Erazm Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Sza, Abracadara zna temat, podalam numerTwoj, Ziutki, nowego opiekuna, pozostalych nie posiadam, ale dobrze by bylo zeby dziewczyny sie skontaktowaly z Abra, wtedy napewno cos sie wymysli Quote
Patisa Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='majqa']Dzwoń do tego pana.[/quote] Majga, ale póki co nawet nie wiem na co się z nim umawiać...a ni o której, ani gdzie :shake: Quote
Patisa Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Erazm']Sza, Abracadara zna temat, podalam numerTwoj, Ziutki, nowego opiekuna, pozostalych nie posiadam, ale dobrze by bylo zeby dziewczyny sie skontaktowaly z Abra, wtedy napewno cos sie wymysli[/quote] Zaraz Ci napisze na pw num tych dziewczyn, które mam Abra się jeszcze ze mną nie kontaktowała. Mam nadzieję, że coś się dzieje... Quote
Erazm Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Abra bedzie dzwonic jutro, dobrzeby bylo miec namiary na reszte dziwczyn, ktore oferuja pomoc Quote
Patisa Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Nie chcę Was 'wybijać z rytmu", mam nadzieję, że coś uda się ustalić, ale chciałam poinformować wszystkich zainteresowanych losem suczek, że w mojej galerii pojawiły się nowe fotki Szczylków. Do wglądu;) Quote
majqa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mam nadzieję, że sytuacja rozwiązała Ci się pomyślnie Patiso. Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Niee, niestety lada chwila wyjeżdżam, wciąż nic nie wiem:-( Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Same wspaniałe wieści! Czułam, ze to dzisiaj napiszę :Cool!: Rano zadzwoniła do mnie Gunia, która powiedziała, że może odebrać Melodię z Sochaczewa i zawieść ją do Sulejówka, gdzie czekał na nią nowy właściciel. Chce mi się tańczyć makarenę :laola: Wspaniała Gunia odwaliła kawał dobrej roboty, suczka dotarła cało i zdrowo do Pana Bogusława, zaraz zadzwonię do niego, jestem strasznie ciekawa jak dogaduje się z koleżanką amstaffką. :roll: DZIĘKUJĘ wszystkim, którzy pomagali mi w znalezieniu Melodii domku, potem w wizytach przed adopcyjnych, a teraz w przetransportowaniu Małej do Pana Bogusława.:Rose: Nie chcę wymieniać z nicków bądź imion, bo na pewno nie wiem o wszystkich osobach zaangażowanych w pomoc, a nie chcę nikogo urazić. Jesteście wspaniali!:Rose::happy1::modla::iloveyou: Quote
:: FiGa :: Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Superrr :multi: Więc jeszcze Holly! :) Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Tak, jeszcze Holleńka mi została. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto mógłby jej zapewnić równie wspaniały domek.:roll: Jej, serce mi się krajało, gdy Gunia rozmawiając ze mną przez telefon, powiedziała, ze Melodii łzawią oczęta i wygląda to tak, jakby Maleńka płakała:placz: Oby miała wspaniałe życie u tych Państwa. :roll: Quote
majqa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wielkie gratulacje Patiso!!! Holly, zasuwaj w ślady siostry!!! :multi: Quote
gunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Patisa, z tego co oblukaliśmy tych nowych właścicieli to wydają się bardzo w porządku. W końcu czekali na nas od 12 na stacji w Sulejówku, czyli ponad godzinę więc zależało im na Melodii. Poza tym pytali o sterylkę ile kosztuje, kiedy zrobić więc chyba są rozsądni. Szczerze powiem, że sama bym chciała wziąć Melodię do siebie gdyby nie swoje psiaki. Zakochałam się w niej od razu, mimo, że mnie wyśliniła i zwymiotowała na kurtkę bo kartonik pod Warszawą przemiękł:) Ech, żeby się psince dobrze wiodło! Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Teraz Holly do nowego domku :cool3: :loveu: Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Przemiękł? Uuuuu...sorki:shithappens: Małe wyjątkowo źle znoszą podróże:roll: tak myślałam, że może cię obrzygać, mówiłam,z ę może wymiotować. ja trzymałam ją na wycieraczce, ale wiedziałam, ze Ty się nie oprzesz i tak czy siak, będziesz ja miętolić na kolanach :lol: Teraz wyczekujem dwóch rzeczy: -zdjęć Melodii z nowego domku - właściciela dla Holly :cool3: Gunia, dziękuję Ci jeszcze raz BARDZO!!! [SIZE=2]Jesteś wielka!:klacz::Rose: Quote
gunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie mam pretensji, że przemiękł. Potem jak ją trzmałam na kolanach bez kartonika to spała grzecznie.Super sunia. I też nie ma sprawy jeśli chodzi o transport, pomogę jak mogę ;) W ogóle Melodia wygąda na żywo jak szczeniak wyżła. Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='gunia'] W ogóle Melodia wygąda na żywo jak szczeniak wyżła.[/quote] hehhe Gunia, a czytałaś ( kilka stron wstecz) , ze wet na początku ( nie pytając nas ) wpisał suczkom w książeczkach "rasa: wyżeł":lol: Potem się tłumaczył, ze on w życiu by nie przypuszczał, że z boksera i dalmatyńczyka to takie piękne psiaczki, że myślał, że to wyżły...itd. :lol: Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Znalazłam filmik z Małymi, jeszcze jak miały chyba z tydzień. Popatrzcie sobie, dlaczego melodia ma na imię jak ma :lol: YouTube - Mix boxer and dalmatian puppies Quote
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 przepraszam za offa.... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/ Quote
Erazm Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Super wiesci, no zeby Holly trafila tez szybko do dobrego domku Quote
Patisa Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Oj tak, Niech sobie szkrabina mieszka w nowym, dobrym domku... ta, ale póki co zakitowała się do klatki razem z Frodowym i śpią. Sucza popierdza mi na łóżku. Idę zaraz do tego Śmierdzela:lol: Quote
Patisa Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Izuuus']Ale Melodia śpiewała :loveu:[/quote] dokładnie :lol: jak znam życie, to miniona noc w nowym domku też prze śpiewała...ku chwale nowych właścicieli! :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Patisa']Znalazłam filmik z Małymi, jeszcze jak miały chyba z tydzień.[/QUOTE] Chyba trochę więcej ;) mają otwarte oczęta i nie są takimi 'bezwładnymi kluskami' :evil_lol: Super, że Melodia w nowym domu... :multi: Holly na pewno też niedługo znajdzie wymarzonych (przez Ciebie) właścicieli :loveu: Quote
Patisa Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Może miały dwa... nie wiem, dla mnie to one rosły z dnia na dzień, bo co wracałam w weekend do domu to one były zdecydowanie większe. :roll: Quote
Recommended Posts