miska Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :roll:Witam!Ciekawi mnie jak soibie radzicie ze sprzataniem po swoich ulubiencach?Czy jest do tego jakis fajny i niedrogi sprzecik?Cz ma moze ktos linki na sprzedaz od producenta. TAkze mnie nurtuje sprawa prawna ,czy jesli w parku nie ma specjalnych kubelkow na psie odchody i wyrzuce" prezencik" do zwyklego ulicznego kubelka ,to nikt nie ma prawa sie do mnie o to przyczepic?:razz: Quote
miska Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 :lol:No dzieki za odp.,ale kurcze jakos mi nie pasuje brac prezencik w lapska:)...moze sama uczynie patent na jakies porzadne sprzecicho:):evil_lol: Quote
pauli_lodz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ja używam łapki do sprzątania ferplast nippy [wyszukaj w allegro i obejrzyj]. jak dla mnie poręczne [bo noszę torbę na spacery obowiązkowo, za dużo rzeczy potrzebuję by nie nosić torby :D]. milsze w użyciu niż sama dłoń :D i zbiera też trochę rzadszą konsystencję :P wymienne wkłady nie są obowiązkowe, zwykłe woreczki pasują/ Quote
Jan Rodez Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Mnie wystarczają worki (ale te podlegające rozkładowi). Choć czasem jest wiele do chwycenia :evil_lol:- daję radę. Aktualnie szukam jakiegoś "magazynka" na woreczki, żeby nie nosić po kieszeniach, bo okazuje się, ze wszędzie je mam...:p Quote
mrowa23 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ja poszukuje saperki skladanej :lol: jakby ktos natknal sie na dduuuuzzzzzyyyy kupozbieracz to j poprosze o cynka:cool3: Quote
Chantell Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 czy taki kupozbieracz cię satysfakcjonuje? :D jak tak, to zapytam o stronę z jakiej była kupowana :) Quote
Vreya Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 mnie by taka zbieraczka nie wystarczyla:/ musiala by byc ze 3 razy wieksza... identyczna jest u mnie w zoologicznym ale jaki sens kupowac skoro kupa mojego psa sie tam nie zmiesci? Quote
Recommended Posts