Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Ja kupowałam taki kaganiec w Czechach i nie było rozmiarów tylko Dorosły Pitbul Pies tak pisało na metce ;)

Co do wagi ...mój smok jest dość wysoki ok 53cm [52,5-54 cm ] czasem staje na palcach ;) i z lekką nadwagą ma 37 kg ... jak miał ładną figurkę waga wynosiła ok 34-35 kg . [/FONT]

Posted

mój, chociaż rasowy też jest chyba wyższy-52 w kłębie i 36 kg ale wygląda średnio-ani szczupło ani grubo, dość masywnie ale bez przesady(tyle że ja moim to bym się w sumie nie sugerowała bo wydaje mi się że zw hodowli były jakieś przekręty:shake:...(ja u niego widzę ociupinkę majorki))

Posted

[quote name='agaga21']mój, chociaż rasowy też jest chyba wyższy-52 w kłębie i 36 kg ale wygląda średnio-ani szczupło ani grubo, dość masywnie ale bez przesady(tyle że ja moim to bym się w sumie nie sugerowała bo wydaje mi się że zw hodowli były jakieś przekręty:shake:...(ja u niego widzę ociupinkę majorki))

[FONT=Arial]mój też kreuje się na majoreczkę ale to pewnie przez makijaż i tuszę ;) ... a wnusio Big Texa ...więc nie było chyba nic na boku ;)... mój do mamusi bardzo podobny jest ...a to duża kobitka była i duze dzieci dawała ... [/FONT]

aha mój rodowodowy żeby nie było ze coś tu miącham z rodowodami :oops:

Posted

alicja, mój rodowodowy też ale ja osobiście rodowodu bym mu nie dała:shake:
chętnym udzielę informacji o tej hodowli na pw(a hodowczyni szczyci się uczciwością...eh, szkoda gadać...)

Posted

[quote name='agaga21']alicja, mój rodowodowy też ale ja osobiście rodowodu bym mu nie dała:shake:
chętnym udzielę informacji o tej hodowli na pw(a hodowczyni szczyci się uczciwością...eh, szkoda gadać...)

[FONT=Arial]u nas czyste karty ...zresztą Ozzulka widać jaki jest z niego tucznik :diabloti:toż to żre i śpi .... [/FONT][FONT=Arial]a o hodowli gwoli przestrogi mozesz podesłac [/FONT]

Posted

dziewczyny, odchudźcie Wasze psy, bo inaczej pogadamy:lol::mad:

znam sukę po big texie-20 kilo waży i wyglada jak szczenię-a już z 5 lat ma.
Mój ast waży 27 kilo(ok.50 w kłębie), na lato zbiję mu wagę jescze z kilogram(ma 12 lat i już mu stawy siadają)

ps. i ja też sie chętnie dowiem o hodowli z przekrętami.
Z niektórymi już zrobiło sie porzadek-i należy walczyć, by takie "hodowle" nie zarabiały na tych biednych psiakach. A tymczasem, gdzie sie spojrzysz: albo przekrety z miotami, albo dysplazje, albo choroby serca...człowiek nabiera wstrętu do kynologii..

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]arjuna ....chcesz mojego na wakacje :grins: [/FONT]
[FONT=Arial]On był najgrubszym szczeniakiem :oops:i cholerka tak mu sie zostało :mad:[/FONT]

[FONT=Arial]ale jak ja go odchudze to mu łeb przeważy :diabloti::evil_lol:[/FONT]

możesz go podesłac-tylko żebyś potem o mnie nie pisała w "czarnych kwaitakch", że psa Ci zagłodziłam;)
W lecie moje gady to sam mięsień, zero tłuszczu-choć nie raz sie już nasłuchałam, że ich nie karmię(a mają dietę lepszą niż chyba my:))

Posted

[FONT=Arial]arjuna ....chcesz mojego na wakacje :grins:
On był najgrubszym szczeniakiem :oops:i cholerka tak mu sie zostało :mad:

ale jak ja go odchudze to mu łeb przeważy :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='arjuna']możesz go podesłac-tylko żebyś potem o mnie nie pisała w "czarnych kwaitakch", że psa Ci zagłodziłam;)
W lecie moje gady to sam mięsień, zero tłuszczu-choć nie raz sie już nasłuchałam, że ich nie karmię(a mają dietę lepszą niż chyba my:))
[FONT=Arial]mój latem też co nieco zrzuca ...ale to leń :diabloti:jak nie ma wody albo piłki to nie ma się czym bawić :mad:[/FONT]
[FONT=Arial]dobra adres mam ...wysyłam na wakacje :pkieszonkowe dostanie więc spoko ;)
[/FONT]

Posted

no niektorzy pol godziny temu wstali to nie mogli szybciej odwiedzic;)

Posted

fajnie że Ascik juz jest Wolny od swego oprawcy, szkoda tylko ze zanim to się stało miał piekło na ziemi, ale juz jest bezpieczny i miejmy nadzieje na szybkie zdrowie i dom stały :)