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
fioneczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a ja bym chciała zdjęcia w nowiutkim kubraczku :razz: Quote
florida_blue Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 a ja też bym chciała zdjecia ... w kubraczku i w tym pierwszym od ajruna bo przecież nie ma zdjeć w nim i ten drugi od Basi tez fajny :loveu: jeszcze tylko troche tej ganianiny, pozniej bede bardziej regularnie pisać , obiecuję :oops: Quote
fioneczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 podniose wątek i cierpliwie zaczekam na info o Tytku :loveu: Quote
arjuna Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 może chcielibyście się dołożyć swoimi 5zł do kupna stołu operacyjnego? jest bardzo potrzebny, by wreszcie zacząc ratować życie psom z dzierzoniowa.. pies promujący akcję-Dago: ten piękny rudy pies, ktorego Fioneczka ma w podpisie, własnie kilka dni temu..umarł..podobno na skręt żołądka: nie ma stołu, nie mozna było operować... taka strasznie niepotrzebna śmierć:-( jeśli miellibyście ochotę-dołóżcie się: cegiełka kosztuje grosze, a może bardzo dużo zmienić! PIES _ 250 Psów !!!! POMÓŻCIE RATOWAĆ !!! (565617273) - Aukcje internetowe Allegro Quote
fioneczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 arjuna napisał(a): pies promujący akcję-Dago: ten piękny rudy pies, ktorego Fioneczka ma w podpisie, własnie kilka dni temu..umarł..podobno na skręt żołądka: nie ma stołu, nie mozna było operować... taka strasznie niepotrzebna śmierć:-( :-(:-(:-( ... myslałam że jego nowe życie będzie już tylko lepsze ... nie udało się :-( postaram się zeby moi znajomi dołożyli choć piąteczkę ... ale czasem wstydzę się że ludzie bez serca są moimi znajomymi zaraz i ja dorzucę cegiełkę Maleństwo nasze prześliczne :loveu: ... Kasia to cię już chyba tak pokochała że nawet na fotkach dielić się tobą nie chce ;) Quote
Recommended Posts