GameBoy Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Agnieszka dziękujemy :loveu: wiesz jeszcze kto z dogo jest z okolic? Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 GameBoy napisał(a):Agnieszka dziękujemy :loveu: wiesz jeszcze kto z dogo jest z okolic? myślę ze dziewczyny z Katowic czy Rudy Śląskiej mogłyby w razie czego podskoczyć Quote
GameBoy Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Alicja napisał(a):myślę ze dziewczyny z Katowic czy Rudy Śląskiej mogłyby w razie czego podskoczyć zupełnie nie znam nikogo z tych okolic... znasz może ciotka kogoś? Quote
Patisa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Jesteście wszyscy cudowni! Boże, co za ludzie... że też w życiu mnie sami tylko tacy jak Wy nie otaczają :p Agnieszko, wspaniała jesteś, dziękuję Ci za odpowiedź, jednak okazało się, że maggie1971 przeprowadzi chętnie tą wizytę, bo jest akurat do dyspozycji. Przekazałam już jej namiary dokładne i num. tel. do Pani Teresy, zapewne jeszcze dziś porozmawiają i umówią się na wizytę :multi: Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie i wsparcie! Wreszcie wszystko się dźwignęło! GameBoy, Ciesze się, że pomogłaś mi porozgłaszać Holly, napłynęło do mnie już kilka mailów, nie wszystkie sensowne, ale mam nadzieję, że Pani Teresa okaże się przyszłą właścicielką Holly. Na mnie bynajmniej zrobiła bardzo pozytywne wrażenie, martwi się czy to, ze mieszkają w bloku nie przesądzi całej sprawy. Uspokajałam ją, ze przecież nieważne jaki metraż tylko to czy sie o psa dba i czy się go wyprowadza na spacery. Tak czy siak wszystko okaże się po wizycie Magdy... uff! P.S. GameBoy, Pani znalazła Holly na alegratce ;) Quote
Patisa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 kuba123 dzięki wielkie! Jak napisałam, chyba Madzia to załatwi! :multi: Quote
kamilka91 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Mam nadzieję, że Holly trafi do tego domu. Tzn... że ten dom okaże się dobry, i Holly będzie mogła tam trafić ;) Trzymam :kciuki: Quote
Patisa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Być może można... ale ja to już pozostawiam do rozstrzygnięcia przyszłemu właścicielowi. Słyszałam od Martens, o wielu bardzo niekorzystnych skutkach tak wczesnej sterylizacji... Quote
gibon301 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nie czytałam całego wątku, weszłam tu właściwie przez przypadek (śliczne masz te szczeniaczki tak przy okazji :loveu:), może ktoś już tutaj pisał o tym, ale suki można (a nawet powinno się) sterylizować przed pierwszą cieczką. To co powiedział Ci weterynarz to stara szkoła. Mam nadzieje, że sunie trafią na bardzo dobre domki-trzymam kciuki! Quote
Martens Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No niestety, sterylka przed pierwszą cieczką jest naprawdę ryzykowna, a już szczególnie u tak młodej suczki jak Holly. Trzymam mocno kciuki za domek :) Quote
GameBoy Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Martens napisał(a):No niestety, sterylka przed pierwszą cieczką jest naprawdę ryzykowna, a już szczególnie u tak młodej suczki jak Holly. Trzymam mocno kciuki za domek :) popieram sterylkę ale nie w tak wczesnym wieku Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 GameBoy napisał(a):popieram sterylkę ale nie w tak wczesnym wieku dziś rozmawiałam o tym z wetem ...powiedział że dla niego sterylka przed 1szą cieczką to ostateczność jak jest jakieś wskazanie konkretne ku temu , a tak raczej po 1szej cieczce . Quote
Patisa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Magda jest już umówiona na wizytę przed adopcyjną jutro o 12! :multi: teraz tylko czekam z niecierpliwością na wieści...oby pomyślne!:loveu: Quote
Alicja Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Patisa napisał(a):Magda jest już umówiona na wizytę przed adopcyjną jutro o 12! :multi: teraz tylko czekam z niecierpliwością na wieści...oby pomyślne!:loveu: ......................:kciuki: Quote
GameBoy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Alicja napisał(a):......................:kciuki: trzymam mocno kciuki :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Sama jestem bardzo ciekawa. trzymam kciuki Quote
Patisa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Też tak sądzę. Najważniejsze, żeby wizyta byłą przeprowadzona, bo trzeba mieć pewność w 100%. Podczas adopcji Melo, pierwsza wizyta niestety wykluczyła tych ludzi jako przyszłych właścicieli. A oni sami nie mieli nic przeciwko wizycie, tak więc... No,z tym, ze tam był remont domu i małe dzieci, tutaj jest mieszkanko i dorosłe i nastoletnie dzieci, tak więc brzmi zdecydowanie lepiej...:roll: Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A ja mysle ze bedzi dobrze. Jesli zainteresowany domek tak szybko chcial miec wizyte tz w niedziele o 12-tej to bardzo chce psiaka.A to bardzo dobrze wrozy:lol: Quote
GameBoy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 obys miala racje Agnieszko niektórzy ludzie są w gorącej wodzie kąpani :roll: Quote
GameBoy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 chyba musimy jescze się uzbroić w cierpliwość ;) Quote
Recommended Posts