Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczek007']jasne ze nie ale co my możemy?...z reszta żaden pies nie powinien tam trafiać...

najgorsza jest bezsilność:-(:-(:-(

Posted

nie ma allegro...taka sytuacja że mamy doła.To wszystko graniczy z cudem.Jest małe zainteresowanie psiurkiem, w schronisku co chwile nas nie ma, a jak wystawimy allegro i go kto zabierze wczesniej ze schronu?to co potem z tym?

Posted

...dzis było takie zamieszanie(wolontariuszki, ludzie łażący jak po zoo:shake:...), a byłam tam ledwo godzine(przymus życiowy:angryy:) i szpica nie umiałam dostrzec, ale spoko...po niedzieli zajade tam rowerem, i obadam jeszcze raz...Misiulek sie lubi chowac.

Posted

wilczek007 napisał(a):
dali mi wolne:multi: do pn. wiec odwiedze w tym tygodniu schronisko koło czwartku i zobacze gdzie sie chłopak podziewa i jak sie ma!

to dobrze, podrap go za uszkiem od nas...

Posted

wilczek007 napisał(a):
:evil_lol:jasne!! tylko jak wreszcie sie da chwycic:razz:

...może jakimś smakołykiem da się trochę przekupić

Posted

[quote name='wilczek007']pewnie sie da o ile inne sie nie zlecą bo on wtedy ucieka:shake: ale sprubuje;)

....jesteś chodzącą dobrocią:loveu:

Posted

monika55 napisał(a):
Wczoraj mialam telefon w sprawie szpicusia. Ale nie bardzo spodobala mi sie rozmowa. Mieli jeszcze zadzwonic. Na razie cisza.

a co chcieli wiedzieć?

Posted

Glownie chodzilo im o wiek. Jak powiedzialamze nie mlodziutki to pani sie zaczela zastanawiac. Zapytalam czy znaja specyfike rasy - to stwierdzila ze pies to pies. A potem to juz sie spieszyla i powiedziala ze zadzwoni jutro.Nie spodobalo mi sie to wszystko.

Posted

monika55 napisał(a):
Glownie chodzilo im o wiek. Jak powiedzialamze nie mlodziutki to pani sie zaczela zastanawiac. Zapytalam czy znaja specyfike rasy - to stwierdzila ze pies to pies. A potem to juz sie spieszyla i powiedziala ze zadzwoni jutro.Nie spodobalo mi sie to wszystko.

nie dziwię się, że masz mieszane uczucia.....

Posted

widze ze to babsko z tych zacofanych ludziów co kopna jak je co wnerwi bo"pies to pies" skoro monika55 tak przedatawiła rozmowe. Kurde szkoda ze DT nie mamy, szpica by sie tam zwineło przed takimi ludzmi:-(...może za ostro oceniam,ale naogladałam sie o takich ostatnio...
Przypuszczam ze szpic znów by wylądował w schronie bo babie sie znudzi jego indywidualizm, a ta pewnie chce go za przytulaka.:shake:

jutro bede w schronie.

Posted

odwiedziłam,ale do boksu niestety nawet nie dało sie wejsc...szpiculek maszeruje miedzy budkami z tyłu,a te bardziej wredne nie bardzo chcą bym właziła do ich boksu...:shake: ..z resztą on i tak ucieka chyba sie ich boi. Bezsensowne to wszystko.