GameBoy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Patisa odpowiedz prosze na moje pytania gdzie mała jest ogłaszana? Quote
GameBoy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ogłoszenie na allegro się nie wyświetla więc nie wiem czy jest czy nie ale gratka i allegro to za malo ja zrobilam gumtree i podnosze je co 5 godzin - wylaczajac noc mialam 3 maile ale takie durne, ze szkoda cytowac problemem jest tez to, ze ludzie pytaja gdzie w wawie moga ja "obejrzec" Quote
GameBoy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 posty skaczą Patisa, nie pogniewaj się ale przy takim słabym ogłaszaniu to ja się nie dziwię, ze ona nie ma domu :roll: może Paulina coś pomoże, wysłałam jej link na gg, mam nadzieję, że zajrzy i pomoże ją ogłaszać Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 GameBoy, a przecież wysyłałam Ci na pw linki do ogłoszeń :roll: ogłoszenie na allegro ogłoszenie na alegratce ogłoszenie na alegratce i to wsio ryba. Usiłowałam ogłosić ją na innych stronach, podanych mi przez majgę,a le albo nie mogłam się zarejestrować, albo mi nie chcieli pozwolić na ogłoszenie, bo Sara została rozmnożona "specjalnie" . Może wieczorem spróbuję jeszcze raz tam się zarejestrować. Quote
kamilka91 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A ja podniosę. I może później jakieś ogłoszenia porobię... ;) jak się uporam z innymi :roll: Quote
Izuuus Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Oby Holly się udało i mogła wkońcu pojechać do nowej rodzinki ;) Trzymamy mocno kciuki żeby ta rodzinka okazała się dobra dla maleńkiej. A tak poza sprawą.. może dasz nam jakieś foteczki ? Holly pewnie urosła :loveu: Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 GameBoy napisał(a):ogłoszenie na allegro się nie wyświetla więc nie wiem czy jest czy nie ale gratka i allegro to za malo ja zrobilam gumtree i podnosze je co 5 godzin - wylaczajac noc mialam 3 maile ale takie durne, ze szkoda cytowac problemem jest tez to, ze ludzie pytaja gdzie w wawie moga ja "obejrzec" jak chcą ją obejrzeć to im daj linka do tego wątku albo daj mi znać na maila patisara@o2.pl to ja im mogę napisać co nieco i zdjęcia przesłać;) Twoja pomoc już przyniosła skutki!:crazyeye: Zadzwoniła do mnie Pani z Gliwic, 2 dni temu musiała uśpić bokserkę z powodu raka, dlatego teraz chcą adoptować Holly. Wspomniałam jej, że suczka nie jest podobna do boksera, ale Pani powiedziała, że wie, że jej się suczka mimo to bardzo podoba. Wszyscy w rodzinie na psa się zgadzają i bardzo by ją chcieli adoptować, Pani ma męża i 13-letniego syna - więc brzmi dobrze :cool3: Mieszkają w bloku, ale po rozmowie z Panią usłyszałam, że ona rozumiem, że piesek potrzebuje spacerów itd. Miałam dać jej num do GoniP, bo Gonia mnie prosiłą,z ebym odsyłałą jej ludzi an rozmowę wstępną. Z tym, że u GoniP głucho, wysłałąm smsa ale nie odpowiada....:roll: Zaraz jeszcze spróbuję zatelefonować. Uff...wreszcie coś. Dodadkowo zgłosiła sie druga chętna:cool3: Może coś z tego będzie Dzięki GameBoy :Rose: Quote
GameBoy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Goni podobno teraz nie ma, gdzieś czytałam na innym wątku może poszukaj kogoś innego, zaufanego z Poznania trzymam kciuki :multi: Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Oj, problem w tym, że nikogo nie znam:roll: Ale wydaje mi się,z e wypytałam o najważniejsze sprawy: -dom "stare budownictwo" czy coś w tym stylu ( ja jestem ze wsi :razz:) czyli bloki chyba -mieli psa -nie mają psów -wszyscy są za tym, aby adoptować Holly -wiedzą o jej przepuklinie pępkowej, -wiedzą, że potrzebuje godzinnych spacerków, -mają 13letniego syna, a więc nie ma problemu, że pies będzie maltretowany przez małe dzieci, spytać o coś jeszcze? Bo jeśli nie, to moim zdaniem można zacząć organizować wizytę przed adopcyjną, co Wy na to?:cool3: Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Patisa napisał(a):Oj, problem w tym, że nikogo nie znam:roll: Ale wydaje mi się,z e wypytałam o najważniejsze sprawy: -dom "stare budownictwo" czy coś w tym stylu ( ja jestem ze wsi :razz:) czyli bloki chyba -mieli psa -nie mają psów -wszyscy są za tym, aby adoptować Holly -wiedzą o jej przepuklinie pępkowej, -wiedzą, że potrzebuje godzinnych spacerków, -mają 13letniego syna, a więc nie ma problemu, że pies będzie maltretowany przez małe dzieci, spytać o coś jeszcze? Bo jeśli nie, to moim zdaniem można zacząć organizować wizytę przed adopcyjną, co Wy na to?:cool3: moim skromnym zdaniem zorganizowanie wizyty nie zaszkodzi , a jak wróci Gonia to telefon zawsze może wykonać , bo w sumie zorganizowanie wizyty też potrwa Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 W takim razie pomocy! [SIZE=3]Czy jest ktoś z Gliwic lub okolic, kto podjąłby się przeprowadzenia takiej wizyty?:help1::help1::help1: Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Napisałam do maciaszek, która poleciła mi dwie osoby z okolic Gliwic, które mogłyby podjąć się przeprowadzenia wizyty. Napisałam w tej sprawie do ab-agnieszka i czekam na jej odpowiedź. Ciesze się, żę wreszcie coś się dzieje, ale martwię się strasznie. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze...:roll: Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Napisałam jeszcze do maggie1971 ponieważ od ab-agnieszki nie mam jeszcze odp. czekam....:roll: Quote
GameBoy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 będzie dobrze, nie wszyscy często wchodzą na dogo cieszyć się, że coś się ruszyło oby to był ten dom Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 No oby:roll: Zobaczymy. Trzymajcie kciuki! Quote
GameBoy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Patisa napisał(a):No oby:roll: Zobaczymy. Trzymajcie kciuki! czy Pani wypatrzyła ją na gumtree? Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 GameBoy napisał(a):czy Pani wypatrzyła ją na gumtree? A nie pytałam:lol: Quote
GameBoy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Patisa napisał(a):A nie pytałam:lol: zapytaj proszę to dosć pomocna informacja na przyszłość Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 GameBoy napisał(a):zapytaj proszę to dosć pomocna informacja na przyszłość Ok. Nie ma sprawy, spytam. Quote
kuba123 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 patisa wrzuć jako offa prośbę o wizytę na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/olkusz-nieduza-puchata-sunia-juz-w-dt-szuka-domu-prosimy-o-pomoc-w-ogloszeniach-132612/index10.html to wątek suni która jest u maggie 1971 na DT jeśli nie odpisała na PW i może jeszcze na ten http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-niewidzacy-z-oczoplasem-pomocy-tofi-potrzebane-pieniadze-132275/ na tym wątku jest dużo ludzi ze Śląska może to pomoże Quote
ab-agnieszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Witam Was serdecznie oczywiscie moge przeprowadzic wizyte ale najwczesniej w czwartek-piatek poniewaz wczoraj wyjechalam do niemiec i wracam w srode jeslioczywiscie nie znajdziecie zadnej ciotki na wczesniejsza wizyte. Quote
Recommended Posts