Patisa Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Szkoda, ze nikt na dogo nie ma ochoty an moją Holeńkę... tutaj jednak chyba, mimo wszystko, są ciut bardziej pewni ludzie:roll: Jadę do interka. Ale prawdopodobnie bede na necie, bo siostra ma wziąć laptopa. Pozdrawiam;) Quote
Patisa Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Wcześniej nie mogłam nic pisać, bo byłam odcięta od neta. Teraz wreszcie udało nam się połączyć ( blueconnect jest do kitu :mad: ). Dziękuję Majga za obecność :) Wiecie rozmawiałam dzisiaj z Beą ( dalmatynkomanką :cool3: ), i między innymi rozmawiałyśmy na temat małych wypierdków. Jest nadzieja, że być może Holly uda się na zachód, do Niemiec konkretnie. Mam nadzieję, że znajdzie się dla niej dobry domek.:roll: Jeszcze nic nie jest pewne, ale i tak się cieszę, bo wiem przynajmniej, ze sprawa Małej Obgryzaczki ruszy z miejsca, bo odkąd Melodia pojechała do swojego nowego domu, odtąd nie miałam żądnych telefonów odnośnie Holly. Może to i dobrze, patrząc po inteligencji i nastawieniu ludzi, którzy w sprawie maluchów do mnie dzwonili. No, ale Melo trafiła na ( mam nadzieję) dobry dom. Zaraz lookne w pocztę, mam nadzieję, że przyszły fotki Melo i że będę mogła się nimi z Wami podzielić. Trzymajcie kciuki za Holly! Pozdrawiam. Pati Quote
majqa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Czekamy wobec tego na fotki niuni w nowym domku! Quote
Patisa Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Zdjęć póki co brak. Ale brak też dobrych wieści odnośnie przyszłego domku dla Holly...:shake: ani widać ani słychać:-( Quote
kamilka91 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jak już Bea się za to wzięła, to Mała na pewno szybko znajdzie dom, i to dobry, ODPOWIEDZIALNY dom. :multi: Powodzenia ;) Quote
Patisa Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 kamilka91 napisał(a):Jak już Bea się za to wzięła, to Mała na pewno szybko znajdzie dom, i to dobry, ODPOWIEDZIALNY dom. :multi: Powodzenia ;) Tzn. bea się nie wzięła, tylko tak wspomniała. Zresztą, ja nie chcę jej zadręczać jeszcze swoimi problemami i tak ma kosmicznie dużo na głowie, pewnie nie wie za co się złapać. Powiedziała, że być może coś się uda załatwić, wiesz, tak przy okazji... ale ja nie mam zamiaru naciskać, bo z mojej strony byłoby to bardzo nie w porządku. Raczej poczuwam się do autoodpowiedzialności " naważyłam piwa..." Ale wierzę, że jeśli tylko zaistnieje jakaś szansa, jakieś światełko, że może ktoś odpowiedzialny będzie zainteresowany adopcją Holly to bea go na suczę "namierzy";) Wiadomo, chciałabym, aby suczka już teraz byłą w nowym domu, bo jakby nie patrzył, mimo, ze ona jest ach i och taka kochana, to jest też wielkim obciążeniem dla mnie. :roll: Ale w byle jakie łapska małej nie oddam... Quote
Izuuus Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Heh .. no szkoda, że na razie nikt Holly nie chce.. Miejmy nadzieję, że niedłuo będzie ktoś nia zaintereswany i zapewni jej dobry domek i kochającą ją rodzine ;) Buziaczki dla Maleńkiej :loveu: Quote
kamilka91 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A ja podniosę, może jednak spodoba się jakiemuś dogomaniakowi... ;) Quote
JazZiuta Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 I ja trzymam kciuki za dom z dobrymi ludźmi w Polsce Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ............................................... Quote
Patisa Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Dziś dzwoniła do mnie kobitka z zapytaniem o Holly... ale skontaktowałam się z GoniąP, która stwierdziła, że nie jest to dobry kandydat na adoptującego - ma 4 dzieci. Dobrze, ze mam do kogo się zwrócić o poradę, bo wiecie, inaczej myśli ktoś, kto może na całą sprawę spojrzeć z boku, ba! ktoś kto ma doświadczenie w adopcjach psów, a inaczej ktoś, komu takiego doświadczenia brak i kogo wydatki związane z utrzymaniem takiego psa przyprawia o desperacką rozpacz...:roll: Sara została dzisiaj wysterylizowana. Leży w łóżeczku i śpi, biedaczka. Zaraz wstawię zdjęcia do mojej galerii Quote
Patisa Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Ok, w takim razie czekam na paczkę. No, Holly póki co siedzi wciąż z nami. Kurcze tak sobie myślę i się martwię...Holly i Frodzio strasznie się zżyli ze sobą. Malutka go nie dostępuje, a i Frodo bardzo ją lubi. Sara staruszka nie fika już koziołków, nie wspomnę już o tym, ze teraz jets zupełnie odizolowana od reszty. Gdybym tylko miała warunki to nie zawahałabym się ani chwili i zostawiła Holly razem z cała bandą. Ale ponieważ warunków nie ma, szukam domu...:sadCyber: Quote
gunia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Patisa, jutro z poczty głównej wyślę Ci umowę, będę mieć chwilę to pojadę. Szkoda, że Holly jeszcze nie ma domku... Ale za to czytam dobre wieści, że Sara jest już po zabiegu :multi: Quote
Patisa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Może jakiś dogomaniak się skusi na Holly? To naprawdę kochany urwis:roll: Quote
kamilka91 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Holly taka śliczna... :loveu: może wpadnie komuś z dogo w oko? ;) Quote
Patisa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 No oby, oby.;) Zdjęcia Holly z dzisiejszego spacerku Quote
Izuuus Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/8375/1001509.jpg jaka ona już duża.. :crazyeye: Quote
Patisa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Holly ciąg dalszy Pięęękna pupka :loveu: Jaki dzielny pies:cool3: To co, gdzie ten przyszły pan? Suczka coraz piękniejsza:loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Arial]jest śliczna ...bardziej boxiowata ;)[/FONT] Quote
Patisa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 No właśnie teraz tak zaczęłam się jej przypatrywać, że morda jej zboksiła się bardziej jakoś tak...:cool3: Pięknieje mi maleństwo. Ale figurencję i tak będzie miała dalmatyńczyka ;) Quote
Martens Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jaka wielgachna! :mdleje: Rośnie jak na drożdżach! Quote
Patisa Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Dostałam zdjęcia Melodyjki z nowego domku. Pan Bogusław bardzo chwali suczkę, zresztą, wczoraj już się nasłuchałam podczas rozmowy tel. :cool3: Ciesze się strasznie mogąc oglądać tego berbecia szczęśliwego w dobrym domku, no i oczywiście mam nadzieję, ze Holly nie trafi gorzej. Ale się do niej przywiązuje coraz bardziej... Nie pamiętam...pisałam Wam już, ze nowy weterynarz przechrzcił ją na doga niemieckiego?:lol: To już jej trzecia "rasa"...:eviltong: Oto Mela( tak ja nazywają nowi właściciele ;) ) na swoim podwórku:cool3: Jak widać dogaduje się z koleżanką bez problemów;) Quote
Recommended Posts