Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roll:Witam!Ciekawi mnie jak soibie radzicie ze sprzataniem po swoich ulubiencach?Czy jest do tego jakis fajny i niedrogi sprzecik?Cz ma moze ktos linki na sprzedaz od producenta.
TAkze mnie nurtuje sprawa prawna ,czy jesli w parku nie ma specjalnych kubelkow na psie odchody i wyrzuce" prezencik" do zwyklego ulicznego kubelka ,to nikt nie ma prawa sie do mnie o to przyczepic?:razz:

Posted

:lol:No dzieki za odp.,ale kurcze jakos mi nie pasuje brac prezencik w lapska:)...moze sama uczynie patent na jakies porzadne sprzecicho:):evil_lol:

Posted

ja używam łapki do sprzątania ferplast nippy [wyszukaj w allegro i obejrzyj]. jak dla mnie poręczne [bo noszę torbę na spacery obowiązkowo, za dużo rzeczy potrzebuję by nie nosić torby :D]. milsze w użyciu niż sama dłoń :D i zbiera też trochę rzadszą konsystencję :P
wymienne wkłady nie są obowiązkowe, zwykłe woreczki pasują/

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Mnie wystarczają worki (ale te podlegające rozkładowi). Choć czasem jest wiele do chwycenia :evil_lol:- daję radę.
Aktualnie szukam jakiegoś "magazynka" na woreczki, żeby nie nosić po kieszeniach, bo okazuje się, ze wszędzie je mam...:p

• 3 months later...
Posted

mnie by taka zbieraczka nie wystarczyla:/ musiala by byc ze 3 razy wieksza... identyczna jest u mnie w zoologicznym ale jaki sens kupowac skoro kupa mojego psa sie tam nie zmiesci?