Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj przez dogo to dostać się do ciebie maluszku ... graniczy z cudem

i fotek nie ma i opowiesci wyciskających łzy nie ma .... cioteczko florida_blue albo cos tu umieścisz albo komisyjnie lanie Ci przyznamy :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='fioneczka']oj przez dogo to dostać się do ciebie maluszku ... graniczy z cudem

i fotek nie ma i opowiesci wyciskających łzy nie ma .... cioteczko florida_blue albo cos tu umieścisz albo komisyjnie lanie Ci przyznamy :mad::mad::mad:

I jamnikami poszczujemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kochany potffffforek nasz :loveu::loveu::loveu:

a tak na marginesie to on olbrzym jest :crazyeye: wczesniej wyglądał na mniejszą psinkę :razz:
rozumiem że on z Kasią idzie ... eeee czy on jest taki wielki czy to nasza Kasia taka malutka?

Posted

florida_blue napisał(a):
kochani, bede pisać, wstawie to rozliczenie ale dogo działa tragicznie ..... :shake:

`. No właśnie od kilku dni też szwankuje mi dogo. :mad:
Na pierwszą chłopak!!

Posted

jak mam COKOLWIEK NAPISAC skoro musze czekac kilka minut na załadowanie strony i na 5 prób cztery razy mnie wyrzuci ????????

ruda 79 doszla wplata od ciebie . kupilam kaganiec z materiału rozmiar 5 :roll: , tran , kelpa, doszla tez kurierem paczka z jedzeniem dla Tytka (i biotyną) z animalii