Chandler Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Tak się cieszę, że Wy się cieszycie :)! Ciekawe, jak Alma się w domku sprawuje ;). Poprosiłam już ostaniąszansę o informacje. Quote
gagata Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Chandler, Alma chyba powinna zostać jakoś specjalnie uczczona...:evil_lol: Toz to chyba piuerwsza dogowa adopcja od BW....I Twoja w tym wieeeelka zasługa.;) Dzieki w imieniu Almy Quote
Chandler Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Przyznam się gagato, że nie wiem skąd Rodzina Almy dowiedziała się o suczce, to znaczy, czy z tych ogłoszeń zrobionych przez Dogomaniaków. Dostałam tylko informację, że Alma ma dom. W każdym razie - bardzo się cieszę i jestem przekonana, że Osoby z dogo, które zaangażowały się w wątku Trzyłapki przyniosły jej szczęście. No i liczę na wiadomości z nowego domu. Skoro już mieliśmy przyjemność poznać Almę, to bardzo bym chciała przekazać parę słów, jak się Alma miewa. Quote
Chandler Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Garsteczka :cool3: informacji o Almie - "...podróż zniosła na MEDAL. W nowym domu nie odstępuje swojej nowej Pani i tuli się do suni rekonwalescentki po sterylce. Owszem jest żywa, ale to dopiero 10-cio miesięczny pies." Quote
Recommended Posts