Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sza, Abracadara zna temat, podalam numerTwoj, Ziutki, nowego opiekuna, pozostalych nie posiadam, ale dobrze by bylo zeby dziewczyny sie skontaktowaly z Abra, wtedy napewno cos sie wymysli

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Erazm']Sza, Abracadara zna temat, podalam numerTwoj, Ziutki, nowego opiekuna, pozostalych nie posiadam, ale dobrze by bylo zeby dziewczyny sie skontaktowaly z Abra, wtedy napewno cos sie wymysli[/quote]

Zaraz Ci napisze na pw num tych dziewczyn, które mam

Abra się jeszcze ze mną nie kontaktowała. Mam nadzieję, że coś się dzieje...

Posted

Nie chcę Was 'wybijać z rytmu", mam nadzieję, że coś uda się ustalić, ale chciałam poinformować wszystkich zainteresowanych losem suczek, że w mojej galerii pojawiły się nowe fotki Szczylków.

Do wglądu;)

Posted

Same wspaniałe wieści!

Czułam, ze to dzisiaj napiszę :Cool!:

Rano zadzwoniła do mnie Gunia, która powiedziała, że może odebrać Melodię z Sochaczewa i zawieść ją do Sulejówka, gdzie czekał na nią nowy właściciel.
Chce mi się tańczyć makarenę :laola:

Wspaniała Gunia odwaliła kawał dobrej roboty, suczka dotarła cało i zdrowo do Pana Bogusława, zaraz zadzwonię do niego, jestem strasznie ciekawa jak dogaduje się z koleżanką amstaffką. :roll:

DZIĘKUJĘ wszystkim, którzy pomagali mi w znalezieniu Melodii domku, potem w wizytach przed adopcyjnych, a teraz w przetransportowaniu Małej do Pana Bogusława.:Rose:
Nie chcę wymieniać z nicków bądź imion, bo na pewno nie wiem o wszystkich osobach zaangażowanych w pomoc, a nie chcę nikogo urazić.

Jesteście wspaniali!:Rose::happy1::modla::iloveyou:

Posted

Tak, jeszcze Holleńka mi została. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto mógłby jej zapewnić równie wspaniały domek.:roll:

Jej, serce mi się krajało, gdy Gunia rozmawiając ze mną przez telefon, powiedziała, ze Melodii łzawią oczęta i wygląda to tak, jakby Maleńka płakała:placz:

Oby miała wspaniałe życie u tych Państwa. :roll:

Posted

Patisa, z tego co oblukaliśmy tych nowych właścicieli to wydają się bardzo w porządku. W końcu czekali na nas od 12 na stacji w Sulejówku, czyli ponad godzinę więc zależało im na Melodii. Poza tym pytali o sterylkę ile kosztuje, kiedy zrobić więc chyba są rozsądni. Szczerze powiem, że sama bym chciała wziąć Melodię do siebie gdyby nie swoje psiaki. Zakochałam się w niej od razu, mimo, że mnie wyśliniła i zwymiotowała na kurtkę bo kartonik pod Warszawą przemiękł:) Ech, żeby się psince dobrze wiodło!

Posted

Przemiękł? Uuuuu...sorki:shithappens:
Małe wyjątkowo źle znoszą podróże:roll:

tak myślałam, że może cię obrzygać, mówiłam,z ę może wymiotować. ja trzymałam ją na wycieraczce, ale wiedziałam, ze Ty się nie oprzesz i tak czy siak, będziesz ja miętolić na kolanach :lol:

Teraz wyczekujem dwóch rzeczy:

-zdjęć Melodii z nowego domku
- właściciela dla Holly :cool3:

Gunia, dziękuję Ci jeszcze raz BARDZO!!!
[SIZE=2]Jesteś wielka!:klacz::Rose:

Posted

Nie mam pretensji, że przemiękł. Potem jak ją trzmałam na kolanach bez kartonika to spała grzecznie.Super sunia. I też nie ma sprawy jeśli chodzi o transport, pomogę jak mogę ;)

W ogóle Melodia wygąda na żywo jak szczeniak wyżła.

Posted

[quote name='gunia']

W ogóle Melodia wygąda na żywo jak szczeniak wyżła.[/quote]

hehhe Gunia, a czytałaś ( kilka stron wstecz) , ze wet na początku ( nie pytając nas ) wpisał suczkom w książeczkach "rasa: wyżeł":lol:

Potem się tłumaczył, ze on w życiu by nie przypuszczał, że z boksera i dalmatyńczyka to takie piękne psiaczki, że myślał, że to wyżły...itd. :lol:

Posted

Oj tak, Niech sobie szkrabina mieszka w nowym, dobrym domku... ta, ale póki co zakitowała się do klatki razem z Frodowym i śpią. Sucza popierdza mi na łóżku. Idę zaraz do tego Śmierdzela:lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Ale Melodia śpiewała :loveu:[/quote]

dokładnie :lol:

jak znam życie, to miniona noc w nowym domku też prze śpiewała...ku chwale nowych właścicieli! :evil_lol:

Posted

[quote name='Patisa']Znalazłam filmik z Małymi, jeszcze jak miały chyba z tydzień.[/QUOTE]
Chyba trochę więcej ;) mają otwarte oczęta i nie są takimi 'bezwładnymi kluskami' :evil_lol:

Super, że Melodia w nowym domu... :multi: Holly na pewno też niedługo znajdzie wymarzonych (przez Ciebie) właścicieli :loveu: