Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na odwal??? No co Ty Rybka :cool3:.
No, jak się ktoś nie zakocha w Almie czytając ten opis i patrząc na zdjęcia, to ja już nie wiem...

Wklejaj mgie, wklejaj. Dziękuję.

Posted

Alma, Alma... Czekam aż Cię ktoś wypatrzy.

A niedługo będzie na dogo rodzeństwo Almy, dwa pozostałe Gumisie (tak jest nazywane rodzeństwo w schronisku) też będą miały swoje wątki. sleepingbyday im założy.

Posted

Chciałam się z Wami podzielić wspaniałą wiadomością, którą dzisiaj otrzymalam - ALMA MA DOM :sweetCyb:.
Zamieszka razem z rodziną, która ma już jednego adoptowanego psa po przejściach. Po rodzinnej naradzie wybór padł na trzyłapkę Almę...
Suczka zamieszka w Warszawie, w bloku na Mokotowie, w lecie będzie mogla do woli hasać na działce. Ze schroniskiem będzie podpisana umowa adopcyjna, a Rodzina zaprosiła przedstawiciela schroniska do wizytowania dziewczynki.
Mam nadzieję, że otrzymam jeszcze za jakiś czas informacje o tej prześlicznej suczce.

Bardzo dziękuję wszystkim za zaangażowanie. Przynieśliście Almie szczęście :-).

Posted

Ależ się cieszę!!!! :loveu: Super, że kolejny trzyłapek znalazł domek, gratulacje dla właścicieli, Alma często ich zadziwi swoją radością życia i pełnosprawnością :lol: