florida_blue Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 po odebraniu wazył 26,700 .... i był chudziutenki... moja "boksereczka" wazy 21-22 kg i sterczą jej żebra :lol: a kubraczek od Ciebie jest na nią za luźny :) Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]Ja kupowałam taki kaganiec w Czechach i nie było rozmiarów tylko Dorosły Pitbul Pies tak pisało na metce ;) Co do wagi ...mój smok jest dość wysoki ok 53cm [52,5-54 cm ] czasem staje na palcach ;) i z lekką nadwagą ma 37 kg ... jak miał ładną figurkę waga wynosiła ok 34-35 kg . [/FONT] Quote
agaga21 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mój, chociaż rasowy też jest chyba wyższy-52 w kłębie i 36 kg ale wygląda średnio-ani szczupło ani grubo, dość masywnie ale bez przesady(tyle że ja moim to bym się w sumie nie sugerowała bo wydaje mi się że zw hodowli były jakieś przekręty:shake:...(ja u niego widzę ociupinkę majorki)) Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='agaga21']mój, chociaż rasowy też jest chyba wyższy-52 w kłębie i 36 kg ale wygląda średnio-ani szczupło ani grubo, dość masywnie ale bez przesady(tyle że ja moim to bym się w sumie nie sugerowała bo wydaje mi się że zw hodowli były jakieś przekręty:shake:...(ja u niego widzę ociupinkę majorki)) [FONT=Arial]mój też kreuje się na majoreczkę ale to pewnie przez makijaż i tuszę ;) ... a wnusio Big Texa ...więc nie było chyba nic na boku ;)... mój do mamusi bardzo podobny jest ...a to duża kobitka była i duze dzieci dawała ... [/FONT] aha mój rodowodowy żeby nie było ze coś tu miącham z rodowodami :oops: Quote
agaga21 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 alicja, mój rodowodowy też ale ja osobiście rodowodu bym mu nie dała:shake: chętnym udzielę informacji o tej hodowli na pw(a hodowczyni szczyci się uczciwością...eh, szkoda gadać...) Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='agaga21']alicja, mój rodowodowy też ale ja osobiście rodowodu bym mu nie dała:shake: chętnym udzielę informacji o tej hodowli na pw(a hodowczyni szczyci się uczciwością...eh, szkoda gadać...) [FONT=Arial]u nas czyste karty ...zresztą Ozzulka widać jaki jest z niego tucznik :diabloti:toż to żre i śpi .... [/FONT][FONT=Arial]a o hodowli gwoli przestrogi mozesz podesłac [/FONT] Quote
arjuna Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 dziewczyny, odchudźcie Wasze psy, bo inaczej pogadamy:lol::mad: znam sukę po big texie-20 kilo waży i wyglada jak szczenię-a już z 5 lat ma. Mój ast waży 27 kilo(ok.50 w kłębie), na lato zbiję mu wagę jescze z kilogram(ma 12 lat i już mu stawy siadają) ps. i ja też sie chętnie dowiem o hodowli z przekrętami. Z niektórymi już zrobiło sie porzadek-i należy walczyć, by takie "hodowle" nie zarabiały na tych biednych psiakach. A tymczasem, gdzie sie spojrzysz: albo przekrety z miotami, albo dysplazje, albo choroby serca...człowiek nabiera wstrętu do kynologii.. Quote
arjuna Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]arjuna ....chcesz mojego na wakacje :grins: [/FONT] [FONT=Arial]On był najgrubszym szczeniakiem :oops:i cholerka tak mu sie zostało :mad:[/FONT] [FONT=Arial]ale jak ja go odchudze to mu łeb przeważy :diabloti::evil_lol:[/FONT] możesz go podesłac-tylko żebyś potem o mnie nie pisała w "czarnych kwaitakch", że psa Ci zagłodziłam;) W lecie moje gady to sam mięsień, zero tłuszczu-choć nie raz sie już nasłuchałam, że ich nie karmię(a mają dietę lepszą niż chyba my:)) Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]arjuna ....chcesz mojego na wakacje :grins: On był najgrubszym szczeniakiem :oops:i cholerka tak mu sie zostało :mad: ale jak ja go odchudze to mu łeb przeważy :diabloti::evil_lol: [/FONT] Quote
Aska25 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Zapraszam na watek suni bitej kijem przez jakis debili. Łodź Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='arjuna']możesz go podesłac-tylko żebyś potem o mnie nie pisała w "czarnych kwaitakch", że psa Ci zagłodziłam;) W lecie moje gady to sam mięsień, zero tłuszczu-choć nie raz sie już nasłuchałam, że ich nie karmię(a mają dietę lepszą niż chyba my:)) [FONT=Arial]mój latem też co nieco zrzuca ...ale to leń :diabloti:jak nie ma wody albo piłki to nie ma się czym bawić :mad:[/FONT] [FONT=Arial]dobra adres mam ...wysyłam na wakacje :pkieszonkowe dostanie więc spoko ;) [/FONT] Quote
florida_blue Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Aska25 ale ta Twoja czekoladka ładna .... Quote
fioneczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 nikt nie odwiedza naszego łysolka :-( hopaj w górę malutki Quote
Guest malva Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 no niektorzy pol godziny temu wstali to nie mogli szybciej odwiedzic;) Quote
fioneczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 hopnij maluszku na 1-szą ... może ktos to do ciebie zajrzy Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT=Arial]Ciotka dopiero dojechała do domku ...i już się melduje [/FONT] Quote
fioneczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 florida czy sa jakieś wiesci od Kasi jak się ma nasz łysolek ? w górę maleńki :loveu: i może coś z tytułem by zrobić bo już nie tymczasowo odebrany tylko "WOLNY" przecież jest Quote
ice_t Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 fajnie że Ascik juz jest Wolny od swego oprawcy, szkoda tylko ze zanim to się stało miał piekło na ziemi, ale juz jest bezpieczny i miejmy nadzieje na szybkie zdrowie i dom stały :) Quote
florida_blue Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Psie nieszczęście w Myszkowie Quote
Megi3 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Cioteczki kochane podajcie allegro lub inne bazarki, bo mimo szczerych chęci nie mam czasu by przebrnąć cały wątek:-(. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts